Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Tekes Pizza&Kebab

Tekes Pizza&Kebab

 

Raatihuoneenkatu 13
13100 Hämeenlinna
Keskustalon sisäpiha

Avoinna: Ma-Ti 11.00-22.00  Ke 10.30-22.00  To-Su 11.00-22.00


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
42 arvostelua vuoden aikana (yht. 42 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-03-06

Ruoka erittäin maukasta ja palvelu vieläkin erinomaisempaa :)


Lisätty: 2006-12-16

Kuinka paikka, jossa käytetään valmislihaa voi saada paikkakunnan parhaat pisteet??? Ovatko omat pojat asialla???


Lisätty: 2006-09-03

Hämeenlinnan ehdottomasti paras kebabpaikka. Iskender on aivan taivaallista ja erityisen plussan paikalle antaa pastat ja pihviannokset. Missä muualla on näin paljon valinnan varaa? Eikä ole hinnalla pilattu paikka. Ystävälliset miehet tiskin takana saavat palaamaan sinne aina kun tekee mieli mättöä.


Lisätty: 2006-08-29

Annos koostuu vain lihasta, kastikkeesta ja (orientalin tai ranskalaisilla) kohdalla perunoista. Ainakin lounasaikaan salaattia (hyvää sellaista) saa salaattipöydästä. Todella maukasta peruskebua, perunat rapeita ja hyvin maustettuja. Annokset on kyllä hävyttömän pieniä hintoihin nähden, mutta lounaspaikkana menee: viiteen euroon saa hyvän ruoan lisäksi limun, kahvin ja päivän roskalehdet luettavakseen.


Lisätty: 2006-07-15

Hämeenlinnan ehdottomasti paras Kebab pizzeria. Hyvän kebabin lisäksi huippuhyvä kastike sekä vielä sitäkin parempi (siis jos mahdollista) palvelu. Erityisesti täytyy mainita harvinaisen mukavasta omistajasta sekä muusta henkilökunnasta. Nimittäin hyvien syömisten lisäksi en ole muualla saanut niin hyvää palvelua. Myös perheen pikkuväki huomioidaan palvelussa yms. Käytöstavat 10+


Lisätty: 2006-07-13

kerran kävin oriental kebabilla, jos maustevoi kebabin päällä on suoran keijupurkista, niin en ole todellakaan menossa toiste samaan paikkaa. Suoraan sanottuna täysin kelvottomat kebabit muutenkin.


Lisätty: 2006-07-07

Kebab on Hämeenlinnan toiseksi parasta. Paikan pitäjä on erittäin mukava, Runsas ja maukas salaattipöytä tuovat kivan piristyksen. Suosittelen aivan jokaiselle. Oma herkku täältä Kebab Kermaperunoilla.


Lisätty: 2006-04-27

Annokset hyviä, mutta vähän vaivasi kun ainakin valkosipuliperunoilla annos oli liian pieni ja pienempi mihin vastaavissa yleensä tottunut. Kaverin rullakebab vaikutti kuitenkin normikokoiselta. Salaattipöytä oli todella runsailla valikoimilla kun vertaa normaalia salaatinlehti/kurkku valikoimaa.


Lisätty: 2006-03-27

ompa ihana paikka olla töissä aina sillon tällön tuurailemassa ja RUOKA ON TAIVAALLISTA! ~nätti nuori neitonen,hml~ :)


Lisätty: 2006-02-11

Liha on yleensä erinomaisen maukasta. Kastikkeessa on makua ja sitä on tarpeeksi. Palvelu on erinomaista ja hinnat kohdalaan. Tarjolla on kebabin ja pizzojen lisäksi myös muita ruokia. Verrattuna muihin paikallisiin kebab-ravintoloihin tämä on ylivertaisesti paras paikka.


Lisätty: 2006-02-06

Sain muutama vierasta viime viikonloppuna. Ruokaa itse en laita ja vieraat olivat kollegoita. Soitin TEKES:ille ja kysin heidän ruuistaan. Sain tietää, että siellä on Pizzan ja Kebabin lisäksi myös Pihvi. Tilasin ja sain kotiin tilamaani ruoka. Vieraat nauttivat suuresti pihvistä ja ylimääräisestä salaatista ja kokiksesta. Soitin jälkikäteen ja kiitin heitä. Erittäin asiallista ja ystävällistä palvelua. Laadusta ja mausta tinkkimättä. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2006-02-05

Aivan erinomainen ja ystävällinen palvelu. Työntekijät aina jaksaa olla hymy huulillaan. Ravintola aina siisti sisältä ja todella hyvä hinta ja laatu suhde ruoan suhteen. Plussana nopea kotiinkuljetus ja ruoka tulee aina lämpösenä perille.


Lisätty: 2006-02-04

Tekesin asiakaspalvelulle ei löydy voittajaa. Ystävilliset työntekijät rupattelevat päivän kulusta aina kuumimpiin otsikoihin. Rullakebab ehdottomasti korvaamaton listalla. Juurikin oikea paikka kebille.


Lisätty: 2006-01-24

Todella hieno palvelua, hinnat kohdallaan.


Lisätty: 2006-01-04

Aina yhtä hyvää, ystävälliset myyjät.


Lisätty: 2005-12-27

Parhaita rullia Keskustalon Tekesistä. "Omistaja" on erittäin mukava ja kohtelee asiakkaita aina ystävällisesti ja hymyillen. Välillä saattaa tiskin takaa löytyä nätti nuori neitokin rahastamassa. Kaikkien annoksien kanssa saa salaatin ja jalapeño pippureita, sekä aterian päälle vielä kahvia tai teetä. Ainakin minulle ollut veloituksetta nuo lisukkeet. Keskustan alueelle on kotiinkuljetukset (eli olisiko noin 5km säteellä?. Suosittelen testaamaan K-talon Tekesin rullaa aurajuustolla.


Lisätty: 2005-12-03

Ruoka on OK ja etenkin kastike on herkkua, mutta se mikä erottaa tämän paikan muista on hillittömän hyvä ja ystävällinen palvelu. Jo ekaa kertaa käydessä tuntee olevansa kuin paikan omistajan vanha kaveri. Tänne tekee mieli palata.


Lisätty: 2005-12-02

Vihdoinkin paikka, josta saa hyvää palvelua, ruokaa ja täydellisiä pizzoja. Kiitos tekesin porukalle, tosi hyvää salaattikastiketta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute