Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Tampere > Hebun

Hebun

 

Satakunnankatu 38
33210 Tampere
Satakunnankadun ja Kortelahdenkadun risteyksessä


Liha  7.7 Kastike  7.4 Lisukkeet  7.2  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Ei
Palvelu  8.4 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  7.6 Pankkikortti  Kyllä    
26 arvostelua vuoden aikana (yht. 69 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-04-27

Luin haukkuvat arvostelut täältä, mutta halusin silti kokeilla myös itse. Palvelu oli todella ystävällistä ja kebab salaatilla oli ihan OK. Lisäksi annoksesta ei jäänyt nälkä niin kuin monen kilpailijan vastaavasta annoksesta. Suosittelen jokaista kokeilemaan!


Lisätty: 2011-01-14

Siis, lueskelin täältä että paikka olis hyvä... Taitaa paikan omistajat ite kehua paikkaa vaan. Kebabliha lämmitetään mikrossa (viileätä ollut 2 kertaa) Pitsat kuivia ja pieniä. Todella köykäinen sisustus ja myyjän naamat norsunvitulla. Myös normi pitsaa saa odotella yli 20min vaikka muita asiakkaita ei ole. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN! Kokemukset pohjautuu 3:meen kertaan. Menkää Drinaan! Tampereen yks parhaita pikaruokaloita!


Lisätty: 2011-01-04

En suosittele Juvankadun Hebunia kenellekään. Liian monta kertaa on jätetty lisätäytteet pizzoista, 50kpl hot wingsejä tilatessa tullut vain 5kpl siipiä, vaihtorahaa annettu väärin takaisin tietenkin hebunin eduksi. EN SUOSITTELE. En enää ikinä sijoita hebunille senttiäkään.


Lisätty: 2010-01-31

Kaverin kehuista päätin koittaa ja tykästyin paikkaan. Palvelu on aivan ykkösluokkaista. Paikka on pieni ja tylsä, mutta yleensä otankin mukaan. Kebab-annokset ovat sopivan kokoisia mutta pizzat voisivat olla hieman kookkaampia. Kebabeissa iso plussa siitä, että kebabin ranskalaisilla voi ottaa mukaakin nautinnon kärsimättä. Ovat älynneet pistää kastikkeen pohjalle ja ranskalaiset päälle jolloin kaikki ranskalaiset eivät veltostu. Pääaineet annoksissa ovat hyviä, salaattia voisi vähän petrata sillä raikas salaatti on hyvin tärkeä osa muuten raskaassa ruuassa. Kastikkeet vähän tylsiä eikä löydy vaihtoehtoja, kaipaisi jotain tulista vaihtoehtoa. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kebabbi, täällä tulee aina käytyä kun kebab nälkä iskee.


Lisätty: 2010-01-08

Toisiks huonoin iskender ikinä. Annosta ei nähny kun päällä litra kastiketta jonka tarkotus kai peitellä jotain makua (vanhaa lihaa) lautaselle jäin noin 1cm kastiketta syönnin jälkee. Melki voi puhua ennemmin sopparuuasta.


Lisätty: 2009-05-29

Ultimate palvelua :D Hymyn määrä uskomaton vrt. suomalainen palvelumentaliteetti. Menu ja paikan siisteys erittäin hyvällä tasolla. Kebab sekä pizza tasaveroisia - annokset sopivan kokoisia ja maistuvia. Kokonaisuutena Tampereen ehdotonta parhaimmistoa. ...onneksi asun naapurissa ;)


Lisätty: 2009-01-09

Rulla oli maultaan tosi hyvä.Leipä, liha ja kastike erinoimaisia. Isona miinuuksena oli olematon koko ja suhteellisen kova hinta. Pitää seuraavaksi kokeilla vaikka iskenderiä.


Lisätty: 2008-12-31

Kebab ranskalaisilla oli ennakkohehkutuksen jälkeen pettymys. Palvelu hyvää.


Lisätty: 2008-11-25

Iskender kebab maistui todella hyvälle. Liha oli hyvää, hivenen enemmän makua tosin saisi siinä olla. Kastike myös ei niin tulista mutta maistuvaa silti. Salaatti todella tuoretta. Rauhallinen paikka mukavalla palvelulla, joka tarjoilee maistuvaa kebaa.


Lisätty: 2008-10-01

Kurdiano Special-pizza erinomainen poikkeus normilätyille. Palvelu Tampereen parasta tällä alalla - onneksi on lähipizzeriani, joten usein tulee käytyä :) Miten he aina jaksavatkin olla niin ystävällisä ja hymyillä...


Lisätty: 2008-09-23

Huikean kalliit annokset siihen nähden mitä saa.. Salaatti oli onnetonta silppua jonka päälle oli heitetty muutama jättisuuri tomaatin, kurkun ja sipulin pala ja vielä jalopeno. Kastike oli ilmeisesti heitetty ensimmäisenä rasiaan eikä annoksen päälle. Ranskalaiset aikas mauttomia tikkuja.. annoskoko oli myöskin kokonaisuutena pieni, Lempi kebabista saa jo 4 eurolla yhtä täyttävän aterian... ei pärjää mitenkään Evinille tai Lempi kebabille


Lisätty: 2008-08-02

Yksi Tampereen parhaita kebab-paikkoja, ellei jopa paras! Kebab-annokset ovat runsaita ja erittäin maittavia. Täältä saa myös kaupungin parasta palvelua, erittäin iloisia kebabinvääntäjiä. Lounasaikaan saa monipuolisen salaatin seuraksi vielä pita-leipää. Todella siistit tilat. Hintataso kohtuulinen, ei kaupungin halvimpia.


Lisätty: 2008-04-15


Lisätty: 2008-04-12

En itse asu Tampereella, mutta käyn siellä aina välillä. Voin kertoa että tässä paikassa ruoka on todella hyvää ja palvelu ystävällistä. No.. eiköhän siinä ollut ne asiat, jonka vuoksi annan yleisarvosanaksi 10 tälle paikalle. Ja kiitos hyvästä ruuasta.


Lisätty: 2008-03-22

Tulee käytyä viikottain vähintään kerran ja täytyy kyllä kehua ravintolaa. Palvelu on parasta laatua ja vaikka ruokiin pienet hinnankorotukset tulikin hiljattain, on annokset silti hintansa arvoiset. Suosittelen.


Lisätty: 2008-03-18

KYSYMYS: tietääkö joku onko vaihtanut ihan viime aikoina lihan ja kastikkeen toimittajaa kun olen kuullut huhuja ettei ole ollenkaan aiemman veroisensa joka oli kyllä huippu.


Lisätty: 2008-02-13

Tuli tänään testattua hebun pitsapuolta ja aivan mahtava lätty tarttui lapaseen, eikä ollut täytteissäkään pihistelty, kehtaa suositella! :)


Lisätty: 2008-01-21

Hebun kebab oli vihdoin tasokas kebab-ravintola sitten Evinin. Olen monissa ravintoloissa käynyt jotka ovat olleet todella floppeja, Hebun ei ollut. Ensimmäisen kerran käydessä Hebussa, ajatusmaailma oli todella positiivinen astuessani sisään. Siistit tilat, ehkä hieman pienet, asialliset myyjät ja raitis ilma. Kebabeissa kesti hieman, mutta se oli sen arvoista. Kebab ranskalaisilla oli iso ja täyttävä, salaatti oli raikasta ja kastikkeet parhaimpia mitä olen vähään aikaan maistanut, myös ranskalaiset olivat annoksen päällä, eikä niinkään alla joka on suuri virhe ja harmittavan yleinen. Mutta poikkeus vahvistaa säännön: Kebablihaa oli hivenen liian vähän ranskalaisiin nähden. Lopussa joutui sanottaisiinko, metsästämään kebablihaa annoksesta, ehkä hihkaisemalla sen saisi kondikseen. Pidemmittä puheitta, ehdottomasti menee tampereen kebab-paikkojen kärkikolmikkoon: 1. Evin, 2. Hebun ja 3. Drina.


Lisätty: 2008-01-14

Ihan peruskebu, ei mitenkään niin ihmeellistä kuin täällä on hehkutettu..


Lisätty: 2008-01-03

*kuola valuu*


Lisätty: 2007-12-16

Hebun Kebabrulla - tätä pitää kokeilla. Pitkän kebu-uran kokemuksella kehtaan väittää tätä Tampereen parhaaksi rullaksi. Hinta 7 erkkiä, mutta nälkä lähtee varmasti.


Lisätty: 2007-12-01

Täys huippu paikka! Parempaa ei voisi ollakkaan!


Lisätty: 2007-11-21

Paras pizza ja kebab mesta missä on tullut käytyä, ja monet kymmenet kerrat onkin! Hinnat on kohdillaan annoksien kokoon nähden. Suosittelen lämpimästi kaikille.


Lisätty: 2007-11-03

Tampereen paras palvelu ja parhaat pizzat!!


Lisätty: 2007-10-18

Luin hehkutuksia ja kävin testaamassa. Kebabrulla ei millään tavalla poikennut markkinajohtajien Hevalin tai Evinin vastaavasta. Lihakin lienee ollut tismalleen samasta tukusta. Lieneeköhän missään enää Lannotteen tyylistä lihaa? Ok, välillä se saattoi olla kylmää, mutta parempaa silti kuin näiden nykypaikkojen toistensakaltaiset mätöt.


Lisätty: 2007-10-12

Tampereen paras pizzapaikka: rapea,ohut pohja ja paljon täytettä. Kebab-riisissä erityisen hieno maku.Kaupan päälle saa vielä hyvän mielen ystävällisestä palvelusta.


Lisätty: 2007-10-09

Täysin hyvä paikka tämä Hebun. Söin 2 kertaa iskenderin peräkkäisinä päivinä ja hyvää oli. Ainahan kepsu kesken loppuu, mut täysin hyvät mässyt, myönnän. Plussaa myös Hebunin jätkien hyvästä vireestä.


Lisätty: 2007-10-02

Kaveri asuu tän lähel niin pari kertaa tultu käytyy pizzat ovat varsin hyviä, mutta samaa ei todellakaan voi sanoa kebabista. Otin kerran rullan 1. se oli melko pieni 2. liha oli suoraan sanottua pahaa 3. pitaleipä oli, kuin mikäkin tortilla.


Lisätty: 2007-09-26

melkein kaikki tampereen kebab-ravintolat läpikäyneenä on pakko antaa paras arvosana tähän mennessä! kebab juusto-kermaperunoilla aivan omaa luokkaansa! palvelu aina ystävällistä ja nopeaa. suosittelen!!


Lisätty: 2007-09-07

Ovesta kun astuu saa aina iloisen tervehdyksen, pizzat aivan mainioita! Henkilökunta ja ruoka aivan bueno!


Lisätty: 2007-08-05

huvä palvellu ja sisti paikka


Lisätty: 2007-06-16

Tämä on pizzapaikka, ei kebab ravintola. Ensimmäiset hyviä, jälkimmäiset kovin keskinkertaisia. Tämä on kebabille.com, ei pizzalle.com.


Lisätty: 2007-06-11

Kävin täälläkin suurjuhlan aikana syömässä ja hyvällä omallatunnolla voin sanoa että elämäni paras rullakebab:)Liha oli mehevää ja sitä oli reilusti, kastike oli sopivan makeaa joka yhdessä muiden täytteiden kanssa antoi hienon lopputuloksen. Palvelu oli nopeaa, henkilökunta iloista ja kohteliasta. Kun tampereelle tulen uudestaan niin eipä ole kysymystäkään minne menen syömään:)


Lisätty: 2007-06-08

Moi oon playboy-eversti tampereelta, ootte ehkä joskus kuullu mutta enivei..joskus ennenki arvostellu kebab-mättölöitä. Siis mesta on OG. Myyjä näyttää iha mel gibsonilta, suosittelen etenkin naisväelle!!


Lisätty: 2007-05-31

Tampereen paras mesta. Asiallinen ja iloinen palvelu, siisti joskin vähän pieni tila ja puhdasta ruokaa. Hyvä, hebut!


Lisätty: 2007-05-20

Todella mainiota ruokaa. Ranskalaisiin pistetään ranskalaismaustetta (todella mainio juttu!) ja kastikkeet herkkua. Salaattia saisi olla enemmän, sekin herkullista.


Lisätty: 2007-03-30

ok mesta. ainakin suuri rullakebab johon saa myös aurajuuston ilman lisähintaa. Kannattaa kokeilla


Lisätty: 2007-03-30

Loistava mexicana-pizza :)


Lisätty: 2007-03-28

ihan jees mesta.


Lisätty: 2007-03-26

ostin toissaviikonloppuna 2 normaalikokoista pizzaa, kinkku, jalapeno ja ananas + oregano. pizza oli todella maittavaa, ehkä jopa yksi parhaista pizzoista aikoihin. ainoa miinus on annettava, kun otin pizzat mukaan olivat ne jo kotona hieman lässähtäneet, koska pizzarasiassa ei ole ilmareikiä. ehkä tähän pientä skarppausta, muuten bueno. nyt pari päivää sitten ostin kebab ranskalaisilla, joka oli myös erittäin maittavaa ja todella iso, jopa niin iso, että en jaksanut edes syödä loppuun. kastikkeet oli plussaa, palvelusta puhumattakaan. lihaa oli reilusti ja kokonaisuutena koko hommasta jäi hyvä mieli. thumbs up, hebun!


Lisätty: 2007-03-12

Älkää ihmeessä ottako Iskenderiä!!! Joku käsittämätön etikka(?) marinointi tässä leivässä! melkein jää syömättä! Salaatti kanssa jonkun etikkashown kera, liha ja sen kastike ihan ok.


Lisätty: 2007-03-10

Asiallinen paikka. Palvelu nopeaa ja ystävällistä.Siistit, pienehköt tilat. Suosittelen.


Lisätty: 2007-03-07

Vakio paikka...Kaikki kohallaan paitsi tilat aika pienet.


Lisätty: 2007-01-21

Mielestäni ehdottomasti paras kebab/pizzeria Tampereella. Esim. päivän pizza 4:llä täytteellä aina 5e ja pizzat ja kebabit todella suuria kooltaan. Hinnat myös ihan siedettävät. Suosittelen todella.


Lisätty: 2005-11-14

Varmaan uusin kebabyrittäjä Tampereella: ravintola avattiin torstaina 10.11.2005. Niinkuin moni muukaan kebabmestoista, ei Hebunkaan houkuttele ulkoasullaan. Paikka on kuitenkin siisti vaikkakin ehkä hiukan pienehkö (asiakaspaikkoja on maksimissaan noin kymmenen). Palvelu asiallista ja nopeaa. Testasin rullakebabin, joka yllätti hyvässä mielessä kaikin puolin. Kebab oli erittäin iso (painoi varmasti päälle kilon), paljon täytettä ja myös lihaakin. Kastikkeissa olisi hiukan parantamisen varaa, olivat sen verran laimeat ja perinteiset. Ainoa miinus tulee turhan ohuesta pizza/taikinapohjasta, joka hankaloitti syömisprosessia. Hinta 7 eur. Onneks oli hirvee krapulamäsäytys päällä, muuten ei olis välttämättä jaksanut syödä kaikkea.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute