Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Joensuu > Sinet

Sinet

 

Kauppakatu 28
80100 Joensuu
Kävelykadulla


Liha  8.1 Kastike  7.3 Lisukkeet  7.8  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  8.6 Siisteys  8.4 Hinnoittelu  7.7 Pankkikortti  Eos    
16 arvostelua vuoden aikana (yht. 45 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-05

Ransakaiset on kyllä hyviä ja hyvin tehtyjä pakvekukin on nopeaa ja ystävällistä mut lihasta ja kastikkeesta ei kyllä jää ku pettymyksen karvas maku suuhun.


Lisätty: 2008-11-16

plaa.


Lisätty: 2008-11-06

Täältä olen saanut elämäni parhaat kebabit. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa käyneeni ainakin 50- kebabmestassa eri puolilla Suomea, ja Sinet on ollut ehdottomasti paras. Varsinkin palvelu ja uudet tilat ostoskeskuksessa on plussaa, liha on myöskin aivan mahtavaa! Ainut miinus tulisi ehkä iskendar- kebabin leipäpaloista jotka ovat ajoittain hieman kuivia. Suosittelen!


Lisätty: 2008-11-05

Kebab ranskalaisilla noudettuna oli valtava pettymys. Ranskalaiset olivat vettyneet ja löysiä, kaikessa oli outo sivumaku (laatikosta?) ja kastiketta selvästi jatkettu vedellä. Ruuhkaisa ravintola valtava pettymys, ainoa plussa myyjästä.


Lisätty: 2008-08-15

Mahtavat kebabit, ja hyvä hinta/laatu-suhde.


Lisätty: 2008-08-06

herkullinen ruoka


Lisätty: 2008-08-02

ihan hyvä paikka käydä päivällä syömässä. ei krapula kebabia oikein.


Lisätty: 2008-06-24

Lyhyesti, paras kebab joensuussa.


Lisätty: 2008-06-11

joensuun parhaat kebut ei voi muuta sanoo


Lisätty: 2008-05-03

Maukkaat kebabit, hesen veroiset hampparit, joskin erilaiset (hyvää vaihtelua massaroskaruoalle), mehukkaat pizzat! Palvelu on mainiota ja vastassa on aina hymyileviä työntekijöitä. Ainut pieni miinus tulee kebab kastikkeesta, joka ei ole edes tulisena tarpeeksi vahvaa kebabin lisukkeeksi. Pizza/hampurilaispaikkana siis ehkäpä parempi kuin kebab paikkana. Pizzat vetää kyllä vertoja vieressä seisovan BUFFAN tarjonnalle.


Lisätty: 2008-01-20

Joensuun hinta-laatusuhteeltaan paras kebabbila, maukas iskender tulisella kastikkeellaa vie nälän kuin nälän. Annokset reilun kokoisia ja maukkaita, mutta salaateissa olisi parantelemisen varaa. Plussaa myös pizzoista ja hampurilaisista joista ensimmäiset ovat ihan jeesiä, mutta eivät vedä vertoja fiestan makuorgioille.


Lisätty: 2008-01-10

sinetissä on tullut käytyä niin kauan kuin se on ollut pystyssä. on tullut (melkein) ystävystyttyä perustajapariskunnan kanssa. paikassa on mielettömän hyvät ruoat ja mukavat ihmiset. kaikkia ruokia melkein tullut testattua mutta kebab on varmaan yleisin tilaus. houkutus käydä syömässä on niin suuri ettei melkein muuta tule syötyä. työntekijät ovat niin iloisia että pakostakin itsellä hymy irtoaa. tekemisen ilo paistaa kasvoilta. ehkäpä liika kebab on sumentanut makuaistini mutta paras paikka joensuussa!


Lisätty: 2008-01-01

Varmaan parasta kebabbii koko joensuussa. Parempaa oli kyllä ennen muuttoa mutta vie silti kaikki fiestan roskat :)


Lisätty: 2007-12-30

Paras kebabbila Joensuussa! Mukavalla paikalla ja avotit ruuat, halvalla tietty.


Lisätty: 2007-12-12

Ei kovin läpinäkyvä ole tän edellisen yrittäjän oma mainos.


Lisätty: 2007-12-03

Mahtavaa ruokaa kilpailukykyisin hinnoin. Palvelu on parasta mitä joensuun aluella voi saada! Verratkaapa esim, pko:n rafloihin(ei ruttunaamaisia happamia tiuskintoja)..Siisteys on puoliruokaa! Esim, Rossossa suoraan kassalla on ylitsepursuvat roskapöntöt asiakkaiden nähtävillä ei lisää ruokahalua! Uusi Sinet on todella siisti ja viihtyisä.


Lisätty: 2007-09-28

kotiinkuljetus nopea toiminta muutenkin hymyssä suin


Lisätty: 2007-09-19

Hirveän törkeässä kunnossa, palvelua ei saa vaikka odottaa tunnin ja kebab on täysin mautonta. kastiketta on kuitenkin runsaasti kun sitä on jatkettu vedellä..


Lisätty: 2007-09-04

Ihan paras paikka Joensuussa. Rentoa porukkaa jne, kebab on hyvää, pizza on hyvää ja kaegja.


Lisätty: 2007-06-14

Todella hyvä asiakaspalvelu. Kebab vetistä/rasvaista mutta silti ihan hyvät safkat. Annosten koko ei päätä huimaa. :)


Lisätty: 2007-05-23

Kaikki on priimaa, suosittelen! Lempipaikkani Joensuussa.


Lisätty: 2007-05-21

Pieni annos, liha löysää ja mautonta tusinatavaraa. Kastike samaa tasoa ja salaatit ehtineet jonkin päivän pehmentyä. Ranskalaiset jotenkuten onnistuneet, mutta siihen ei paljoa vaaditakkaan... Ensimmäinen ja viimeinen vierailu.


Lisätty: 2007-04-03

Henkilökunta harvasanaista ja ilmeisesti kielitaidotonta. Iskender-kebab oli naurettava. kasa kovia leivänpalasia ja päällä hiukan lihaa ja muutama tippa jotakin omituista, haaleanpunaista kastiketta. Lisukkeena pari lusikallista kiinankaalia!?!?!?! Aivan omituinen makuelämys.


Lisätty: 2007-03-17

Monipuolinen ja todella laadukas paikka. Kingit Hampurilaiset ja kebabit:P


Lisätty: 2007-02-18

Pakko oli käydä maistamassa sinetin rullakebabia monen ystävän sitä kehuttua, vaikka en suuri kebabin ystävä olekaan. Tai siis ollut. Ensimmäisestä haukusta lähtien suussani alkoi sellainen makujen orgia etten moista Joensuussa luullut koskaan kokevani. Palvelu ystävällistä ja hinnat kohdillaan. Myöskin siisteys erittäin kohdallaan. Suosittelen!


Lisätty: 2007-02-18

Kävimpä juuri ensimmäistä ja viimeistä kertaa sinetissä. Rullakebab: Liha oli selvää tukkutavaraa, erittäin rasvaista ja maistui melkein eltaantuneelle. Leipä oli pehmeää ja kumimaista, maistui jauholle. Kebabkastike maistuu salaattikastikkeelle. Ravintolan pöydät olivat täynnä korjaamattomia puoliksi syötyjä ruoka-annoksia. Rulla oli juuri ja juuri syötävä, saatuani sen loppuun en ole kylläinen. Jos halajat rullaa suosittelen Bosboria tai Friturea.


Lisätty: 2007-02-09

mautonta, pientä, en suosittele.


Lisätty: 2007-01-30

mahtava palvelu! syömisen jälkeen lähtee hymysuin ja ähkyssä. leipäkebab on erinomaisen suositeltava!


Lisätty: 2007-01-12

kebab liha oli raakaa ja huono palvelu... viikko sit tilasin pita kebab nii leipä oli ihan taikinaaaaaaa en suosittele


Lisätty: 2005-12-11

Holidayn tilalle tullut uusi ravintola mainostaa itseään Restaurant & Cafe paikkana, mutta listalta löytyy perus kebab eväät, pizzat ja hampurilaisia. Loistavalle paikalle päässyt kebabbila oli hyvin positiivinen yllätys. Paikka oli siisti ja henkilökunta mukavan positiivistä. Ennen kaikkea kebab oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Toivotaan, että taso säilyy myös alkuinnostuksen jälkeen. Hintataso on kebabbien osalta ainakin Joensuun normaalin tason alapuoleella. Plussana safkat tehtiin reilusti näkösällä eikä hämyisessä takahuoneessa. Kotiinkuljetus on tulossa kuulemma lähiaikoina. Kokonaisuudessaan suosittelen.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute