Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Orikedon Taverna

Orikedon Taverna

 

Vanha Tampereentie 137
20380
Orikedolla, Orionia vastapäätä
http://www.orikedontaverna.fi/

Avoinna: Ma-Su 10.00-22.00


Liha  8.4 Kastike  8.4 Lisukkeet  8.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.6 Siisteys  8.7 Hinnoittelu  7.9 Pankkikortti  Kyllä    
67 arvostelua vuoden aikana (yht. 171 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-11-10

Syöty salaattikepsu tuplalihalla. Liha ihan jees, kastike nimellä vahva, mutta kovin mietoa. Valkosipulimajoneesi toimi lihan höysteenä hyvin. Salaatti kovin aneemista, valtava kasa jääsalaattia, kurkkua ja nuhjuja tomaattisiivuja sekä neljä maustepaprikaa. Ihan kehityskelpoinen ruokamesta, mutta kaukana mistään huipputaivaallisesta, jota kommenteista oletin.


Lisätty: 2010-11-04

Ei mikään erikoinen paikka. Ainoastaan rullakebabin olen kyseisestä paikasta tilannut ja aika ruipelon näköinen rulla tuli. Liha keskinkertaista, lisukkeet ihan ok ja kastike myös ok. Yltää juuri ja juuri keskikastiin Turun kebabbiloista.


Lisätty: 2010-10-23

loistava rulla


Lisätty: 2010-10-10

Aivan loistava paikka, ehdottomasti Turun paras.


Lisätty: 2010-10-02

Hyvää kebabia, annokset riittävät ja hintataso normaali. Tilat viihtyisät ja parkkitilaa on vieressä useampi paikka.


Lisätty: 2010-09-27

Jotain mahtavaa!!! Aina kuin menee sisään niin kassalla oleva henkilö ottaa iloisesti vastaan tervehtimällä. Tilaama annos tulee vastaan parissa minuutissa ja täysin kuumana. Mukava myös ulkonäöltään!! I loving it.


Lisätty: 2010-02-26

Kyllä! Tällaista herkkua ei ole vielä tullut vastaan vaikka puolen sataa kebabbilaa tullut kahlattua läpi. Annosten koko on sopiva, aina lähtenyt nälkä ja se maku! Taivaallista! Kebab lohkoperunoilla ja paprika majoneesilla. Turun paras kebabbila.


Lisätty: 2009-09-02

perus hyvää kebuu pitsat ok.. vesi on on taikinan makuista mutta johtuu alueen vedenjakelusta luulisin..


Lisätty: 2009-09-02

Aivan loistava paikka, ei mistään saa samanlaista ruokaa ja palvelua. Annoksen koko täydellinen, jaksaa juuri ja juuri syödä. Ei ainakaan jää nälkä. Paprika/valkosipulimajoneesi kebabin päällä on pelkkää juhlaa. Lohkoperunat ovat maustettu grillimausteella ja kastikkeissa selvät erot ottaako miedon, keskivahvan vai vahvan. Ei tule enään minnekään muualle mentyä, koska missään ei ole kebab maistunut näin hyvälle. Palvelu loistavaa ja nopeaa, sunnuntaina oli 6 työntekijää tekemässä ruokaa ihmisille ja paikka aivan täynnä. Jo tästä seikasta huomaa paikan tason.


Lisätty: 2009-09-02

Isot annokset, loistava kastike ja hyvä liha. Turun parhaita ellei paras


Lisätty: 2009-06-13

Liha ja kastike hyvällä tasolla tässä paikassa. Majoneesit kohtalaisia. Miinuksena melko pieni annoskoko ja esim. oma suosikki rulla, aika onnettoman kokoinen, vaikka mainostavat kotisivuillaan isoja annoksia. Kun ottaa tuplalihalla, niin saa sen kokoisen rullan, mitä muista paikoista saa normaalina rullana. Palvelu on välillä hieman töykeähkön tuntuista, mutta pääsääntöisesti ihan ok. Kokonaisuutena ihan hyvä paikka.


Lisätty: 2009-05-15

Nykyään myös grillattua kanaa! Aivan loistava paikka! Palvelu parasta mihi tormanny.


Lisätty: 2009-02-21

Parantanut kuin sika juoksuaan! Aikanaan kun tuohon orikedolle rantautui niin oli melkoisen hirveä paikka. Nykyään täysin toista maata.


Lisätty: 2009-01-30

Oiva kebupaikka! Mahtavat rullat, joissa ei kokoa säästellä. Paikan omistaja erittäin mukava kaveri jolla läppä lentää.


Lisätty: 2009-01-22

Kohteliaampaa henkilökuntaa en ole tavannut missään. Palvelu tehokasta ja ripeää. Annos tulee parissa minuutissa vaikka asiakkaita olisi jonoksi asti. Ruokailutilaa on runsaasti ja mukavasti syrjässä olevat pöydät tarjoavat asiakkaalle enemmän yksityisyyttä ja ruokailurauhaa kuin useimmissa kebab-ravintoloissa. Myös lapsiperheiden tarpeisiin ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Annokset hintaansa nähden varsin kookkaita.


Lisätty: 2009-01-20

Loistava paikka


Lisätty: 2009-01-15

Turun ainut kebab jossa olen saanut annokseni niin kuumana ettei sitä voi heti syödä.. leipä täydellisen rapsakkaa ja liha sopivan ohutta !!


Lisätty: 2008-12-28

Ehdottomasti Turun parhaat kebabit.... salaatti on AINA tuoretta ja hyvää, erityis iso kiitos siitä että kastikkeet ja majoneesit tosi maukkaita sekä rullakebabiinkin laitetaan majoneesia. Paikka aina erittäin siisti sekä palvelu nopeaa ja ystävällistä. Jos kaipaa kebabille ja pizzalle vaihtelua on paikan makkarapeunat on todella hyvät ja suuret. On meidän kantapaikka.


Lisätty: 2008-12-16

Aivan p*****stä, saan pitsaa jossa on 4 einesta 3 sijaan, laskuttavat liikaa ja pistävät vielä VÄÄRÄT einekset.


Lisätty: 2008-11-27

Kun kaveri vei tänne ja sanoi että on kaupungin paras kebumesta olin hiuka skeptine mut ku tulin sisää nii pelkästään se rafla oli sen näköne et ei voi olla huono paikka nii taverna oloinen paikka jossa henkilökunta oli iloisis ja puheliaita, kastike oli todella maukasta ja salaatti raikasta mikä oli yllätys esim. turun keskustassa sijaitseviin verrattuna. Liha loistavasti kypsennetty ja ransalaiset hipoivat taivasta. Hintaa oli hieman enemmän kun keskiverti kebumestassa turun kieppeillä mutta maku oli niin taivaallinen että se kebab oli hintansa väärti!, poiketkaa kaikki turkulaiset!


Lisätty: 2008-11-25

Annoskoot oikeen hyvät, mutta aivan liian rasvaista lihaa ja kastiketta(joka on ihan hyvää) liikaa, ranskalaiset vetistyvät..


Lisätty: 2008-11-23

Välillä hyvää palvelua välillä taas töykeää kohtelua ainakin uusia asiakkaita kohtaa. Vakio asiakkaat saavat annoksensa nopeammin ja saavat myös parempaa palvelua kuin muut. Myös paikan omistajan kireys vaikuttaa paikan viihtyvyyteen!


Lisätty: 2008-11-19

Miellyttävä paikka, maukas ruoka. Tulen käymään toistekin.


Lisätty: 2008-11-18

Todella hyvä rulla ja paikka on todellakin siisti. Suosittelen ihan kaikille.


Lisätty: 2008-11-13

Todella siisti ja asiallinen paikka. Palvelu on ystävällistä ja annokset suuria ja maukkaita. Suuri plussa tavernamaisesta olemuksesta. Sijainnissa on kyllä parantamisen varaakin.


Lisätty: 2008-11-07

Ehdottomasti paras paikka, jossa on tullu käytyä. Liha on hyvää, palvelu on hyvää ja annokset tarpeeksi isoja. En viitti edes käydä missään muualla, kun ei kuitenkaan oo parempaa.


Lisätty: 2008-10-28

Sisältä siisti paikka ja kebabikin on mukiin menevää mättöä. Mutta asiakaspalvelu tärkeys on Tavernan pojilta jäänyt täysin unholaan. Suomalainen vanha rouva jaksaa aina hymyillä ja on ystävällinen mutta itse pizzanpyörittäjät täällä paikassa ovat kyllä erittäin törkeitä ja vailla minkäänlaisia sosiaalisia taitoja. Eräänä syksyisenä ja erittäin sateisena iltana menin noin kolme varttia ennen paikan sulkemisaikaa sisään ja tilasin kebabin riisillä. Olisin mielelläni syönyt kebabini paikan päällä mutta myyjä käski ottaa sen mukaan sillä hänellä on ollut erittäin rankka päivä ja hän aikoo sulkea paikan aikaisemmin. Toki hän myös tarjosi terassi paikkaa ulkoa mikä ei sateisella ilmalla hirveästi houkutellut. Toinen mieleenpainuva kerta oli erään ystävini kanssa kun ruokailun jälkeen hän otti pari servettiä taskuunsa. Myyjä pyysi häntä tyhjentämään taskunsa ja syytti varkaaksi ja antoi porttikiellon. Viikko tämän jälkeen menin yksin Tavernaan ja myyjä ei suostunut ottamaan tilaustani sillä olen varas ja minulla on porttikielto vaikka en ole mitään tehnyt. Enkä itsekään pidä aivan porttikiellon arvoisena tekona jos muutaman käsipaperin ottaa taskuunsa.


Lisätty: 2008-10-12

Ehdottomasti Turun eliittiä! Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Annokset ovat valtavat ja hintalaatusuhde on kohdallaan. Ei mitään moitittavaa.


Lisätty: 2008-10-09

ehdottomasti turun parhaimmat kebab ranskalaisilla ja turun paras kebu ehdottomasti muutenki. loistavat pizzat ja rulla myös.


Lisätty: 2008-10-02

Ehkäpä Turun paras paikka. Palvelu on todella ystävällistä ja ripeää.


Lisätty: 2008-09-28

Arvostan paikan erittäin nopeaa ja kohteliasta palvelua, annokset maukkaita


Lisätty: 2008-08-02

liha aivan pa***a. ja kylmää.pizzapohja kaupasta ostettu ja kumimainen. ranskalaiset mikrossa lämmitetty. työntekijöitten katseet koko ajan mieheni perseessä.en tasan mene toiste.


Lisätty: 2008-07-17

Täysin ylivoimainen paikka! Kun haluaa tulista sitä saa ja iso plussa raikkaasta tuoreesta salaatista ja mahdollisuudesta valita kahden majoneesin välillä (valkosipuli ja paprika)


Lisätty: 2008-07-01

Täähän on turun paras mesta ! pita,rulla,pitsa,ja kebab ranskalaisilla on maailman parasta täällä, loistava kastike ja liha. Palvelu on ystävällistä ja hyvää.


Lisätty: 2008-06-13

Siisti paikka ja nopea sekä ystävällinen palvelu


Lisätty: 2008-04-30

parhaat kebut


Lisätty: 2008-04-20

Ehdottomasti paras paikka! Liha on maagista ja ranskalaiset rapeita. Annokset isoja. Miinuksena hinnat jotka hieman keskiarvoa korkeemmat mutta ruuanlaatu on mahtava.


Lisätty: 2008-02-29

turun paras kebabbi ehdottomasti, ja kebab ranskalaiset ihan ykkönen!!!!!


Lisätty: 2008-01-12

Mukavan lisän antaa kun pikku tyttömme saa joka kerta tikkarin ja omistaja muistaa hänen nimensä. NAM.


Lisätty: 2007-12-19

Todella isot ja hyvät annokset siihen kun vielä lisätään ystävällinen henkilökunta niin täyden kympin paketti on kasassa!!


Lisätty: 2007-12-15

kaikki maistuu samalle ainakin selvinpäin ja vuodesta toieen :)


Lisätty: 2007-12-09

Kermaperunat tuli puoliksi lämmitettynä mikrosta. Palvelu on mielestäni aika väkinäistä.


Lisätty: 2007-12-02

Ehdottomasti turun lähialueiden parhaat safkat. Palvelu on ripeää ja tunnelma paikassa mukava. Ruuasta ei voi muuta sanoa kuin se vie kielen mennessään... Valikoima on hyvä ja sitä voi muokata jokaiseen makuun.


Lisätty: 2007-11-22

Parempaa ei turusta löydy. Ei sitten millään :))


Lisätty: 2007-11-06

N.20krt käyneenä, eri tuotteita tilanneena eri aikoina. Voin vain kehua, että hyväää on! Amatimiehiä! Kuinka kauan pystyvät näin hyvää tekemään näin edullisesti?!!? Kebab-ravintolakin voi olla LAADUKAS! Mutta se maksaa!


Lisätty: 2007-11-04

kyllä kyllä. tulee käytyä täällä niin työ aikana kuin myös ihan vapaa-ajallakin. palvelu on todellakin turun parasta, omistaja tietää ja tuntee suurimman osan asiakkaista. liha ja kastike todella hyviä, tulinen ei oo liian vahvaa. Aurajuusto rulla valkosipuli kastikkeella todella hyvää. helvetin hyvää ruokaa ja palvelua.


Lisätty: 2007-11-03

jaahas tuli käytyä emännän kanssa pizzalla ja kebabilla.pizza oli hyvää ja riittävän kokoinen,eli voi suositella.kebab lohkoperunoilla sen sijaan oli suuripettymys,perunat löysiä ja vetisiä,liha ihme kumimaista ja aavistuksen raakaa.annoksen koko kyllä olis ollut riittävä jos vaan maku olis ollut hyvä.muuten paikka oli siisti,pöydät käytiin tyhjentämässä ja pyyhkimässä heti kun asiakas oli poistunut ja henkilökunta ystävällistä ja ilosta.


Lisätty: 2007-10-22

Tavernan kaverit ovat kebabin valmistuksen elitistejä. Heiltä sujuu maukkaan kebabin valmistus ja ystävällinen palvelu yhtäaikaa. Paikka on siisti ja viihtyisä. Palvelu ystävällistä. Ruoan valmistus on ripeää. Ja annokset ovat mielettömän maukkaita, nälkä lähtee varmasti. Orikedon Taverna on lahja koko Turulle.


Lisätty: 2007-09-28

Tavernasta tullut meikäläisen ykkös kebabpaikka. Rulla todella hyvää varsinkin paprikakastikkeen kanssa sekä palvelu nopeaa ja kohteliasta.


Lisätty: 2007-09-20

rullakebut ovat erittäin isoja, ja maukkaita. hinta on suht koht korkea mutta annoksen kokoon verrattuna ihan kohdallaan. kebab ranskalaisilla on myös omasta mielestäni parhaimpia. rullakebab on niin iso että siitä riittää vaikka kahdelle, suosittelen


Lisätty: 2007-09-16

Mielestäni tällä hetkellä Turun paras kebab-paikka! Liha on maukasta ja ranskalaiset erinomaisia. Kanakori on myös hyvä jos ei satu kebabista pitämään. Annokset ovat suuria, mutta silti suht. edullisia. Plussaa myös palvelusta!


Lisätty: 2007-09-06

Annokset isoja ja hintakin ihan ookoo.. Asiakaspalvelusta senverran että pitäkää opiskelijat tyttöystävistänne huolta.. Ainakin mun tyttöäni jonkin niistä tarjoilioista tuijotti herkeämättä!:D


Lisätty: 2007-09-05

pirun hyvät kebut parempaa saa hekee hiki hatussa


Lisätty: 2007-08-26

Kouluarvoasteikoilla: 10 Adjektiivilla: TÄYDELLINEN/PARAS Kertakaikkiaan Suomen ykkösmesta! Tulee mielellään vähän kauempaakin käymään, koska palvelu aivan 1. luokkaa! Lisäksi itse ateriat aivan mahtavia, itse suosittelen aurarullaa, keskivahvalla kastikkeella ja valkosipulimajoneesilla, NAM! Taidan kokeilla ensi kerralla kebab ranskalaisilla koska se oli kooltaan PIZZALAUTASEN kokoinen, myös rullat ovat NIIN suuria että ne joudutaan puolittamaan, jotta ne mahtuisivat lautaselle (joka on kyllä suuri). Vessat ja itse ravintola mallikelpoiset! Ainoa miinus on rakennuksen ulkonäkö (hieman rempsallaan ja vaikea huomata, sisätilat SIISTIT!) ja hinnat, mutta TODELLAKIN maksan euron enemmän LAADUSTA!


Lisätty: 2007-08-14

Hyvät tuotteet ja tosi siisti paikka. Selvät ja hyvät kotisivut: www.orikedontaverna.fi


Lisätty: 2007-08-05

Tuttu ja turvallinen paikka, muissa paikoissa en käy. Omistaja tietää koska mulla on nälkä :D


Lisätty: 2007-08-04

Todella nopeaa palvelua ja annosten koko riittävä.


Lisätty: 2007-07-26

Ruoka todella hyvää,isot annokset ja parkkitilaakin löytyy..=)


Lisätty: 2007-07-11

Taverna special on tiukka


Lisätty: 2007-07-07

Turunseudun parhaat kebabit löytyy täältä, ranskalaiset täydellisen rapeita ja liha turunseudun parhaimistoa. Annokset ovat isoja ja nälän saa lähtemään helposti. Hinnat ovat ehkä hieman kalliit mutta mausta kannattaa maksaa. Täys 10!


Lisätty: 2007-06-22

En tiedä tarkkaan anniskeluoikeuksista, mutta olutta myydään kyllä paikassa. Ravintolassa myös peliautomaatti, jota voi pelailla ruokaa odotellessa. Taustalla soi radio, ei liian kovaa, ja yleensä joku menevä kanavakin. Henkilökunta todella ystävällinen!!


Lisätty: 2007-06-11

Kolmen k:n kebab!


Lisätty: 2007-06-10

Aika peruskebabia. Ei aiheuttanut minkäänlaisia riemunkiljahduksia, mutta ei ollut pahaakaan. Rullakebabin rulla oli liian paksua ja sitkeää ja sitä oli sisältöön nähden liikaa. Lisäksi fetarullan 7€ hinta oli mielestäni kebabin kokoon nähden hieman ylimitoitettu.


Lisätty: 2007-05-11

Jos joku osaa laitta kebaba niin kyl tavernan kaverit osaa. Ei kyllästy. Kastike aivan mielettömän hyvvää.


Lisätty: 2007-05-04

Kävin tavernassa, koska ihmiset ovat kovasti kehuneet paikkaa. Minun täytyy kyllä sanoa, että paikka ei aivan vastannut ennakkokäsitystäni. Ostin rullakebabin, liha oli kohtalaisen hyvää, mutta jotain kebabista puuttui.Lisukkeet eivät vastanneet odotusta ja kokokin oli pienehkö sekä kastiketta, joka muuten oli maittavaa niin sitä oli liian vähän. Jatkan edelleen TURUN parhaan rullakebabin metsästystä!!


Lisätty: 2007-05-04

Loistava paikka suosittelen!


Lisätty: 2007-04-25

Yksi Turun siisteimmistä kebab-mestoista. Ruokakin on todella maistuvaa ja annos sopivan kokoinen. Lihaa tosin on annoksessa ehkä jopa liikaa verrattuna esim. ranskalaisiin perunoihin.


Lisätty: 2007-04-03

Loistava palvelu, hyvät annokset ja myös maukkaat pizzat täältä. Kesän ulkoterassi vailla vertaa!!!


Lisätty: 2007-04-01

Todella hyvät pizzat ja kebabit! Isot annokset verrattuna muihin paikkoihin. Rullakin on kaksinkertainen. Ehdottomasti paras palvelu mihin olen törmännyt. Mukava henkilölunta, heittävät vitsiä ja hymyilevät ja tervehtivät aina iloisesti. Suosittelen.


Lisätty: 2007-03-20

Todella siisti ja tyylikäs paikka. Rullakebab turun parhaimmistoa, pesee vanhan suosikkini Egen 3-0! Hintataso todella hyvä, sillä näin siistejä etnisiä paikkoja on todella harvassa. Niin ja vielä, annokset todella reilun kokoisia. Uusi suosikkini.


Lisätty: 2007-03-19

Turun alueen parhaat kebabit ja pitsat! Palvelu on hyvää ja muutenkin tuotteet ovat aina tasalaatuisia; saman kokoisia, raaka-aineet tuoreita ja aina hyvän makusia.


Lisätty: 2007-03-17

Turun paras kebabbi, en oo parempaa syönyt!


Lisätty: 2007-03-16

ehdottomasti parhaat kebabit turussa. Pizzat eivät ole kovinkaa hyviä kyllä =D


Lisätty: 2007-03-09

maailman paskin kebab paikka ikinä nniiiin kakkaa ettei mitää määrää


Lisätty: 2007-03-09

Pizzat ihan ok tasoa, mutta aivan liian rasvaisia.


Lisätty: 2007-02-19

Paras kebabbipaikka missä olen ollut. Palvelu pelaa, annokset tulevat pöytään ennenkuin kusella ehtisin käydä. Annokset riittävät isommallekkin kaverille ja maistuu nirsoimmallekkin. Suosittelen todella vahvasti kaikille!


Lisätty: 2007-02-19

Yksi turun parhaista kebabbiloista!! suosittelen kaikille annokset ovat isokokoiset ja erittäin hyvän makuisia!


Lisätty: 2007-02-14

Varsinais-Suomen paras kebab-paikka! Ruoka aina tuoretta ja hyvää, annokset isoja!!! Useasti todettu.. :) ISO suositus!!!


Lisätty: 2007-02-12

Ehdottomasti paras.


Lisätty: 2007-02-11

Ruoka-annos oli kylmää!(Pitakebab), muuten ihan jes sapuskaa!


Lisätty: 2007-02-08

Mainio ja siisti paikka, hyvää kebua ja iloinen palvelu. Parkkitilaa on aina ja aivan oven edessä. suosittelen!


Lisätty: 2007-02-07

Turun paras kebab-pizzeria! Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Annokset suuria ja maukkaita. Erityismaininta Special-pizzalle, joka varmasti paras pizza maailmassa (kokeiltu monia)! Myös Iskender toimii. Kannattaa lähteä kauempaakin kokeilemaan.


Lisätty: 2007-02-04

Hinta laatusuhde kohdallaan. Suosittelen kaikille. Ainut huonopuoli on se, et niin moni tietää tän paikan "saattaa olla jonoa, mut ei tartvi siltikään jonottaa kauan".


Lisätty: 2007-02-03

Oikeesti Great place!!! Annokset runsaita ja MAUKKAITA!!! Henkilökunta TODELLA mukavaa! Suosittelen!!!


Lisätty: 2007-02-01

Todella maukkaat ruoat(pizzat/kebut). Pita, iskender, rulla, riisi, tavernan erikoinen, ranskalaiset ja kermaperunat ainakin testattu, eikä ole ollut moitetta. Palvelu on nopeaa ja hyvää.


Lisätty: 2007-01-30

Mitään huonoa sanottavaa tästä paikasta on vaikeaa keksiä, Kebab ranskiksilla on todellakin hallussa. Annokset isoja ja laatu yleisesti ottaen kaupungin kärkeä. Paikkana viihtyisä.


Lisätty: 2007-01-21

Ihan hyvä paikka...tosin pienet annokset ellei sitten ota tupla lihalla...Riisi kebabbi on kyllä parasta ja valkosipulimajoneesi!


Lisätty: 2007-01-14

Paikka siisti ja viihtyisä. Tuotteet edullisia, aina laadukkaita ja tuoreita. Palvelu aiana ollut hyvä ja annokset kookkaita. Arvosana 10-, aina on jotain parannettavaa :)


Lisätty: 2007-01-11

Turun PARAS kebumesta tällähetkellä! Rullakebab (6€) on todella suuri ja maukas = hintansa arvoinen. Kebab ranskalaisilla on myös todella hyvä. Ranskalaiset eivät ole mitään vetisiä vaan sopivan rapeita ja maistuvat todella hyviltä!


Lisätty: 2007-01-08

aivan mahtava kebu paikka! arkisin on myös lounaspöytä ukko jaksaa olla aina hyvällä tuulella rullat tosi isoja tuplalihalla ja kebu ranskalaisilla huippu salaatti ja kastike tosella oivaa.paikka on tosi siisti


Lisätty: 2007-01-06

Teollisuusalueen läheisyydessä sijaitseva Taverna on palvellut nälkäisiä asiakkaita vasta muutaman kuukauden, mutta on lunastanut jo asemansa lähiseudun Kebab-nälkäisten ihmisten vakiopaikkana. Paikan palvelu on erittäin iloista ja tehokasta. Pitakebabin saa parhaimmillaan pöytään alle minuutissa. Liha on makoisaa ja pehmeää , mutta hiukan erikoista, muualla en ole samanlaista maistanut. Salaatit ja kastikeet ovat erittäin herkullisia, kuten myös paikan pizzat. Sisustukseen ollaan panostettu ja siisteys on huipputasoa, ainoastaan hinnoittelusta pieni miinus, vaikka paikan jokainen ateria on kyllä hintansa väärtti. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2007-01-06

Todella hyvä paikka. Siisti ja viihtyisä ja parhaat kebabit mitä olen koskaan syönyt, hyvät kastikkeet ja nopea ja ystävällinen palvelu


Lisätty: 2007-01-06

Parempaa kebabbilaa saisi hakea jos tarvisi!


Lisätty: 2007-01-06

Mukava kebabpaikka. Hinnat ovat kohdillaan ja annokset runsaita. Saalaattipöytä ei ole kovin kummoinen ja se on tarkoitettu vain pizzan ostajille. Kaikinpuolin siisti ja mukava paikka.


Lisätty: 2006-12-30

Parhaimmat kebabranskailaisilla mitä olen ikinä syönyt. Hinnat ovat sopivia, ateriat isoja ja kastikkeet maukkaita. Palvelu on hyvää ja nopeaa. Paikka itsessään on siisti ja viihtyisä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute