Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Siuntio > Siuntion Pizza & Kebab

Siuntion Pizza & Kebab

 

Flemingintie
02580 Siuntio
Aktia pankin alakerrassa


Liha  7.5 Kastike  7.1 Lisukkeet  6.1  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  8.4 Siisteys  5.6 Hinnoittelu  7.3 Pankkikortti  Eos    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 8 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-28

"Kanta-asiakkaana" -aina hyvin "toverillinen" palvelu "miten mene - mitä kuulu ?" jne. Juttelevat jos ehtivät. Iskender kebabissa ehkä joskus liikaa leipäpaloja, mutta annos aina reilu. Useimmiten kebabliha kylmiöstä valmiiksi siivutettuina, niin se ei ole paras. Joskus onnistuu osumaan, kun liha leikataan vartaasta. Kaupanpäälle usein limu jopa ISO-pullollinen. Omistajan ollessa myymässä, saa hiukan rabattia. WC saisi olla siistimpi, -itse ruokailu puoli ihan ok.


Lisätty: 2010-02-12

Täysin tympääntynyt palveluun. Aina on joku pielessä. Naisille hymyillään mutta miehille tiuskitaan. Jokainen kymmensenttinenkin on kavereille ihan välttämätön. Paikka ei tunne käsitystä huumori. Mitä useammin käy, sitä hankalammaksi homma menee - vakioasiakkaita voi vissiin pompotella. Mitä laittavat niitä leimatarjouksiansa kerran leimaa pantataan niin rutosti. Kebabit ookoo, joskaan ranskalaisilla tai lohkoperunoilla varustettua kebua ei saa mikä on kyllä ihan ainutlaatuista nykypäivän pitseriassa. Hinnat sopivia. Siisteys kohtalaista. Paikan ongelmana on siis ailahteleva palvelu ja plussana runsaat ateriat.


Lisätty: 2007-09-17

Kotiinkuljetus nykyisin viikonloppuisin.. Erittäis asiakasystävällinen palvelu. Suht koht halpaa mutta ruoka tehdään rakkaudella ja pientä asiakaskuntaa vaalien. siisteydessä tosin monesti hiukan toivomisen varaa. Koska paikka on muuten kodikas ei siitä saa liioin rankaista.


Lisätty: 2007-06-19

Todella hyvä mesta verratuna esim. kirkkonummen paikkoihin. Ruoka on nimittäin parempaa kun yhessäkään knummen kebabmestassa. hyvä palvelu, isot annokset, pizzat täynnä täytteitä, ei nihkeile.. joskus limu tosiaan ilmaseks ja muuten ilosta meininkiä..


Lisätty: 2006-01-19

hyvä perusmesta. kebabit hyviä, pizzojen koko vaihtelee, joskus t0della isoja ja täynnä täytteitä. Hinnat kohtalaisia. joskus myös limu kaupanpäälle tai pari euron alennus.. mukavia hyypiöitä!

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute