Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Järvenpää > ELMAS

ELMAS

 

Mannilantie 30
04400 Järvenpää
RT:n vieressä alakerrassa


Liha  7.5 Kastike  6.9 Lisukkeet  6.8  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.9 Siisteys  7.6 Hinnoittelu  7.4 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 10 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-01-25

Suosikki ravintolani tähän asti.Kunnes tänään kipeänä halusin vaan ruokaa nopeasti ja vaivattomasti.Näin ei sitten käynytkään..Nyt vihaisena ja nälkäisenä kirjoitan tarinaa epä-hygieniasta ja ammattitaidottomuudesta. Pizza vamistui, sen tarjoili minulle nätisti hymyilevä nuori turkkilais poika. Autossa kotimatkalla päätin avata laatikon,(vaistoni toimivat)täyteillä oli omat pizzalaatikko bileet,seinillä ja katossa.Täytteetön pizza pohja toimi ilmeisesti juhlijoiden boolimaljana.Siinä vaiheessa tajusin valomerkin tulleen ja avasin ikkunan ja heitin koko juhlaseurueen maantielle pakkaseen huudellen porttikieloa kovaan ääneen.Olin vihainen. Vihanpurku alkoi tästä artikkelista jatkuen huomenna soittoon ravintolaan ja siitä kuluttaja-asiamiehelle. t.Kimmo


Lisätty: 2007-11-08

on hyvä suositteleen


Lisätty: 2007-08-12

idioottimaista, että nykyään kotiinkuljetuksesta otetaan maksu klo 22 jälkeen, vaikka tilaisi kaksi tai useamman annoksen.


Lisätty: 2007-01-29

Selkeästi luotto-kebappila meidän taloudelle, edelliseen kommenttiin viitaten toimitusajat huomattavasti uskomattomammat kuin annettiin ymmärtää, kuljettavat nimittäin arkisinkin jopa klo 05.00 asti!! Useamman kerran tilannut baarista lähtiessä, jolloin lähetti ollut miltei kotiovella vastassa. Kerran tilauksen hinta oli enemmän kuin luulin, ja olin itse alibudjetoinut asian. Asia kuitattiin lauseella "sinä hyvä asiakas, antaa olla näin!". Loistavaa palvelua ja edukkaat hinnat.


Lisätty: 2005-09-25

Pizzat ovat todella hyviä ja kebapeissa liian kirpeä jogurttikastike. Hintaan nähden liian pienet annokset, mutta kohtuullisen kokoiset kuitenkin. Harvinaisen siisti uusi paikka ja kotiinkuljetus ilmainen kahdelle annokselle. Erityiseksi paikan tekee viikonloppuisin erittäin myöhäisenä ajankohtana toimiva kuljetuspalvelu (klo 24.00) ja paikan aukiolo ke-la klo 10.30-05.00.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute