Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Sergio

Sergio

 

Läntinen Rantakatu 27 C
20100 Turku
Kauppahalli
http://www.serggios.fi/


Liha  6 Kastike  5.6 Lisukkeet  5.8  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  6.1 Siisteys  6 Hinnoittelu  6.6 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 33 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-09-21

annokset hyvän kokoisia , myyjät puhuvat suomea ja ovat ystävällisiä ainoa miinus on tosiaan liian pienet pöydät.


Lisätty: 2008-07-06

Pääasiassa tavallista pitaa tullut syötyä useamman kerran viime vuosina. Aluksi pidimme turun parhaina, mutta viime kerran jälkeen ei varmaan mielellään tule uudestaan käytyä, lihassa ei ole mitään erikoista, eikä salaatissa sen koommin, salaatinkastike toisaalta on kamalaa


Lisätty: 2008-03-19

muuten ihan jees mut noi pöydät liian pieniä ja kaameeta etikkamössöö olivat tunkeneet mun rullaan prkl.


Lisätty: 2007-10-09

Löysin paikan vasta vähän aikaa sitten, mutta sen jälkeen se on muodostunut yhdeksi lempipaikoistani Turussa. Kebabliha on loistavaa ja antaa jopa terveellisen vaikutelman, toisin kuin yleensä. Salaatti on aina tuoretta ja kastikevalikoima on todella laaja (muistaakseni ainakin viittä eri salaatinkastiketta) ja kastikkeet ovat todella loistavia. Kebabbien valmistuksen näkee itse ja sen todella huomaa, että paikka panostaa laatuun ja todella paljon siihen, että raaka-aineet ovat tuoreita. Pitakebabin leipä ei ole kummoista, mutta se ei olekaan pääosassa siinä. Rullakebabeissa ja pizzassa leipä taas on oikein hyvää. Hinnoittelu hyvä, pitakebab 3.50e, rullakebab 5e jne. Pizzat hieman kalliimpia, tosin maukkaat pizzapalat vain 2.50e loistavaksi välipalaksi. Paikasta saa myös passin, jolla joka kymmenes pizza tai kebab on ilmainen. Myyjät ovat mukavia. Ainoat miinukset oikeastaan todella ahtaasta tilasta (pienet pöydät), sekä Kauppahallin aukioloajoista (ruoan teko taitaa loppua joka päivä viiden maissa, joten iltaisin ei kyseisestä paikasta ruokaa saa). Kaikenkaikkiaan erinomainen kebabpaikka ja omasta mielestäni kuuluu kiistatta Turun kahden-kolmen parhaan kebabravintolan joukkoon.


Lisätty: 2007-04-17

Loistavan makuinen kebu ranskalaisilla ja ystävällinen tunnelma, pöydät tosiaan melko pieniä ja ahdasta hieman jopa.


Lisätty: 2006-11-27

Yksi Turun parhaista


Lisätty: 2006-05-25

SIIS kaupungin PARASTA!!!! Äijä ite on ihan huippu. Olen moninkertainen kävijä. Sinne


Lisätty: 2006-05-17

Erittäin edullinen, 3,50 pita joskin vain siirtää nälän vähän matkan päähän


Lisätty: 2006-05-17

Liha maistui valmeilta mikrosuikaleilta, lisukkeet vähisiä, ruokalistassa luvataa enemmän mitä on, suht halpa mutta hinta/laatu suhteeltaan huono.


Lisätty: 2006-05-02

Ensimmäinen kebabpaikka, jonka rulla kebab muistutti oikeasti ruokaa! Sen lisäksi asettelu oli tavallista hienompi (nätti lautanen ;), myyjät puhuivat kohtalaista suomea ja ainoa mistä pitää moittia on säälittävän pienet pöydät. Sen lisäksi sain pyytäessä kahta juustoa rullaani ilman lisähintaa. Suosittelen jos ette etsi sitä halvinta räkälää ja rasvaisinta kebablihaa - missä toki on puolensa


Lisätty: 2006-03-07

Sanon lyhyesti: Kanakebab oli mitäänsanomatonta, pientä ja huononmakuista, kastike oli huonoa ja salaatissa olisi ollut parantamisen varaa. Maito oli lämmintä ja ainoa hyvä asia ateriassa oli ranskalaiset. Kaikelle muulle annan ykkösen tuntumatta missään. Keskustassa saa tätä parempaa kebabia monessa paikassa.


Lisätty: 2006-03-06

Siis onko totta että tämä paikka pihistelee lihan kanssa? No joo possunliha hieman halvempaa, mutta eihän se maistu lainkaan kebulta!


Lisätty: 2006-02-26

Korjauksia suosikkipaikkani tietoihin: 1) Serggiolla on kaksi ravintolaa. Toinen on kauppahallissa ja toinen Antintalossa, kauppahallia vastapäätä, ruokavaraston sisäänkäynnin vieressä. 2) Osoite kauppahallin ravintolaan ei ole Läntinen rantakatu, vaan Eerikinkatu 16 ja Antintalon ravintola vastaavasti Eerikinkatu 15. Jos olet liikkeellä päiväsaikaan, mene ehdottomasti kauppahalliin. Antintalon koju on avattu vain myöhäisiä ruokailijoita varten, ja valitettavasti se näkyy siinä, että öisin liikkuvien ei kuvitella suhtautuvan ruokaan niin kriittisesti. Siellä tarjotaan lähinnä jämät, joita kauppahallista jää. Silti nekin ovat hyviä ja lisukkeet ja salaatinkastikevaihtoehdot tietysti yhtä hyviä. Palvelu on molemmissa yleensä erittäin hyvää, mutta kummassakin paikassa on vähän ahtaat ruokailutilat. Suosittelen ottamaan annokset mukaan, ellei halua syödä keskellä ihmisvilinää. Kana-Alexander ja rullakebab ovat varmoja valintoja.


Lisätty: 2006-01-25

edullinen hinta ja nopea palvelu ja liha on tosi hyvvä


Lisätty: 2005-11-13

Täälaista lihaa en ole koskaan syönyt, ei hyvää. Kebab liha kuuluu tehdä lampaasta ja nautakin käy, mut ei todellakaan "possu". Hinnat ei ollut pahoja mutta palvelu oli kans heikko.


Lisätty: 2005-11-05

Liha näytti aikas erikoiselta vartaassa,Söin rullan ja se oli ihan perus rulla.. Melko mitäänsanomaton paikka.Keskiverto keskellä kaupunkia kuvaa hyvin tätä ravintolaa. Kanakebabia en ehkä uskalla maistaa lihan ulkonäön vuoksi.


Lisätty: 2005-10-25

Kebu oli mainio ja äijä hiton mukava sekä kohtelias. Paikka oli siisti.


Lisätty: 2005-10-24

Vähän epäilytti aluksi mennä, kun paikka oli ahdutettu ruokavarastoa edeltävälle käytävälle ja keittiö oli niin pieni. Mutta tilasin kanakebabin ja oli loppujen lopuksi aika hyvää ja maksoi vain 3,50e joten ei ollut kovin paha hinta. Siisteys jäi kuitenkin vähän vaivaamaan vaikken mitään roskia tms. nähnytkään.


Lisätty: 2005-10-24

Kaikki annokset ovat kuivia.


Lisätty: 2005-10-22

Erinomainen kanakebab. pitsa perussettiä


Lisätty: 2005-10-14

Alexander kebabin söin. Lihaa ja leipäkuutioita salaatin ja fetajuuston kera. Ihan semmosta perussettiä oli, kastike tosi tomaattinen. Vähän mauton väkeväksi. Paikasta saa myös kanakepua. Sitä en ole vielä maistanut.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute