Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Ispoisten Kebab Pizzeria

Ispoisten Kebab Pizzeria

 

Kaarlentie 1
20880 Turku
Ispon vieressä.


Liha  4.3 Kastike  4.8 Lisukkeet  4.4  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  3.9 Hinnoittelu  5.1 Pankkikortti  Eos    
10 arvostelua vuoden aikana (yht. 16 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-10-01

Vielä noin vuosi sitten kävin useasti viikossa hakemassa ranskalaiset kebabilla,tahi rullakebabin,silloinkaan en vatsaani täyteen saanut mutta oli ihan maistuvaa. Nykyiset omistajat pitävät paikkaa vain sillon tällöin auki kun mieli tekee,eli palvelu on todella huonoa(toisinsanoen pe*****ä.)Tälläkin hetkellä luukulla lukee vain kaksirivinen lappu: REMONTISSA-pizzeriakebula myynnissä.. Empä tiedä mistä ylioppilaskylän asukkaat sitten hakevat kebunsa, kuningas kebusta vai sitten stålarminkadulta? Center ym. Suncitykö??


Lisätty: 2008-09-18

Liha oli kuivaa ja varmasti uudelleen lämmitettyä.


Lisätty: 2008-09-14

Pizzat kohtuuttoman pienikokoisia hintaansa nähden. Opiskelijahinnat EIVÄT ole voimassa viikonloppuisin? Epäsiisti ja pieni paikka johon ei halua jäädä syömään kirveelläkään. Enkä pahemmin suosittele ruokaa mukaankaan, kylmää ruokaa siinä vaiheessa kun haarukka on menossa suuta kohti.


Lisätty: 2008-07-27

pizzat pieniä, raakoja. Maku huono. En suosittele.


Lisätty: 2008-07-26

Tänään hain 2 "kuninkaan spesiaalia" ja voin ilmoittaa että pizzat lensivät suoraan roskikseen. Jauheliha oli harmaata mössöä, kebabliha maistui muoviselta, pohjat tuli suoraan pakasteesta. Ainoastaan kinkkusuikaleet olivat syötävää pizzassa. palvelu oli ihan jees, vaikkakin pizzan valmistus kesti tuhottoman kauan. Ja lisäksi pitkä miinus perhepizzapohjien puutteesta.


Lisätty: 2008-06-13

Ensimmäistä kertaa täällä ohikulkiessa. Ystävällinen palvelu ja tilaamani aurajuustorulla oli kerrassaan mahtavan mehukas. Kastikkeessa ei todellakaan säästelty. Suosittelen!


Lisätty: 2008-03-15

Menimme kamun kanssa kebabille ja se oli todella ällöttävää.. Mieto kastike oli tomaattimurskaa suoraan purkista... hyi en koskaan enää mene siihen ällöttävään paikkaan.. EN KOSKAAN!!!!!!!!!!!!!!!!


Lisätty: 2008-02-07

Finlandiassa Hyvää ruokaa ja loistavaa palvelua.


Lisätty: 2007-12-09

Aivan käsittämättömän hyvää kepsua! Ehdottomasti Turun paras!!! Salaatinkastike on jugurttipohjainen ja maukas. Pitakebab on rapeakuorinen ja salaattia on riittävästi. Ainoa miinus annosten pienehkö koko. Palvelu aina loistavaa. Myös pizzat mehukkaita, rapealla pohjalla. Ruoan tulo kestää hieman kauemmin kuin muissa paikoissa, mutta juuri siitäsyystä pizzat ja kebabit ovet rapeita ja kypsiä. Samaa ei voi sanoa kaikista muista ravintoloista.


Lisätty: 2007-09-10

menin kamun kanssa testaamaan kebu paikkaa tilasimme miedon paprika mausteella ja eikös siellä ollut tomaatti murskaa suoraan purkista..... oli todella pahan makuista.... :/


Lisätty: 2007-06-01

Tänään kävin Ispoisten pizza kebabissa (nykyisessä Finlandiassa, omistaja vaihtu) ja tilasin kebu ranskiksilla. Myyjä kysyi että majoneesi valkosipuli? vastasin että joo kaikkee vaa. Sitten se kysy vielä että majoneesi? Vastasin et joojoo. Ranskalaiset oli erinomaisia, rapeita ja maistuvia, salaatinkastike huonohkoa ja liha oli aika yllätys, siellä ei ollut silloin sitä pyörivää lihapötköä vaan ne lämmitti mikrossa lihat ja tuloksena oli vetinen ja osittain kova liha-annos. Arvosana 7.


Lisätty: 2007-02-21

Aikaisemmin käynyt vain kebabilla, ja ollut kyllä ihan hyvää, joskin hieman kallista. Nykyään kuitenkin opiskelijahinnat, ja erityisesti hintalaatusuhteeltaan loistavat pizzat iloinen ylläri. Ostin kaverin kanssa pizzat aamunälkään, opiskelijahintaan €4:50 sai kohtuullisen kokoisen tuotteen, jossa täytteet kohdallaan, kebabliha toimi, ja kebabpizza oli jopa hieman tulinen, mikä on harvinaista. Kehitystä on tapahtunut. Iloista palvelua ja kahvitkin tarjottiin odotusajaksi. Eipä taida friendlylle asti enää jaksaa käppäillä.


Lisätty: 2007-01-27

Paikanpäällä ei kannata jäädä ruokailemaan, koppi kun ei todellakaan ole mitenkään koolla pilattu. Ruokaa kuitenkin syö ilokseen, joten kyllä tuolla tulee käytyä säännöllisesti. Kauempaa ei kannata lähteä kulinaristisia nautintoja hakemaan, mutta meille lähellä asuville oikein hyvä kantapaikka.


Lisätty: 2005-10-06

Ihan hyvää ruokaa mutta, hinnat kalliit, salaatti vaisua ja palvelu hidasta, paikan päällä ei kannata syödä se on pieni koppero vain .

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute