Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Joensuu > Pizza Express & Cafe

Pizza Express & Cafe

 

Siltakatu 18
80100 Joensuu
puh. 013-223 551
http://www.pizzaexpresscafe.fi


Liha  8.4 Kastike  7.7 Lisukkeet  7.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.4 Siisteys  7.7 Hinnoittelu  7 Pankkikortti  Kyllä    
24 arvostelua vuoden aikana (yht. 69 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-11-08

Luultavasti joensuun paras kebab paikka. Liha ja lisukkeet todella hyvät, varsinkin rulla kebussa. Kastike on aika mautonta, mutta niin myös muissa joensuun paikoissa. Sisustus on todella vanha, mutta eipä tuo makua haittaa. Palvelu ystävällistä ja hinnoittelu kilpailukykyinen!


Lisätty: 2009-02-25

Käynyt ihan alusta saakka, ja tulen käymään niin kauan kuin elossa olen. amen.


Lisätty: 2009-02-09

Asiallinen paikka. Safka hyvää, ehkä vähän hintavaa annoskokoon nähden.


Lisätty: 2009-01-15

Ehdottomasti Joensuun paras liha ja kastike.


Lisätty: 2008-11-02

Pizza Express on ollut kantapaikkana minulle jo hyvän aikaa. Ja miksi juuri tämä on kantapaikkani, kun haluan pizzaa? Voin sanoa, että noin 8:stä eri paikasta Joensuussa pizzaa olen tilannut, ja Expressin pitsa vie voiton. Mainoin, ja henkilökohtainen suosikki, on neljän täytteen pizza, jonka hinta paikan päällä on 6 euroa (toki sen mukaansakin saa). Muutamia kertoja on harmittanut kun pizza ei ole täydellisesti paistunut, mutta kuinka moisesta voi syyttää, kun pitsat "epäonnistuneenakin" maistuvat niin hyviltä? Asiakaspalvelusta vielä se loistava esimerkki, kun nimeltä mainitsematon tuttava osti kerran limpparin pizzan kera, mutta unohti kuitenkin ottaa limpparin kylmiöstä. Lähtiessämme hän tuli kiiruhtaen huomauttamaan, että limppari unohtui ottaa. Suosittelen!


Lisätty: 2008-10-14

Ihan selkeästi Joensuun paras kebab-paikka. Liha on lähes täydellistä, kastike on oikeasti tulista jos sen pyytää tulisena, eikä oikeastaan missään sisustusta lukuunottamatta ole moittimista. Pöytiä on hieman liikaa ja välillä on vaikea liikkua, jos paikka on täynnä. Suosittelen!


Lisätty: 2008-09-07

Yhden kerran otin kebabia, valkosipulikermaperunoilla. Perunat on sitä normaalia pakastepussisettiä. Se mistä tiedän asian, on että ne olivat edelleen jäässä kun sain annoksen kotiin asti.


Lisätty: 2008-08-19

Pienet annokset, kallis ja kaikki perusvalmiseinesmäistä.


Lisätty: 2008-08-11

Liha itsetehtyä omalla reseptillä, helposti kaupungin parasta. Maukasta, kiinteän mureaa. ah. Kastikkeet myös omia sekoituksia, ei niitä normaaleja grillikastikkeita. Erittäin hyviä. Salaatista myös plussaa, ei sitä perus kiinankaalia vaan ihan kunnon jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua ym. Vakio mesta. Suositteluni!


Lisätty: 2008-07-30

Siisti paikka, hyvää mutta pientä pitsaa!


Lisätty: 2008-05-10

Express Cafessa on erittäin hyvät kebabit. Parempia en ole ikinä syönyt missään. Helsingissä kebabpaikkoja kokeillessa huomaa miten suuri ero kebabpaikkojen välillä voi olla. Olen syönyt kahdeksassa Helsingin kebabpaikassa ja jokainen ollut ala-arvoinen verrattuna Express Cafeen. Palvelu on hyvää, kun tapana on soittaa kiiressä paikan päälle, että valmistaa kebabin 10min sisälle, että saan sen heti ja erittäin hyvin on toiminut. Sisustus on kans erittäin hyvä, kun vertaa Joensuun muihin paikkoihin. Ehdottomasti 4-5 tähteä ansainnut.


Lisätty: 2008-04-13

Talon kebab on kyllä parasta parhautta, joskin jalapenoa olisi saanut olla hieman enemmän. Iskender on myöskin hyvää, joskaan kastike ei viimeksi ollut kovin tulista, vaikka sen tulisena pyysinkin. Muuten ei moitittavaa, myyjätkin ovat ystävällisiä ja osaavat suomea suhteellisen hyvin. Liha on parasta mitä olen ikinä syönyt.


Lisätty: 2008-04-11

Ehdottomasti Suomen paras kebab-paikka. Suosittelen riisikebab, talon kebab sekä juustoleipäkebab. Ravintola ei ole ikinä pettänyt ruoan suhteen, eikä hintakaan ole liioiteltu.


Lisätty: 2008-03-25

Lihan hirveän makuista ja kastiketta niin vähän ettei sillä voi lihan makua parantaa,


Lisätty: 2008-02-19

Kokonaisuudessaan kaupungin paras kebabpaikka. Kuvaavaa on, että Pizza expressin esim. Prismoista saatavat valmisannokset ovat täysin vertailukelpoisia keskivertokebabbilan kanssa. Ja täästä siis saa samaa, mutta tuoreena!


Lisätty: 2008-01-20

Pizza Expressin olemassolo olisi jo sinänsä syy muuttaa Joensuuhun. Armeija-aikana tilatut noin 50 kebabpizzaa eivät voi olla väärässä, ehdottomasti Suomen parasta kebablihaa. Monessa kaupungissa on ongelmana että lihat tulee jokaiseen ravintolaan samalta taholta ja useinmiten se on sitä karmeansitkeää kumille maistuvaa kuraa, mutta Expressin liha on huippulaatua. Kansallisella tasolla henkilökohtaisesti suoritetun krapulapäivien siivittämän kohmelon pyörteissä on tullut syötyä mättöä jokaisessa ilmansuunnassa, mutta Joensuun Pizza Expressin tuotokset ovat absoluuttisen makuelämyksen huipentuma!


Lisätty: 2007-08-12

Paras pitakebab, mitä olen koskaan syönyt. Otan saman joka kerta kun asioin kyseisessä paikassa, koska se on niin makoisaa!! Pieni puolustuksen sana: kebabliha on ollu kuivaa/kärähtänyttä ehkä yhden kerran, kun olen siellä syönyt ja sen voi vielä antaa anteeksi.


Lisätty: 2007-01-12

Hinnat ovat liian korkeat opiskelijan kukkarolle, annokset ovat peniä. Pitsat ovat isoja kooltaan mutta vähätäytteisiä itse suosin Pizza speciaalia, jossa itse olen saanut aina reilut täytteet. Myös kebabia on saanut pikku lisämaksulla normaalia enemmän.


Lisätty: 2007-01-11

Kebabliha loppu, iso miinus.


Lisätty: 2006-10-21

Nythän on niin, että Expressin kebab on törkeän hyvää! Erityisesti pitakebab on suuri suosikkini: liha on parasta, mitä olen koskaan saanut maistaa missään, leipä nannaa ja lisukkeet reheviä. Suosittelen!


Lisätty: 2006-10-21

Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua!


Lisätty: 2006-08-19

Todella hyvä leipä kebabissa, kooltaan oli tuo viiden euron möykky ehkä odotettua pienempi - mutta maukas oli silti! Palvelu ok, sisustukseen ei kauheasti ole satsattu. Mutta hyvä mieli jäi kuitenkin kaikin puolin.


Lisätty: 2006-07-04

Mikään ei voita krapulassa Expressin kebabbia


Lisätty: 2005-12-03

Juustoleipä kebeb on ihanaa.


Lisätty: 2005-10-20

Ihan hyvää perustasoa ja voin suositella jos tarkoitus on vain saada maha täyteen, mitään loistokasta makuelämystä on turha toivoa. Liha on kuivahkoa ja ainakin rullakebussa pihistelivät kastiketta. Palvelu toimi kivasti. Suhteellisen halvoista hinnoista plussaa.


Lisätty: 2005-10-04

Ehdoton kantapaikka. Iskedar kebab on suuri ja maukas. Annokset ovat hyviä ja palvelu ystävällistä. Visa Electronkin käy.


Lisätty: 2005-10-02

Todella mainio ruokapaikka. Kebabliha on vertaansa vailla, oikein maukasta. Hinnat eivät laatua ajatellen päät huimaa, vaan esimerkiksi Talon kebab ja Rullakebab ovat todella suuria annoksia. Isompiruokainenkin saa lihamäärästä masunsa täyteen. Taikina on maukasta ja varmasti tuoretta.


Lisätty: 2005-07-27

Iskender-kebab on erinomainen. Leipä on monissa muissa ravintoloissa vanhaa, tai liian vetistä. Expressin leipä on tuoretta ja maukasta. Oivallinen vaihtoehto ranskalaisiin kyllästyneille!


Lisätty: 2005-06-12

Talon kebab iloinen yllätys. Sisäänleivottu kebab, jossa mm. sipulia ja aurajuustoa. Itsetehty leipä maukas. Mukavaa palvelua.


Lisätty: 2005-06-02

Talon kebab oli kyllä erittäin hyvä, ennen ostamista tiedustelin että täyttäähän tämä varmasti humaltuneenkin vatsan ja totta ne puhuivat. Palvelu oli mukavaa ja hymykin taisi jopa irrota välistä. Kebab oli lihaisa kuten asiaan kuuluu ja jalopenojakin löytyi välistä (tulinen kun tilattiin, tottakai.)


Lisätty: 2005-04-24

Paikka viihtyisä, siisti ja henkilökunta ystävällistä ja asiallista, mainio kerrassaan. Muutaman kerran muualla 10 vuoden aikana asioinut, mutta samaan paikkaan aina palannut. Pitakebabin leipä itse leivottu, iso. Lihaa paljon ja se on hyvää, ohuttakin. Salaattia on tarpeeksi paljon ja kastiketta ihanan paljon, yksinäinen jalapeno kaipaisi kaveria.


Lisätty: 2005-04-14

Pitakebab ehdoton pettymys. Mautonta ja kuivaa.


Lisätty: 2005-02-22

Liha oli kärvähtyneen kuivaa, ei kovin positiivista kuvaa jääny.


Lisätty: 2005-02-18

Paikka on siisti, mutta pöytiä vähän liikaa, liikkuminen menee ahtaaksi varsinkin jos asiakkaita on paljon. Uusi tuttavuus, juustoleipäkebab, oli miellyttävä. Annos on sekä maukas, että riittoisa. Lihaa on sopivasti ja kasviksia sopivan vähän. Leipänä pohjalla on pitsapullasta levitetty, hieman normaalia pitsaa paksumpi/pienempi. Leivän päällä on juustoa, juuston päällä lihat, rehut ja kastikkeet.


Lisätty: 2005-02-09

Herkullinen kebuliha ja maukkaat leivät annoksessa! Kyllä nousi Joensuun parhaimmaksi ainakin maun perusteella..Juustoleipäkebu oli yllättävän hyvä ja runsas. Hyvin oli myös salaattia tarjolle ateriassa. Plussaa vielä anniskeluoikeuksista.


Lisätty: 2005-01-30

Lihaa reilusti samoin kuin kastiketta. Ranskalaisia oli hiukan niukasti. Salaattipöytä puuttui jostain syystä. Yksi yksinäinen pippuri tulisessa annoksessa ja muutenkin hot vaihtoehto oli aika loiva. Jos annetaan vaihtoehdot tulisuudessa, niin hot vaihtoehtoa syödessä pitää tulla hiki syömisestä ei ilmastoinnin puutteesta.


Lisätty: 2004-07-30

Kaikkein paras paikka, missä olen koskaan syönyt kebabia! Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Annokset isoja ja maistuvia. Lihaa paljon ja kastike hyvää. Edulliset annokset ja siisti paikka!


Lisätty: 2004-06-30

Riisi & kebab annos on hyvä, muita en ole kokeillut. Kastike sopivan tulista, vähemmän 'kitkerää' kuin Uskudarissa. Viihtyisä paikka, siisti ja yleisesti ottaen tasokasta ruokaa.


Lisätty: 2004-06-09

Selvästi Joensuun parasta kebab antia. Paikanpäällä leivottu pitaleipä. Suosittelen kokeileman talon kebebia! Sisustukseen ei juuri satsattu mutta hyvä eväs korvaa sen.


Lisätty: 2004-04-04

Kebabliha ihan jees, kastike on hyvää, tosin se, että suurin osa siitä on valmispurkista jota saa tukusta, tiputtaa pisteitä. Tilausaika riippuu ruuhkasta, mutta kylmää ruokaa en ole kertaakaan vielä saanut.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute