Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Iisalmi > Savon Kebab-Pizzeria

Savon Kebab-Pizzeria

 

Pohjolankatu 7
74100 Iisalmi
Tuoppikellarin yläkerrassa
puh. 017-818 454


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
51 arvostelua vuoden aikana (yht. 51 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-07-09

Taitaa olla Amigo Pizzeria nykyisin, olen aina Iisalmessa ollesani käynyt täällä, mm Olusten aikaan, nyt la 8/7 5 hengen porukkmme tilasi kebabin riisillä (minulle, Salon kebabeihin verrattuna vaisu), sitten hampurilainen ja toinen + kivennäisvesi sekä kebabhampurilainen. Kun annokset hissukseen tulivat pöytään kebabhampurilaista ei kuulunut ja lopuksi keskustelimme asiasta aika vakavaan sävyyn. Saimme puuttuvasta annoksesta rahat takaisin ja yhden tyhjän vatsan. Ennen maaseudun kohtuullinen paikka oli muuttunut ala-arvoiseksi. Sääli.


Lisätty: 2006-05-24

Ennen taso oli korkeampi, nyttemmin muuttunut nimeltään Amigoksi ja en oikeen enää tue. Maribella on ehdottomasti Iisalmen paras mesta, ja se pitäis lisätä tänne. Sitten on se uusi Kurdi-kebab, Laaksosen kioskin vieressä. Siinä on hemmetin halpaa, Pitakebab 3€ ja se on iso.


Lisätty: 2006-05-03

Vaikka nimi muuttui Amigoksi on Kebab edelleen Loistavaa


Lisätty: 2006-05-03

Hyvät ja halvat pizzat. Paras paikka missä olen käynyt iisalmessa.


Lisätty: 2006-03-11

Entinen suosikkipaikkani, jonka nyt kierrän kaukaa. Annosten koko ja maku mennyt alaspäin ja palvelun tasokin on vähän niin ja näin. Pakollisen omistajavaihdoksen myötä nimi on vaihtunut Pizzeria Amigoksi.


Lisätty: 2005-10-26

Itse suosinut Pita ateriaa 5 euroa pitaleipä +limonaadi(lasipullo), rullakebabitkin ovat loistavia ja myyjät sen verran rentoja että lisämaksusta tekeevät isompia ja suuremmalla kebabmäärällä. Iso plus tälle paikalle


Lisätty: 2005-08-30

edullinen paikka, tulinen kastike maistui lähinnä ketsupille, liha ja ranskalaiset ok, kylmästä mössöriisistä annoksissa pitkä miinus.


Lisätty: 2005-08-11

Olen käynyt paikassa satoja kertoja. Olen kuluttanut sinne pienen valtion budjetin verran, mutta en kadu. Mainio paikka käydä porukalla syömässä. Annokset ovat isoja kuin sumopainijoilla ja hinnassa ei ole valittamista, koska lähes joka paikassa maksaa saman verran. Myös tulisen kastikkeen saa halutessaan, mutta vahingossa voi polttaa aivonsa hornaan. Kebab voisi olla lämpimämpää joskus, mutta se on hyvää. Pizzat on jättimäisiä ja paikan omistajan speciaalin takia baarista haluaa lähteä ennen valomerkkiä. Nami.


Lisätty: 2005-07-20

kiva, rauhallinen paikka. Hyvää ruokaa.


Lisätty: 2005-07-18

Muuten ihan ok mutta "tulinen kastike" ei kyllä ole tavallista tomaattikastiketta tulisempaa. Calzone kebab on oma suosikki tästä puljusta


Lisätty: 2005-05-23

Hyvä paikka, kastike on hyvää, mutta voisi olla vielä tulisempaa. Pitsat ovat myös hyviä, varsinkin laatuunsa nähden.


Lisätty: 2005-05-16

Kebabliha on loistavaa, joskin laatu laskenut hieman viime aikoina. Paikan pitäjän itse keksimä pizza on parasta mitä olen syönyt, vaikka opiskelemaan muuttaisinkin muualle, on tätä pizzaa tultava kyllä tänne syömään sillä sitä ei muualta löydä! Myös pitakebab ja kebab ranskalaisilla on suosikkeja, molemmat myös just bueno.


Lisätty: 2005-04-11

Loistavia Kebab annoksia. Pizzat ovat myös hyviä. Palvelu on asian tuntevaa ja ystävällistä. Annokset eivät ole halvimmasta päästä, mutta hinta/laatu suhde on kohdallaan (Laatu maksaa).


Lisätty: 2005-03-25

Myyjät ystävällisiä ja mukavia. Kebab on todella loistavaa, siis ei mitään mikrokamaa vaan vartaasta suorilla, kastike on myös huippua ja annokset isoja. Hintataso ehkä pikkusen liian korkea mutta sanontahan on että laadusta kannattaa maksaa.


Lisätty: 2005-02-27

Hyvä paikka baari-illan jälkeen! Hyvät annokset.


Lisätty: 2005-02-03

Suosikkipaikan maine koki kolauksen, kun sekä rulla- että pita-kebapista puuttui kastike ja tuplajalapenopizzassa ei ollut ollenkaan jalapenoja. Hyvä asia on että ruokiin kuulu salaatti ja kahvi.


Lisätty: 2005-01-19

Vuosien kebabkokemuksella voin todeta, että loistava paikka!


Lisätty: 2005-01-19

Mikäli tämä paikka on toiminut nimellä savon kebab saluuna, se on aikas hyvä. Kerran olen käynyt pari vuotta sitten ja annokset oli mycket isoja, eikä hintakaan paha ole.


Lisätty: 2005-01-07

Onhan se Calzone aivan sheriffiannos!


Lisätty: 2004-10-30

Kebabi oli ihan kylmää ja taikinaa oli suhteettoman paljon verrattuna sisältöön. Kastiketta oli todella vähän ja ei ollut vaihtoehtona kuin mieto!


Lisätty: 2004-09-21

Kohtuuhyvät kebabit, kastike menetteli, ranskalaiset maistuivat mikrossa lämmitetyille ja haarukat "unohtuivat" tai eivät sisältyneet mukaanotettavaan annokseen.


Lisätty: 2004-07-04

Keskitason kebabravintola, mutta ehdottomasti Iisalmen paras. Annosten laatu vaihtelee sen mukaan mihin vuorokauden aikaan menee syömään. Hinnat ovat liian kalliit, mutta viime aikoina on alkanut tulemaan tarjouksia kilpailun takia. Sisustus on uusittu tänä keväänä (joskin hieman "sinnepäin" asenteella). Menettelee paremman puutteessa.


Lisätty: 2004-06-01

Kastikkeen laatu kyllä vaihtelee ikävästi - välillä on tulista, välillä miedompaa jne. mutta hyvää aina on!


Lisätty: 2004-04-04

Rullakebab tosi bueno. Saa valita miedon tai vahvan kastikkeen. Todella ISO. Hinta 5,5 egee. Myös pitakebab loistava. Ei mikään kylmä leipä vaan sopivan rapea(työntäävät senkin joksikin aikaa uuniin). Hinta 4,50. Lähtee muuten nälkä tälläkin.Pizzat ok. Hyvä ja nopea palvelu.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute