Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Munkkiniemen pizzeria kebab

Munkkiniemen pizzeria kebab

 

Huopalahdentie 7
00330 Helsinki
Entisen Kotipizzan tilalla


Liha  6.4 Kastike  6.2 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  7.8 Siisteys  7.2 Hinnoittelu  6.9 Pankkikortti  Kyllä    
13 arvostelua vuoden aikana (yht. 27 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-21

Tilasin rullakebabin.Ikinä en ole noin surkeaa suoritusta nähnyt,tuli maksettua 7e taikinasta ja parista hassusta suolakurkusta,mukana oli ehkä muutama pakastekebabviipale,kastike oli suurella todennäköisyydellä rypsiöljyä, joka paikka oli näet öljyssä tuon jäljiltä.Voin vääntää helposti paremman setin omassa kotiuunissani pakastealtaan kebabista. Eka ja viimeinen kerta kun tulee kababia tilattua täältä,pitsa oli ohan ok,mutta siirrän kyllä jatkossa tilaukseni muualle myös niiden osalta.Oli niin karvas pettymys.


Lisätty: 2009-08-13

Olen nyt useamman kerran saanut kebabia, joka on aivan selvästi jotain mikrotettua edellispäivän jämää. Samoin kaikki kasvikset sen verran nahistuneita että annos on seissyt jääkaapissa kyllä vähintään vuorokauden. Korostan että tätä on tapahtunut jo USEITA KERTOJA. En todellakaan tule tilaamaan heiltä enää koskaan yhtään mitään. Joku ammattiylpeys pitäisi kebabbilallakin olla, täysin hävytöntä saada tälläistä pas**a jos maksaa yli 10 eur kuljetuksineen...


Lisätty: 2009-02-10

Aivan loistavaa palvelua ja HIRMUISEN hyvää pizzaa. Täältä ollaan tilattu darraruoat kotiin isollekin porukalle, ja harvoin on kotiintuontiin mennyt yli 25 minuuttia. Palvelu on aina ollut iloista ja hyvää, suosittelen!


Lisätty: 2008-08-17

Paikan kebabannokset ovat todella hyviä. Liha on hiukan keskivertoa yläpuolella, mutta kastike ja varsinkin ransakalaiset ovat erinomaisia. Annokset ovat sitä kokoluokkaa, että varmasti lähtee suuurempikin nälkä. Myös pizza on erinomaista täytettä on sopivasti, eikä pizza ole liian rasvaista.


Lisätty: 2008-05-12

Aivan loistava, ja toimiva paikka!. Itse tilaan kotiin melkein viikottain kebabbia, laatu on tasaisen hyvää aina ja tilaus tulee myös melkein aina alle 20 min. Mielestäni paras Kebab-ravintola Helsingissä.


Lisätty: 2008-03-28

Huhhuh! Tähän paikkaan tutustuin ensimmäistä kertaa keväällä 2007, työpaikalle tilattiin poikkeuksetta pizzat täältä. Työpaikka vaihtui, mutta suosikkipizzeria ei - Munkkaan vie matka säännöllisesti vaikka toisella puolella kaupunkia asunkin.


Lisätty: 2008-02-10

Siistit ja isot tilat, paljon henkilökuntaa paikalla, mikä nopeuttaa palvelua. Pizzat todella täyttäviä ja isoja. Kebabbia täytyy testata seuraavan kerran.


Lisätty: 2008-02-04

Liha hyvää mutta pizza on tämänpaikan juttu.


Lisätty: 2007-09-04

Hyvä paikka. annokset ISOJA aterian yhteydessä tulee ilmainen limu. liha keskitasoa tai hieman parempi. ranskalaist erittäin hyviä. hyvät mausteet. ei liikaa kastiketta. lähtee taatusti ainakin nälkä. sisutus ok siisteys ok ja hyvä palvelu sekä nopeaa toimintaa. meikäläisen vakio mesta 8-)


Lisätty: 2007-07-31

Kantis, pidän paikasta todella paljon, en ole koskaan pettynyt :)


Lisätty: 2007-07-10

Parasta pizzaa, mitä lähiseudulta saa. Paljon täytteitä ja juustoa, tuplajuustoa ei tarvitse ottaa koskaan, sillä pizzat miltei hukkuvat juustoon. Nälkä ei varmasti jää. Kebabiakin saatavilla.


Lisätty: 2007-04-11

Helsingin parhaat pizzat ja kebab on myös täysin kriteerit täyttävää tavaraa.


Lisätty: 2007-02-08

hyvä ruoka mutta vessassa oli aika paha haju tykkäsin eniten kebab lihasta


Lisätty: 2007-02-04

Viitaten ylempään kommenttiin..Miks kaverit pitäis turkkilaisia tauluja ku ne on kosovosta?


Lisätty: 2007-01-08

Täältä,jos mistä saa isoja kunnolla täytettyjä pizzoja(kebabia en ole maistanut). Erityisesti pizzat: Cardinal ja Julia(joita usein syöty) todella hyviä. Pizzoissa sopivan paksu pohja ja täytteitä runsaasti. Henkilökunta ystävällistä ja pöytiä ja tilaa on riittävästi. Myös kotiin kuljetus toimii mutkatomasti ja nopesti(~½ tuntia...tosin asun munkassa) Extra + hyvistä juoma tarjouksista ruokailun yhteydessä. Kerrassaan loistava paikka!


Lisätty: 2007-01-07

Selvästi parempaa edustusta Helsingin kebab-paikoista. Testipenkissä oli pitaleipä, joka tehtiin tuoreen leivän sisään. Varsin kelvon kokoinen hintaisekseen (5.00), liha maukasta, vaikkei varrasta näkynytkään (!). Erittäin ystävällinen palvelu ja nopeasti annos pöytään. Turkin matkailujulisteita ei ollut, muuten sisustus varsin perinteinen. Rasva ei kärissyt ilmassa ja menu oli varsin kelpo. Tomaattikastikkeen lisäksi oli lotrattu ranskalaista salaattikastiketta liikaakin. Kaikki annokset olivat 5.00-7.00 eur Bonuksena ilmainen kuljetus lähialueille (2 an)


Lisätty: 2007-01-07

Munkkiniemen Pizzeria Kebab on uusi paikka ja annokset kookkaita. Otin rakastamani Iskenderin mukaan ja seurailin vierestä annoksen valmistusta. Paikalla on oma Kebab-varras, mutta se ei enää kahdeksan aikoihin ollut käytössä. Pitaleivän annoksessa korvasi pizzapohja ja liha maistui pääosin kalkkunalle ja valmistui mikrossa. Kastikkeet näyttivät tulevan valmispulloista ja olivat kovin mauttomia. Salaatissa oli suolakurkkua ja kaksi jalapenoa, joista plussaa. Myös pizzakebab ostajalle ilmainen virvoitusjuoma oli bonusta. Kaikinpuolin kebab oli keskivertoakin huonompi annos. "Tunnuslauseena" paikalla näyttäisi olevan: "väitämme tosissamme ja vakavasti, että meillä on parhaat pizzat. Tule tarkistamaan olemmeko oikeassa. Odotamme sinulta reklamaatiota jos olet toista mieltä". Ehkä tällä kertaa pizzapaikkana parempi, kebab ei hivellyt kokeneen kriitikon makuhermoja.


Lisätty: 2005-12-18

Söin täällä pizzaa, ja hinta-laatusuhde oli kerrassaan mainio. Pizzerian mainoslehtisessä kehuttiin pizzoja parhaiksi, ja hyviä olivat todellakin. Juustoa oli runsaasti, ja täytteitä muutenkin sopivasti, eivätkä hinnatkaan päätä huimanneet. En jaksanut syödä pizzaa kokonaan, niin jäi kotiinkin viemisiksi. Minusta taitaa tulla uusi vakioasiakas. Kebabista en osaa sanoa mitään, kun en lihaa syö, mutta sitäkin on siis saatavilla.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute