Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Joensuu > Fiesta

Fiesta

 

Suvantokatu 8
80100 Joensuu
Keskustan Citymarketin vastapäätä
puh. 013-120 004
http://www.pizzeriafiesta.fi/


Liha  8 Kastike  7.4 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  7.2 Siisteys  6.3 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Kyllä    
20 arvostelua vuoden aikana (yht. 146 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-09-06

aivan mahtavaa kebabbia namsss!!!


Lisätty: 2009-09-06

aivan mahtavaa kebabbia namsss!!!


Lisätty: 2009-02-01

Laaja valikoima erilaisia annoksia, mehukasta lihaa ja rullakebulissa ihanan rapsakka kuori. Plussana mukaan tulee pieni voinappi jonka voi levittää kebulin päälle. Saalaatit ihan peruskamaa, ei mitään valittamista mutta ei kummemmin kehaistavaakaan.. Palvelussa ei ole yhtään mitään valittamista, aina todella ystävällinen vastaanotto.


Lisätty: 2008-10-10

Erinomaiset pizzat, 4 täytteen fantasia 6 euroa ja kokoa ja makua löytyy. Kebabit toimivaa peruskamaa. Palvelu aina ystävällistä ja nopeaa.


Lisätty: 2008-07-28

mitä se pikkulintu siellä keittiössä tekee ? sen jälkee en oo uskaltanu käydä siellä. oikeesti siellä keittiössä lenteli joku pikkulintu. ehkä ne ottaa siitä linnusta vähä salaista ainesosaa siihe kastikkeeseen.


Lisätty: 2008-06-14

paikka on siisti, ei epämiellyttäviä hajuja. henkilö kunta ystävällistä, tervehtivät tullessa ja hyvästelivät lähtiessä. liha oli hyvää ja sopivasti paistettua, jäävuorisalaatti ja tomaatit olivat tuoreita, kastike oli pettymys kun tilasin tulisen, omasta mielestä maistui miedolle joten jouduin työntämään kunnolla tabascoa jotta oli tulista. hinta/laatu suhde oli hyvä kun annos maksoi vain 5e


Lisätty: 2008-05-31

Fiestasta saa ehdottomasti joensuun parhaat kebabit! Pitsatkin ovat hyvät.


Lisätty: 2008-05-22

Ihan hyvä paikka, tullut käytyä lukuisia kertoja. Useimmiten otan iskendar kebabin, myös leipäkebabia tullut syötyä. Kerran erehdyin ottamaan pitsan, enkä enää ota. Juustoa oli turhan paljon minun makuuni, ja muutenkin aika pohjanoteeraus. Mutta kebabin ystäville suosittelen, hinta/laatu-suhde on hyvä.


Lisätty: 2008-05-03

Joensuun paras hinta/laatu pizzoissa. Rosson laatua kebabmaan hinnoilla! Palvelu on kotimaisin voimin pyöritettyä vastaavaa ravintolaa kertaluokkia kohteliaampaa ja asiakkaat huomioonottavampaa.


Lisätty: 2008-04-28

Ikinä ei ole tarvinnut Fiestan ovesta ulos käydä pettynyt fiilis päällä. Kyllä aina on maistunut!


Lisätty: 2008-03-28

Tylyä palvelua, keskinkertaistakebabbia kohtuullisilla hinnoilla.


Lisätty: 2008-03-24

aivan ylivoimainen ykkönen nykyään joensuussa kun uskudar on lopettanu, ainakin ehdottomasti paras iskender kannattaa kokeilla. mukavia työntekijöitä, moikkaavat ja hymyilevät aina vaikka tulisin kaupungilla vastaan. /korsto/


Lisätty: 2008-01-13

Tulipahan tätäkin puljua testattua kun uudenvuoden aaton kyseisessä kaupungissa vietin. Tilaukseni oli Kebab lohkoperunoilla kotiinkuljetettuna ja pöperöt tulivatkin oikeaan osoitteeseen tunnin sisällä. Ensimmäinen reaktio oli kurja, koska annoksen avattuani huomasin että lihat olivat kaikki pakkauksen pohjalla ja lohkoperunat ladottu päälle. Kun olin viimein saanut raivattua mauttomat lohkikset tieltä pois, oli aika käydä lihan kimppuun. Pakko myöntää että Fiestan kebu kastikkeineen oli kyllä varsin maukasta tavaraa, salaatin jätin suosiolla siinä olotilassa syömättä. Hintakin kyseiselle annokselle oli vain 5e + kuljetukset. Miinuspisteitä ropisee lihan vähäisestä määrästä. Seuraavan kerran Joensuussa vieraillessani pitänee käydä vielä testaamassa kertaalleen paikan päällä, selvinpäin. //Kebab sulttaani


Lisätty: 2008-01-09

Tuntuu huonontavan laatuaan koko ajan. Ennen oli jees, mutta nykyään kallista tusinakebabia.


Lisätty: 2007-12-28

Masentava kokemus. Kiinankaalia tympeän makuisella salaattikastikkeella. Ja leipäkebab onkin rulla pitsapohjaa...


Lisätty: 2007-11-23

ON SE HYVÄ!!!!!!!


Lisätty: 2007-11-22

Huhhuh. On tullut kokeiltua vissiin kaikki mahdolliset kebabit, lohiannokset, kana-annokset ym., mutta ei maistu niin ei maistu. Tusinatavaraa köyhillä lisukkeilla. Kastikkeita ei raaskita laittaa kuin ohut olematon noro nimeksi. Ihme homma kun pizzat ovat kuitenkin ihan syötäviä. Pitänee siis pysyä siinä aihepiirissä mikä kavereilta onnistuu.


Lisätty: 2007-10-06

Perus varma valinta. Hinta taso on tosi hyvä ainakin kebabissa. pizzat ihan hyviä mutta enemmän saisi olla täytettä.


Lisätty: 2007-07-25

Hyvän ja huonon päivän ero pienin mielestäni.Kebabi maistuu mille pitääkin ja pizzat lämpimiä.Paras kotiin kuljetus paikka.


Lisätty: 2007-03-15

Lähes huonoin kebab pizzeria jossa olen koskaan ruokaillut, Iskender kebab jopa on saanut uuden nimenkin " Iskedar kebab".


Lisätty: 2007-01-26

joensuun paras pizza peikka


Lisätty: 2007-01-25

rullakebabbi on pieni kuin mikä eikä kastiketta ollut lainkaan. myös salaattilisukkeet olivat käyhiä. monet sanovat että halvat hinnat mutta lahteen verrattuna hinnat ovat mielestäni täysin normaalit. hinta laatu suhde ei lainkaan kohdillaan. nostaisivat sitten hintoja jos sillä takaisi asikkaille parempaa sapuskaa...


Lisätty: 2007-01-21

Hyvä kebeb leipä


Lisätty: 2006-12-21

Jeps! Eli tullu käytyy fiestas useemmin ku muistaa laskee ja kebab on ollut aina hyvää ja maittavaa. Kebab on sopivan ohutta ja ranskalaiset/lohkoperunat hyviä. Ainoa miinus paikassa on että kastiketta on nirsosti joten kannattaa mennä fiestaan 11:00-14:00 lounasaikaan jolloin siellä saa salaatinkastiketta lisää laitettua kun se on salaattipöydällä joka sopii mainiosti kostukkeeksi.


Lisätty: 2006-11-27

Pizzat ovat parempia kyseisessä paikassa kuin kebab.


Lisätty: 2006-11-27

Huippupaikka ja ehdoton valintani. Hintoja olen monesti miettinyt - onko liiankin halpaa? Näitä pizzakebab paikkoja on Joensuussa jo ehkä liikaakin ja hyvien soisi jäävän.


Lisätty: 2006-11-07

Ehdoton paikka kebab intoilijalle! Hinnat on kohtuulliset ja ruoka maukasta ja annokset sopivat. Itse paikan omistaja kurko äijä.


Lisätty: 2006-10-07

Joensuun paras paikka.


Lisätty: 2006-07-23

Tulinen kebableipä vie kielen mennessään. Pizza joensuun parasta.


Lisätty: 2006-07-09

Iskenderinkaltainen sapuska kootaan varmaankin asiakkailta jääneistä kuivista pitsanreunoista. Epämiellyttävän näköinen sisältä päin. Eivät ole koskaan kuulleetkaan pitakepapista. Sellaista kun pyytää, saa normaalia köyhemmän rullan. Miedolla ja tulisella kastikkeella ei ole mitään eroa. Mieto on ihan yhtä tulista kuin tulinenkin.


Lisätty: 2006-06-24

Hyvä hinnoittelu ja joensuun paras rulla.


Lisätty: 2006-06-02

Ei. Yksinkertaisesti EI. Kebab oli aivan surkeaa. Kuivaa. Tulinen kastike oli vaihtunut johonkin ruskeaan kastikkeeseen joka maistui aivan majoneesilta. Pizzoja he eivät osaa tehdä kuin paksupohjaisia. Ne olivat ihan kelvollisia, mutta kerta pizzaa ja kerta kebabia riittää tässä paikassa. Huomioikaa loistava vaihtoehto kebabille Miami.


Lisätty: 2006-04-25

Aivan loistavat kebabit! Ei ole missään tullut vastaan parempia.


Lisätty: 2006-04-25

Aivan loistavat kebabit! Ei ole missään tullut vastaan parempia.


Lisätty: 2006-04-23

Tilasimme rullakebut eilen illalla. Kotiinkuljetus oli aika nopea ja palvelu ystävällistä. Ensimmäinen negatiivinen yllätys oli hinta: kaksi kebua maksoi 13 euroa, josta kebujen hinta oli 10 ja kotiinkuljetus 3 euroa - keskimäärin siis euron kilometri. Ei näin! Seuraava negatiivinen yllätys oli rullan koko ja paino; rulla oli lyhyt ja huomattavasti kevyempi kuin mihin olemme tottuneet. Normaalisti en syö kuin puolikkaan rullan kerrallaan, tämä meni helposti yhtä soittoa. Kastiketta oli myös aivan liian vähän. Tulinen kastike ei ollut tulinen ainakaan noin pienissä määrin. Kebab jäi siis turhan kuivaksi. Yllätti myös se, että rullaan oli laitettu kiinankaalia, koska yleensä joka paikassa laitetaan jäävuorisalaattia, vaikka se onkin huomattavasti arvokkaampaa - mutta raikkaampaa ja parempaa. Jäi mietityttämään, että onko Fiestan kebabit kotiinkuljetettuina normaalia pienemmät vai onko ne aina tuota kokoa. Pitäisi ehkä käydä katsastamassa homma vielä paikan päällä, mutta toisaalta tiedämme Joensuusta parempiakin kebab-paikkoja, joten saapa nähdä, tuleeko käytyä...


Lisätty: 2006-04-10

Pöperöt halpoja, ehkä liiankin halpoja?


Lisätty: 2006-02-05

Halvat hinnat, hyvä palvelu ja annoksen kokokin oli ihan kohtalainen. Laadussa oli pientä valitettavaa, kebabin kastike oli loistavaa, mutta sitä on ihan liian vähän, lisäksi salaatin kastike maistui ihan raalle ja pilaantuneelle kalalle, joka ei ollut mikään miellyttävä kokemus. Pizzat paikassa ovat todella hyvät, mutta kebabbini syön todennäköisesti tulevaisuudessa muualla.


Lisätty: 2006-01-21

Vakio paikka-hyvät sapuskat ja halvat. Kotiinkuljetus hyvä-ei valittamista mistään. JAA-täytyypä lähteä soittamaan ja tilaamaan taas.


Lisätty: 2006-01-19

Pakko oli antaa melko negatiivinen palaute. Entisestä luottopaikastani on nimittäin tullut tusinakebbelä. Ennen annokset olivat isompia, liha parempaa ja laatu taattu. Nyt laatu vaihtelee ok:sta huonoon, välillä liha on kylmää. Palvelu on myös heikentynyt. Ennen niin lepposa paikanpitäjä on välillä äkäinen ja tarjoaa välittömästi ruuan mukaanottoa, jonka tulkitsen epäystävälliseksi käskyksi "mene jonnekin muuallle syömään."


Lisätty: 2005-12-26

perkele meni 2h ku sain kepapit mut sain kuitenkin.


Lisätty: 2005-11-17

Voittaa monet hesan paikat menne tullen. Täytyypä vierailla taas kun tulee Joensuuhun reissattua. Hyvä annoskoko.


Lisätty: 2005-11-08

Fiesta on ollut kantapaikkamme toista vuotta. Ei voi mitään, mutta Joensuun parhaat kebabit ja pizzat löytyvät kyllä juuri Fiestasta. Viime aikoina kebab on kyllä toisinaan jäänyt kuivakkaaksi liian vähästä kastikkeesta! Kastikkeesta puheenollen: tulinen kastike on ihana.


Lisätty: 2005-10-04

Palvelu töykeää kotiinkuljetuksessa. Riippuu kumpi ukoista tuo ruuan. Toisinaan jopa ihan kohtalaista.


Lisätty: 2005-10-03

Kuivat ruuat kyllä on. Vois laittaa enemmän kastiketta.


Lisätty: 2005-08-15

Kävinpä testaamassa kun muutamat olivat kehuneet. Ostin rullakebabin. Petyin. Liha oli kuin nautajauhelihaa ja kastiketta oli tosi vähän ja se ei siis maistunut ollenkaan vaikka tilasin tulista. Taitaan edelleenkin olla niin, että jos haluaa hyvää kebabia niin pitää matkustaa Mikkeliin.


Lisätty: 2005-07-09

kantapaikka jo kaksi vuotta keba annokset ehkä pieniä, mutta laatu on hyvää sisustus on sopivan rauhallinen, myyjät tekevät hyvää työtä.


Lisätty: 2005-05-05

hyvvee ruokkoo ja halppoo hinttoo


Lisätty: 2005-05-01

Erinomainen tulinen kastike kebabille. Tavallinen kastike ei kovin paljon eroa ketsupista. Mainio kebab.


Lisätty: 2005-04-14

Ei erityisen halpa, annos pieni, salaattipöytä keskinkertainen. Pizza on ok, mutta kebabissa on reilua parantamisen varaa. Siisti miellyttävä paikka ei korvaa hyvää pöperöä.


Lisätty: 2005-04-04

annokset ovat tosi pienia.


Lisätty: 2005-03-29

Todella hyvät hinnat näin Helsinkiläiselle. Ruoka oli mitä mainioin, ja varmasti tulen käymään vielä uudestaan


Lisätty: 2005-03-25

Puolitoista vuotta sitten Joensuussa asuessani olin aktiiviasiakas, hintataso on etelään verrattuna todella edullinen ja laadullisesti ihan parhaimmistoa. Valikoimassa ei erityisiä puutteita. Paikkaa pitänyt pakistanilaisen näköinen lyhyt jässikkä oli erittäin säntillisen oloinen miekkonen. Myös muu henkilökunta asiallista. Salaattipöytä jäänyt mieleen ihan raikkaana ja halukkaille jalapenoja riittävästi saatavilla.


Lisätty: 2005-03-23

Loistavan makuinen kebappi, varsinkin ranskalaisten kanssa. Ranskalaiset ensiluokkalaisen makuisia ja rapeita.


Lisätty: 2005-02-28

Pienet ateriat, eikä ole kyllä kebab-ateriat mitenkään hyvää.


Lisätty: 2005-02-15

Lihaa riittävästi, ranskalaiset rapeita ja halpa hinta.


Lisätty: 2004-12-30

Liha oli kuivaa ja niin pieni annos että nälkä jäi!


Lisätty: 2004-11-28

Rullakebab oli herkullinen. Parempaa keskitasoa. Ystäväni otti ranekebabit mukaan mutta myyjä ei pistänyt haarukkaa mukaan. Joensuun paikoista valitsen seuraavaksi todennäköisesti juuri tämän.


Lisätty: 2004-10-29

On tullut käytyä fiestassa sen parikytä kertaa, ja koskaan en ole pettynyt kebab&ranskalaisiin. Liha on ohutta ja herkullista, ranskalaiset ovat joskus liian rasvaisia ja salaattia on kohtuullisesti ja se on ohuina suikaleina, sekä siinä on tomaattia. Ateria kokonaisuudessaan on täyttävä, vaikkakin pienenlainen, mutta on hintakin vain 4,5€.Lisään aina tabascoa, jotta tulisuutta löytyisi.


Lisätty: 2004-09-02

Kebab välillä hyvää, rullassa varsinkin jos kastiketta siunaantuu tarpeeksi.


Lisätty: 2004-07-05

Kävin nauttimassa kebabin riisillä. Liha oli erittäin ohutta ja sitä oli riittävästi. Riisi oli valitettavan kuivaa. Kastikevaihtoehtoja voisi olla muitakin kuin normaali tulisuuden säätäminen. Salaattia saisi olla lisää. Ohutta kaalisuikaletta? Kokonaisuutena tuntui siltä, että kebabliha, riisi ja salaatti olivat vain sattumalta yhdessä. Kokoonpaneva juttu puuttui. Sellainen ehkä saataisiin hyvällä kastikkeella ja reilummalla kastike kädellä.


Lisätty: 2004-07-02

Ihan ok-paikka. Kastike voisi olla tulisempi. Sipuli ja tomaatti ei kuulu kebabaaan!


Lisätty: 2004-06-30

Leipäkebab on oikeastaan rulla, eli pitsapohjan oloisen lätyn sisään kasattu. Sisällä liha, kastike ja salaatti. Siisti paketti ja maukas. Suhteellisen hyvä ja halpa, eikä ole kertaakaan tarvinnut pettyä.


Lisätty: 2004-06-25

Ei hyvä! Liha ei ollut kebablihaa ja kastiketta todella vähän, samoin salaattia. Leipäpalat oli korvattu pizzapohja kuutioilla ja jugurttikastike puuttui kokonaan. Palvelu ja hinta olivat plussapuolia!


Lisätty: 2004-06-16

Kävinpä testaamassa kun kyseistä paikkaa kuulin kehuttavan. Kebabit olivat todellakin halpoja, 4,5 euroa on hyvä hinta kebabista. Annoksen koko tuntui olevan kuitenkin hieman pienempi kuin Uskudarissa, ainakin mahaan jäi väljempi olo. Rehuja ei ollut niin älytöntä joka oli hyvä juttu. Kastiketta olisi saanut kyllä olla hieman enemmän, muuten maittavaa ruokaa. Ruokailuvälineitä en meinannut ensialkuun huomata mutta löytyiväthän ne sitten seinustalta. Mukava paikka ja kebab valmistui nopeasti, käyn kyllä uudestaankin. :)

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute