Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Istanbul

Istanbul

 

Fleminginkadun ja Agricolankadun kulma
00530 Helsinki
Karhupuiston kulmassa


Liha  4.4 Kastike  5.4 Lisukkeet  6.6  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  4.3 Siisteys  5.8 Hinnoittelu  5.5 Pankkikortti  Eos    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 22 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-11-23

Päätin käydä kavereiden kanssa testaamassa tämä Karhupuiston ihmeen kuultuani muutamia positiivisia lausuntoja paikan buffeesta. Paikka oli ihan ok (siisti, rauhallinen ja palvelu pelasi), mutta buffa ei kyllä tajuntaa räjäyttänyt. Liha oli kelvollista ja mielyttävän paksuihin viipaleisiin leikattua, mutta siihen se sitten jäikin. Buffasta ei löytynyt esimerkiksi perussalaattia tai chiliä ollenkaan vaan oli kaiken maailman herneitä ja pastasalaatteja. Ravintola oli panostanut erikoisempiin lisukkeisiin salaattipöydässä, mikä saattaa tyydyttääkin osaa kävijöistä. Armoton miinus kuitenkin tuli buffan huonoista kastikkeista. Peruskivi, jolle kebab-annos rakennetaan on punainen kastike ja tässä anniskelupaikassa se oli laimeaa ja vetistä. Myöskään buffaan ei kuulunut mitään jugurttikastiketta, vaan piti tyytyä vetämään kaupan salaattikastiketta. Paikka oli kuitenkin samanhintainen kuin Ani (jolla on merkittävästi parempi buffa) joten ei voi suositella. Miksi valita keskinkertaista, jos rahalleen saa paremmin vastinetta muualta.


Lisätty: 2007-12-27

Siisti paikka, mutta ainakin meidän osuessamme paikalle oli liha lähes syömäkelvotonta. Vaimon puraistessa kebabia pamahti häneltä hammas halki. Ainoa paikalta löytynyt henkilökunnan jäsen tutki vaimon hätäpäissään ulos sylkäisemää lihakönttiä ja totesi huonolla suomella ettei lihasta löydy mitään vikaa. Jankutti vain lihan tulevan heille Saksasta. Paikalta ei tietenkään löytynyt ketään muuta kenen kanssa asiasta olisi voinut neuvotella. Noh, hampaan korjaus saatiin hoidettua niin edulliseen hintaan ettei viitsinyt pilata päiväänsä vierailemalla laskun kera Istanbulissa. Suosittelen kuitenkin ruokailijoille hammassuojusta tai muuta vastaavaa puremakaluston suojavarustusta.


Lisätty: 2007-09-05

Naamani edessä höyryää istanbulspecial, joka noudattaa spessujen peruskaavaa. Kebablihaa, salaattia riisiä ja rankkareita on sopivassa suhteessa. Rankkarit ovat rapeita ja maukkaita. Riisi on peruskamaa. Erityismaininta todella raikkaista ja tuoreista kasviksista. Liha Keskon pakkasesta, mutta tokkopa sitä kukaan Anin lisäksi itse tekeekään.


Lisätty: 2007-07-29

Liha ja kastikkeet kelvollisia, kana kuivaa.Viinit väljähtyneitä. Siisteydessä toivomisen varaa, vessat likaiset. Sama levy taisi soida koko illan, sisustuksessa todellakin parantamisen varaa.


Lisätty: 2007-03-11

Seisova pöytä on tämän paikan hitti- ja sisäänheittijuttu. Hinta on verrattoman kohdallaan (toisin kun ehkä normaaleissa kebab-annoksissa) ja valikoima niin lihan kun kasvisten suhteen on laaja.


Lisätty: 2007-03-03

Seisova pöytä palkitsee täällä. Tarjolla tosiaan "lämpimiä" ja kylmiä ruokia. Kebabit ja perunat voisivat olla tosiaan hieman lämpimäpiäkin. Salaattipöydässä leijailee turhan usein kärpäsiä päällä, muuten tarjonta oikein mainiota. Nälkä lähtee varmasti kun lappaat kebua, riisiä, salaattia, punaset soossit laarista ja salaattipöydästä vielä kahta erilaista "valkoista kastiketta" kaveriksi. Palvelu on miellyttävää. Seisovan hintakaan ei ole liian korkea.


Lisätty: 2006-01-22

Oikein maittava seisova pöytä johon kuuluu kaiken sorttista Turkkilaista ruokaa. Paljon eri vaihtoehtoja kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä tuoretta leipää. Meiningillä kokoa oma kebab. Kahvi, tee ja vesi kuuluu hintaan. Taustamusiikki on autenttista Turkkilaista musaa ja henkilökunta erittäin miellyttävää. Pöydissä lojui tiskit aika pitkään joten hieman enemmän aktiivisuutta sen suhteen, voisi asiakkaiden viihtyvyyttä siivoamalla parantaa... Sisustuksen suhteen olisi paljon toivottavaa. Tyylisuuntaus on kaiken sortin sekamelska. Sekaan mahtuu mestästys-seuran täytetyt eläimet, Turkkilaiset matot sekä loistavat, liikkuvat muovikukat ja mauttomat porsliiniesineet!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute