Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Suikkilan Kebab Pizzeria

Suikkilan Kebab Pizzeria

 

Konstanzankatu 4
20320 Turku


Liha  5 Kastike  4.8 Lisukkeet  4.8  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  4.4 Siisteys  5 Hinnoittelu  5.1 Pankkikortti  Eos    
10 arvostelua vuoden aikana (yht. 44 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-10-20

Ruoka ei ole kovin laadukasta. Suurin syy miksen söisi tämän paikan ruokaa on niin sanottu asikaspalvelu. Ovat välillä hyvinkin töykeitä. Etenkin nuorisoporukka joka hoitaa kotiinkuljetukset pitäisi laittaa (uudestaan) autokouluun. Ajavat REILUSTI ylinopeutta piittamatta liikennesännöistä. Ihmiset suojateillä saavat väistää vaikka kävelevät vihreillä.


Lisätty: 2008-09-22

Aivan törkeää, viimisen kerran ku käyn... Tilasin aurajuustorullan tuplalihalla.. mikä pieni nyytti, ihan joku 4€:n rulla. Palo pinna viimisen kerran.


Lisätty: 2008-04-30

tosi hyvä paikka turun paras uusien omistajien myötä. lisukkeiden valikoima lisääntynyt ja tarjoilijat paljon mukavepia


Lisätty: 2008-03-26

Kämänen paikka. Hinnat nousi huimasti ja tasokin laskenut.


Lisätty: 2008-03-13

Milenkiintoinen hintapolitiikka omistajien vaihdon myötä -> 4€ kaikki pizzat ja kebabit -> 5€ kaikki pizzat ja kebabit -> 6,5€ esimerkiksi suosimani quatro nykyään. Eli samaisen pizzan hinta pompsahtanut vajaan vuoden aikana 2,5€:a, joten ei kiitos...


Lisätty: 2008-02-22

Kävin hakemassa kebabrullan, kebabin kermaperunoilla ja kinkkupitsan. Paikan päällä palvelu oli erittäin huonoa, aivan kuin olisin keskeyttänyt poikien kivan illanvieton vaatimalla heitä tekemään jotain epämieluisaa. Kebabeissa liha oli kuin jauhelihasta tehtyä - luunpalasilla, salaatti oli väsynyttä, kastike mautonta ja perunat eltaantuneita. Leipä oli peruskamaa eli ok. Pitsan päällä oli kinkun sijasta runsaasti makkarasilppua (lauantaimakkaraa?). Kaikki muu jäi syömättä paitsi rullan leipä. Sananmukaisesti roskaruokaa.


Lisätty: 2008-02-22

Omistaja vaihtunut jälleen. Nyt positiivisesti, hyvä asiakaspalvelu ja kohtuuhintaiset tuotteet. Toivottavasti edellinen pizzankääntäjä ei pilannut kohteen mainetta pysyvästi. Nyt voin suositella !


Lisätty: 2008-02-09

erittäin pieniä annoksia ja asiakkaiden kohtelu ei ole vaihtunut omistajan vaihtumisen myötä, turun huonointa palvelua


Lisätty: 2008-01-10

tosi hyvää paikka!!!!!!!


Lisätty: 2008-01-06

Uuden omistajan myötä törkeä palvelu.Kebabit ja pizzat ihan ok paitsi jos tilaa kotiin , silloin laatu on hyvin vaihtelevaa.En suosittele.


Lisätty: 2007-12-28

Älkää käykö... Törkeää asiakkaiden kohtelua ja kelvottoman kokoiset ja laatuiset annokset.


Lisätty: 2007-12-07

Asiakaspalvelu on törkeää. Omistaja alkaa uhkailemaan kun työntekijät ei ymmärrä???? En suosittele kenellekkään.. Olen kyllä aikasemminkin käynyt samassa paikassa mutta nyt pysyn kaukana!


Lisätty: 2007-11-30

Erittäin huonoksi mennyt uusien omistajien myötä! Asiakas palvelu on huono! Hinnat noussut mutta ruokien taso ei... vaan päin vastoin kebabit on pieniä,vetisiä,mauttomia ja siitä valintatalosta voi hakea saarioisen roiskeläpän ennemmin kun se on yhtä iso! Entinen vakio paikka mutta ei enään kiitos!


Lisätty: 2007-11-28

älkää menkö sillä skp on turun huonoimmista poikoista palvelun talia, kebabit pieniä ja palvelu ERITTÄIN HUONOA


Lisätty: 2007-11-10

Tilasin kebun raskalaisilla. yli puolet jäi syömättä..Kastikeet luokattoman huonoja ja liha suorastaan surkeaa.. mahtaiskohan saada vähän parempia annoksia tehtyä nämä pojat, jos vähän niinku keskityttäis siihen hommaan..


Lisätty: 2007-10-28

Pizzakuski on aina ainakin 30min myöhässä


Lisätty: 2007-10-21

Tilasimme rullakebabin sekä iskenderin. Tilasimme paikanpäällä. On hieman vaivaantunut olo paikassa, kun työntekijät pelleilevät toistensa kanssa, eikä muutenkaan asiakkaita oteta huomioon. Ainakaan en IKINÄ söisi paikan päällä. Ruoka oli hyvää ja tuli suht. nopeasti


Lisätty: 2007-10-04

Jaa-a. Mitä tästä voisi sanoa edes hyvällä tahdolla. Tilasin paikasta kebun ja myyjä noukki jääkaapista jonkun valmiiksi kääräistyn limpun jossa oli jopa lihat sisällä. Tiskillä kolme kaveria joista yksi puuhasi ja kaksi mulkoilivat. Taisin keskeyttää hauskan jutun, anteeksi.


Lisätty: 2007-08-25

kaikki pitzat ja kebabit 4 euroa. Aivan yliveto paikka tuolla hinnalla ja annokset isoja ja maittavia. Ehdottomasti Suomen paras tuon hintaluokan kebabrulla Aurajuustoperuna kebab. Ei moitteen sanaa. Uusi vakiomesta vaikka matkaa kertyy.


Lisätty: 2007-04-10

Suikkilakebab on kantapaikkani ja sieltä saa aina hyvää kebabia halvalla. Kastike on parhaimmasta päästä koko kaupungissa. Kotiinkuljetus toimii loistavasti. Se saapuu aina ajallaan ja palvelu pelaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute