Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Pieksämäki > Oliivi

Oliivi

 

Keskuskatu 22
76100 Pieksämäki
Raatikonetta vastapäätä

Avoinna: Ma-Ti 11.00-22.00  Ke 11.00-21.30  To 11.00-22.00  Pe-La 11.00-24.00  Su 11.00-22.00 


Liha  5.5 Kastike  6.1 Lisukkeet  5.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  5.4 Siisteys  5.4 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 84 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-01

Tätä paikkaa suosittelisin ainoastaan pahimmalle vihamiehelle. Edellisistä kommenteista voisi päätellä,että töissä on hyvin osaavaa ja sitten vähemmän osaavaa porukkaa. Kolkon näköinen paikka, siisti/puhdas kyllä,mutta sisutuksesta ei tietoakaan.


Lisätty: 2009-01-11

aattelin aluks et ihan hyvä paikka, mutta tänään kun käytiin pizzalla, otettii semmonen pöytä mistä näki keittiöön sattumalta.No ooteltii siinä, ja kokki oli tekemässä pizzaani (ei ollut muita,vaan kaveri,joka otti rullakepapin) ja näin pudottaneen pizzan lisuke alaspäin lattialle, ja en välittänyt ja ajattelin että heittää pitsan pois ja tekee uuden. mutta yllätys yllätys, mies laittoi pitsan päälle enemmän mausteita ja laittoi uuniin, odotetiin ja sanoin sille että meinaatko että minä syön tämän? mies pyyteli anteeksi ja teki toisen pitsan. Muuten hyvä paikka tämmöstä pikku kömmähystä huolimatta :DD


Lisätty: 2009-01-03

Loistavaa shittiä, paikan omistaja Harry on tehnyt pitsaa pienen ikänsä, ja sen kyllä huomaa.


Lisätty: 2008-12-20

kinkkupizzassa ei ollut nimeksikään täytettä, kebabista puuttui kokonaan salaatit. Kiitos viimeinen kerta


Lisätty: 2008-03-03

Auki oloajat eivät ole varmoja... Paikka on viikonloppuisin auki niinkauan, kuin porukkaa riittää. Uutena vuonna vielä puoli viiden aikaan haettiin kebabit ranskiksilla. Itse olen vakkari asiakas ja ei tartte, kun alottaa puhumisen niin sanoovat, että tulossa on <3


Lisätty: 2008-02-27

Harry paistelee kyllä pieksämäen kärkipään kebanssit,sekä pitsat. Suosittelen.


Lisätty: 2007-12-12

Tosiaan erittäin hidas palvelu. Johtunee siitä että paikka on aina täynnä, ja puhelin soi kokoajan. Pitsan tekeminen ja pöytään saaminen kestää yleensä vähintään 64minuuttia. Kebabit ovat hyviä, pitsat kohtalaisia.


Lisätty: 2007-12-03

Jos tällä paikalla tarkoitetaan Oliviaa, niin pettymys on lievä ilmaisu. Suosittelujen perusteella käväisin paikassa.Pizzat eritoten olivat saaneet kehuja, mutta testasin kuitenkin iskenderin.Harmittaa toisaalta jälkikäteen,että perussuomalaiseen nöyryyteen kuuluen en heittänyt lautasta seinään saman tien kun ruoka tuli pöytään.Iskenderi heidän mukaansa sisälsi vain lihaa ja leipäkuutioita + aivan kamalat kastikkeet. Jugurttisoosi maistui ja näytti aivan ruokamyrkytykselle, joten pienen jallan pelossa poistuin paikasta.Eli loppukaneettina en todella tiennyt itkeäkö vai nauraa. Henkilökunta loisti poissaolollaan kun lähdin, joten eipä palautettakaan paljon kyselty..


Lisätty: 2007-09-09

loistis mesta


Lisätty: 2007-09-07

njooh... paikka muuten ihan jees mutta vaikka ei olisi ruuhkaa niin joudut yli 30min odottamaan eväitäsi, ruuhka-aikana jopa kauemmin, ja silti jotkut jotka ovat tulleet sinua myöhemmin voivat saada ruokansa aikaisemmin kuin sinä. En suosittele paikkaa muutakuin hyvän keba rullan takia


Lisätty: 2007-08-12

Tähän asti Oliivissa on ollut ilo asioida. Henkilökunta on ollut mukavaa, palvelu hyvää, ruoka hyvää ja paikka mukava. MUTTA TÄNÄÄN kaikki meni kyllä päin ###settä, ja syy oli ilmeisesti yksinomaan uusi supisuomalainen työntekijä: blondi, jolla ei mitään käsitystä asiakaspalvelusta! Liekö joku työkkäristä pakotettu apulainen, koska mitään halua ei ollut asiakkaita palvella. Heti tilatessamme saimme töksähteleviä vastauksia ja nyrpeän vastaanoton. Sen jälkeen odotimme annoksiamme n.45 minuuttia (viereisen pöydän perhe sanoi odottaneensa yli tunnin). Lopulta nainen toi pizzan, mutta se oli väärä pizza, väärään pöytään menossa. Kun annokset tulivat viereiseen pöytään, töksäytti kyseinen pirttihirmu, että "tässä ois näitä pizzoja, en tiiä mikä tulee kenellekin", ja läväytti pizzat arviosta asiakkaidensa eteen.. Meille annokset lopulta tulivat silloin tällöin, yksi kerrallaan, niin että varmasti emme päässeet syömään samaan aikaan. Jaa taas sama kommentti: "kelle tuli rullakebab miedoilla...?" Kun aloimme vastata, niin tokaisi vain "no en tiiä mikä tulee kellekin", ja läväytti arviosta annoksen jonkun eteen. Sitten eräs nuori tyttö kysyi, että voiko pizzan puolittaa ja ottaa mukaan, niin sama "asiakaspalvelija", tiuskaisi todella ivalliseen ha v-mäiseen sävyyn että "tästä vaan pakkaamaan folioon ihan itte, näin" (hosui ja meuhkasi foliorullan edessä): "puolitatte pizzan ja otatte ihan ite tästä foliota näin"....jne. Ja kun tyttö loukkaantuneena mutisi jotain, niin tämä "asiakspalvelija" huuteli tiskin takaa, että turha ruveta kiukuttelemaan, otattehan te haarukat ja veitsetkin ihan ite!". Että tällaista palvelua tällä kertaa. Toivon sydämeni pohjasta, että muuten niin mukava henkilökunta älyää antaa potkut tälle blondille, ennen kuin seuraavan kerran tulemme asioimaan. Jos ei tätä naikkosta lasketa, niin muuten Oliivi on ehdottomasti kaupungin paras kebab-pizzeria, ja jopa maakunnan parhaita! ps. annoin arvosanan 10 asiakspalvelusta alkuperäiselle henkilökunnalle.


Lisätty: 2007-04-12

kastike parasta mitä olen koskaan vetänyt, ja jos tilaa tulisen saa tulisen, ja jos xtra-tulisen ni äly lähtee!! full points!


Lisätty: 2007-03-21

Tämän sivun kehujen perusteella päätin ekaa kertaa testata paikan. Laatu on tietysti suhteellinen käsite mutta en todella voi ymmärtää kehuja joita paikka on saanut. Kylmä pita kebab. Salaatilla täytetty, lihaa ei nimeksikään. Toisaalta onneks ei ollut, en sitä kuivaa ja nihkeää mikrolämmitettyä kamaa olisi enempää kaivannutkaan! Lisäksi hitaahko palvelu vaikka ei ruuhkaa.


Lisätty: 2007-02-26

Ehdottomasti paras


Lisätty: 2007-02-22

Paras paikka pieksämäellä ja lapset otetaan tosiaankin huomioon tässä paikassa.


Lisätty: 2006-11-11

Paras paikka Pieksämäellä! Harry on erittäin hauska ja mukava jätkä!


Lisätty: 2006-11-10

Oliivi on hieman kohentanut sisustustaan mm. viherkasveilla ja tauluilla. Lisukesalaatit ja vihannekset on Oliivissa aina tuoreita, mutta kebabliha jotenkin keskinkertaista. Kastikkeet eivät ole nekään kummoisia, mutta annokset ovat kokonaisuutena maistuvia. Miinusta tulee ettei kortti käy ja jättävät usein vastamaatta puhelimeen. Myös odotusajat toisinaan pitkiä, jopa yli 40 minuuttia paikan päällä...


Lisätty: 2006-11-09

Aivan mahtava Pizzeria!


Lisätty: 2006-10-23

En todellakaan ymmärrä miten tämä paikka on voinut näin paljon kehuja saada. Missään en ole saanut samanlaisia rasvassa uivia raakoja ranskalaisia joiden kanssa kebabia vain muutama siivu. kotiinkuljetusta odotin 1,5 tuntia vaikka tilatessa sanoivat ettei jonoa ole. palvelu varsin töykeää välillä niin että vain paha mieli käynnistä jäi. Enpä käy enää kun parempaakin on tarjolla.


Lisätty: 2006-08-31

Electron ei kelpaa, palvelu 10. muodostunut vakiopaikaksi.. yöllä pakko syödä muualla,koska Harry ei jaksa valvoa :D Muutakin kuin pizzaa ja kebapia, kokeilkaa ihmeessä grilliannoksia, yllätytte...


Lisätty: 2006-08-14

Rulla kebabbi aivan loistava ja tulinen kastike oli tulista.


Lisätty: 2006-08-07

annokset ovat isoja ja maukkaita.


Lisätty: 2006-07-27

Paras kebab/pizza-paikka Pieksämäellä. Palvelu on ystävällistä ja ruoka hyvää, ei mitään semmosta nopeesti kyhättyä. Plussaa myös kaikista muista hyvistä annoksista, mm. grilliruuista. Sisustukseen en ota kantaa kun en yleensä jää paikanpäälle syömään.


Lisätty: 2006-06-10

Maultaan ylivoimaisesti parhaat kebabit kaupungissa, ja todellakin monessa muussa paikassakin maistaneena voin sanoa, että parasta tavaraa tähän mennessä. Viikottain tulee käytyä ja yhtään kertaa ei ole mikrolämmitettyä tavaraa eteen tarjottu. Plussaa laajasta valikoimasta: grilliruoat, kebabit, pizzat, pihvit, salaatit jne. Hintataso normaali Pmäellä (5e). Miinusta ainoastaan aukioloajoista ja ajoittain tökeröhköstä palvelusta (ainoastaan yksi myyjä). Muuten huippuystävällinen palvelu. Lisäksi toimitusajat kotiin kuljetettuna saatavat varsinkin juhlapäivinä venähtää sietokyvyn rajoille (pisin aika 2 tuntia) - kuitenkin yleensä 30-45 minuuttia. Hyvää kannattaa odottaa.


Lisätty: 2006-06-08

parhaat pizzat ja kebabit koko kylässä


Lisätty: 2006-05-05

Kaupungin paras kebab-ravintola. Omistaja muistaa jo mitä tilaan. Isot ja maittavat annokset. Uusi kantapaikkani. Plussaa siitä että salaattia ei tungeta kebabin sekaan, vaan sen saa hakea erillisestä salaattipöydästä jos haluaa.


Lisätty: 2006-04-30

Todella ystävällisiä työntekijöitä ja pitävät myös lapsista. Meidän tyttö oli ihan otettu paikan työntekijöistä ja haluaa aina kun näkee paikan syömään.


Lisätty: 2006-03-29

Yksinkertaisesti sanottuna LAATUA!


Lisätty: 2006-03-25

Turhia kehuja mielestäni paikka saanut. Pari kertaa asioinut, enkä enää asioi. Kauan saa ruokaansa odottaa eikä pizzat sen kummosempia ole kuin muuallakaan. Sisustus ankea.


Lisätty: 2006-03-12

Loistava paikka muuten paitsi hidasta touhua.


Lisätty: 2006-03-02

Todella hyvä mesta... ehkä paras, mitä Pieksämäeltä löytyy.


Lisätty: 2006-02-28

Ilmeisen turha lisä pizza/kebab paikkoihin Pieksämäelle monien joukkoon kun ei oliivin tuotteet kuitenkaan mitään erityisen hyviä ole! Kyllä olisi entiset paikat riittänyt. Hieman liian paksu ja hiukan liian vähän paistettu pizzapohja oli jonka sain kotiinkuljetettuna.


Lisätty: 2006-02-15

Uusi vakipaikka tuli kerrasta. Todella herkullinen calzone.


Lisätty: 2006-01-06

Isot ja hyvät annokset.


Lisätty: 2005-12-30

Pitäjä tietää mitenkä hommat hoituu, ja osaa viedä ystävällisyydellään asiakkaita muilta kebab rafloista. Saattaa joskus pitää paikan kiinni keskellä viikkoa.


Lisätty: 2005-12-28

Loistavan maukkaat ruuat salaatit ja kastikkeet ja ystävällinen palvelu korvaavat ravintolan ehkä hieman ankeat tilat.


Lisätty: 2005-12-18

Palvelu pelaa, mukava henkilökunta.


Lisätty: 2005-12-15

"suljettuna tämän päivän" lappuja luukulla ihme selityksineen jo useamman kerran. Eipähän tartte enää tähän paikkaan pyrkiä kun ei kerran voi ollenkaan olla varma onko auki vai ei.


Lisätty: 2005-12-12

Harryn uusin paikka, aivan loistava mesta. Ruoka on paikan omistajan tyylistä - maukasta, ja sitä on riittävästi. Paikka on siistimpi kuin yksikään kebab-mesta Pieksämäellä ja palvelu todella ystävällistä. Siirryin heti ensimmäisestä kerrasta vakioasiakkaiksi. Vielä kuin olisi aamuyöllä auki, niin se kruunaisi, mutta hyvä näinkin - krapularuuat tulee aina haettua.


Lisätty: 2005-12-04

Todella hyvät kebabit ja tyypit oliivissa ovat mukavia.


Lisätty: 2005-11-21

Epämääräisiä, suljettuna"lappu luukulla"- päiviä ihme selityksineen jo useita heti alkutaipaleella. Aika epämiellyttävä kuva jää ku kaks kertaa olen jo lukossa olevaa ovea nälissäni repimässä käynyt. Viisaampi mennä paikkaan jonka aukioloaikoihin voi luottaa!


Lisätty: 2005-11-18

Ruoka hyvää ja siisti paikka. Miinusta aikaisesta sulkemisajasta.


Lisätty: 2005-11-10

Pitihän paikka testata vaikka kanta-asiakas toisessa paikassa olenkin (ja pysyn). Ensivaikutelma sisustuksesta kolkko, ei liiemmin panostettu ja eipä tuntunu kivalta syödä ohikulkijoiden töllöttäessä isojen ja paljaiden ikkunoiden takaa. Kebab-annos sitä tavanomaista laatua, ei vaikutusta tehny.


Lisätty: 2005-11-02

Uusi paikka, ihme kyllä jo neljäs kebap-ravintola 12 000 asukkaan pikkukaupungissa. Samaa henkilökuntaa ollut aiemmin myös muissa kaupungin paikoissa. Seinällä ei vielä ollut selkeää ruokalistaa, joten valinta piti tehdä "lennossa" kassalla mikä aiheutti jonoja. Itse annokset olivat kohtalaisia ja hinta kaupungin vakio "5 euroa kaikki kebapit". Kebabliha oli maukasta mutta kastike jotenkin turhan tulista vaikka se mietona pyydettiin. Sisustus oli siisti, joskin aika askeettinen ja pikaisesti kyhätyn oloinen.


Lisätty: 2005-10-28

Rullakabab oli järjettömän iso ja erittäin hyvän makuinen. Kebabia, salaattia ja kastiketta paljon. Kuljetus pelasi hyvin ja annokset lämpimänä kotiin. Toivottavasti paikan taso ei laske alkuhuuman jälkeen, niinkun monessa muussa rullakaupassa. Maistereille iso kiitos.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute