Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hämeenlinna > Kimene Kebab

Kimene Kebab

 

Sibeliuksenkatu 11
13100 Hämeenlinna
Torin kulmalla
puh. 03-612 5580

Avoinna: Ma-To 11.30-22.00  Pe 10.30-22.00 


Liha  8.4 Kastike  8.4 Lisukkeet  6.8  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.5 Siisteys  7.2 Hinnoittelu  8.7 Pankkikortti  Kyllä    
16 arvostelua vuoden aikana (yht. 177 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-05-17

kaupungin paras paikka. halvet hinnat, hyvät ruuat... kotiinkuljetus on ainoa puute


Lisätty: 2009-05-15

Hyvä mesta mutta itiksen kimene vei voiton raikkaamman salaatin ansiosta. :D Miksei Kimeneit ole enempää suomessa? Harmittaa aina tahkoo toiselle puolen etelä suomee syömään. Muuta ei voi sanoo ku et serkuksilla on homma hanskassa. Ps 5 vuotta oon ollu käymäs itiksen mestas ja tiistaina kävin.


Lisätty: 2009-02-08

Siisti paikka ja hyvää kebabbia äijät tekee.


Lisätty: 2008-09-30

Palvelu ollut tasaisentappavan hyvää 10-vuotisen asiakasurani aikana. Varsinkin vanhemmat työntekijät todella mukavia ja ripeitä, nuoremmilla nuoruuteen kuuluvaa lievää asenneongelmaa. Lisälihaa en ole koskaan kaivannut annoksiin, sitä riittää. Riisi on maukasta, ranskalaiset rapeita, sekä mieto että vahva kastike loistavia, valkosipulikastikkeen kera. Lisukkeet perinteiset, kaalit, tomaatit, chilit. Ehdottomasti paras kebab, jota olen Suomesta saanut. Öiseen aikaan palvelu karisee, kebab on huonompaa, mutta iltapäivä/ilta-aikaan takuuvarmaa laatua.


Lisätty: 2008-06-24

Ihan hyvät ruuat kun tultiin lasten (4) kanssa ulkomailta myöhään illalla.


Lisätty: 2008-04-20

Lähes joka päivä oon käyny tässä parin viikon sisällä, ja kyllä on erinomaista kebabia. Hinta (kebab ranskalaisilla 4,80€ päivällä) ei päätä huimaa, siihen nähden paras paikka missä olen käynyt.


Lisätty: 2008-02-25

Hämeenlinnan paikkojen paremmuusjärjestys on jotakin muuta kuin todellisuus. Omistajat arvostelevat omiaan. Jokainen tietää, mikä on totuus.


Lisätty: 2008-01-12

kaverin faijan paikka XD


Lisätty: 2007-12-02

Loistava ja halpa kebabpulju! Tykkään! <3


Lisätty: 2007-11-16

siis kimene ihan selkeesti paras mesta hml, kepsu on täydellistä ja se kastike..ai ai rushimirille vaan big props hyvästä safkasta :)


Lisätty: 2007-11-04

Ei voita mikään tätä mestaa. Kaikki olen kolunnu läpi.


Lisätty: 2007-10-22

Oli melkoinen makuelämys. Paikan kannattaisi panostaa siisteyteen.


Lisätty: 2007-09-09

Huippu mestä, lihaa on aina paljon, salaattiakin ovat parantaneet. Välillä tosin ranskalaiset vettyvät lihan alla mutta silti ovat hyviä. Just helmi mesta kun tallustaa amikselta keskustaan.


Lisätty: 2007-09-08

Kimenen Kebab ranskalaisilla on oikea nälän tappaja! Rapeat ranskalaiset alla ja todella maukasta lihaa oikeasti tulisella kastikkeella päällä. Ruohona on kaalia, pepperon(i/eja) ja (harmiksi) useimmiten liiankin pehmentyneitä tomaattilohkoja. Salaatin päällä ei ole salaattikastiketta, vaan tulista Kebab-kastiketta ja mielestäni tämä on se jolla Kimene lyö muut 10-0. Kimenen ruuan laatu on niin eri luokkaa muihin lähikebabeihin verrattuna ettei niitä voi edes vertailla keskenään. Liha on erittäin mehevää, maukasta ja tummaa ja poikkeaa reilusti kilpailijoista. Miinuksena on känniset ihmiset jotka loppuviikosta tukkivat koko paikan sisäänkäynnin ja pilaavat paikan mainetta huutelemalla ja öykkäämällä. Sekä ruoka on poikkeuksellisen rasvaista johtuen etenkin siitä, että kastike pohjautuu juuri kovaan rasvaan.


Lisätty: 2007-09-04

Päivisin täältä saa ehkä Hämeenlinnan parhaimmat ja isoimmat kebabit, mutta yöllä tilanne on aivan toinen. Liukuhihnalta tehtailtu yökebab on suoraan sanottuna järkyttävää scheissea. Ranskalaisia on paistettu jo etukäteen isot määrät ja niitä lapioidaan kylmänä annokseen haalean, tunteja sitten leikatun lihan ja nahkean salaatin päälle(!). Myös annosten koko pienenee yön edetessä, vaikka hinta nousee. Vanhana Kimene-fanina olin järkyttynyt, kun kävin siellä ensimmäistä kertaa yöaikaan. Ei näin!


Lisätty: 2007-09-02

Tuli täälläkin ulkopaikkakuntalaisena poikettua. Se lupaa aina hyvää, että kysytään erikseen haluaako tulisen vai miedon kastikkeen. Okei, pakko sanoa, että kebab ei ollut ollenkaan huonoa, mutta parempaakin tulista kastiketta olen kyllä syönyt.


Lisätty: 2007-06-18

Todella limaiset kebabit :) kyllä maistui


Lisätty: 2007-04-21

Palvelu erittäin nopeaa, salaatti koostu kaalista, parista kurkkuviipaleesta ja pienestä palasta tomaattia.. Muuten kaikinpuolin hyvä, halpa ja mukava paikka..


Lisätty: 2007-04-04

Känniset ihmiset menevät viikonloppuisin sinne syömään ja mitä he saavat? täyttä roskaa! Tämä paikka on totaalinen epäonnistuminen kun katsotaan ruuan laatua. Ranskalaiset ovat vetisiä, kebabbi ERITTÄIN kuivaa ja muutenkin koko maku on kateissa. Kun perjantai iltana vetäsee täällä kyseisessä paika ssa ruokaa niin kyllä tietää vetäneensä... aivan hirveä olo seuraavana päivänä!


Lisätty: 2007-03-04

parasya kepsua, mitä olen maistanut. absolutely.


Lisätty: 2007-02-17

Ranskalaisissa liian vähän suolaa ja mukaan otettuihin annoksiin saa vähemmän lihaa ku paikalla syötyihin hyvää on tulinen soosi.


Lisätty: 2007-02-17

Hyvätsuuret annokset varsinkin paikalla syötynä, tarpeeks lihaa ja hyvää sellasta, parasta tulinen kastike ja ystävällinen palvelu.


Lisätty: 2007-02-11

Tosi kiva paikka ja hyvät tuotteet. Sijainti erinomainen ottaen huomioon että asun kadun toisella puolella. Söpö turkkilainen kundi myymässä, aina niin ystävällinen. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2007-01-07

Kimenellä on oiva sijainti torin kulmalla. :-) Erityisesti minua viehättää ovesta sisään astuttua kuuluva hento kilinä, joka pitää myös huolen siitä, että myyjä on valppaana ja ystävällisesti valmiina vastaanottamaan tilauksen. Kebabin hintakin on juuri sopiva sillä setelistä jää mukavasti pientä pelirahaa pokerikoneeseen. Kebabit ovat ISOJA verrattuna muihin Hämeenlinnan paikkoihin ja makukin on hyvä. Ainoa huono puoli annoksessa on kaalisalaatti.:( Salaatin pelastukseksi siitä kuitenkin löytyy myös kurkkua, tomaattia, sipalia ja jalapenoja, namia salaattikastiketta unohtamatta. Tulinen kastike on tulisin Hämeenlinnassa (minun löytämäni >:)), joka on hyvä asia. Musiikkivalinnat ovat hyviä, mutta vessoja voisi siivota useammin. :<<<


Lisätty: 2006-12-11

Hämeenlinnan isoin annos ja hintakin halvemmasta päästä. Valkosipuli kastike on loistavaa! Yksi kantapaikoista.


Lisätty: 2006-08-29

Annoksia ei tuoda pöytään vaan liha vuollaan ja annos kasataan tiskin takan odottaessa. Liha on sitkeähköä, aika maukasta eikä liian rasvaista. Kastikkeet menettelevät (toisinaan mieto on melkein kuin tomaattimössöä ja vahvan mausteet eivät houkuttele). Valkosipulikastike on hyvää, vähän salaatinkastikemaista. Lisukkeiden taso vaihtelee (esim. ranskalaiset eivät ole parhaasta päästä), salaattina on ainakin kaaliraastetta. Riisi- ja ranskalaiskebabit saa edullisesti (4,30 ja 4,50) ja annokset ovat juuri sopivan isoja. Hinta ja laatu (tai ainakin määrä) huomioon ottaen parhaita paikkoja Hämeenlinnassa.


Lisätty: 2006-08-17

Minun mielestäni tässä kebabbilassa oli liian isot annokset. Ei niitä jaksanut vetää alas asti. Pitäisi kysyä asiakkaalta vaikka normaali tai pienempi annos. Söin puolet annoksesta ja olin ihan täynnä.


Lisätty: 2006-06-12

parhaat kebabit ja palvelu aina!!!


Lisätty: 2006-06-01

Nopeaa, mutta kastike ei minkään maikuista... Nopeus tuo pisteitä, "salaatti" raaste todella syvältä:(


Lisätty: 2006-05-30

Ainut paikka missä ei tarvitse penkoo safkan seast lihaa. hinta laatu erinomainen varsinkin kun ottaa lisälihalla. Auki hyöhään vkl kerkee töittenkin jälkeen (pe ja la auki 04.30)Pakollinen mesta aina kun eksyy sinne päin.... Suosittelen


Lisätty: 2006-05-18

Hämeenlinnan ykkösmesta kebabeissa ja vakiokäyntikohde baari-illan jälkeen. Otan käytännössä aina riisin kera, koska ranskikset vettyvät nopeasti kastikkeen alla. Liha on päivällä hyvää ja yöllä sitä nyt ei maista niin tarkasti. Valkosipulisoosin otan aina, koska se tekee salaatista ihan törkeen hyvää. Ja vahva kastike voi olla toisille vahva, itselleni lähinnä tomaattikastike, hyvää mutta pitäis olla ainakin 5x vahvempaa maistuakseen. Palvelu ripeää ja henkilökuntakin mukavaa. Tähän päivään mennessä en ole vielä parempaa kepsiä syönyt.


Lisätty: 2006-05-15

Vuosien mittaan yrityksen imago laskenut alaspäin.


Lisätty: 2006-05-03

Selkeästi Hämeenlinnan parhaat kebabit. Kebab ranskalaisilla on todella hyvää ja lisäksi halpaa. Pyytämällä on jalopenojakin saanut kunnon keon kebabin viereen ilmaiseksi.


Lisätty: 2006-04-10

Siis kimene on vain hyvä paikka kun lähdetään baarista ja sit mennää syomää. Kuivaa lihaa ja salaatti on huonoa. isot annokset kummiskin plussaa mutta kuuluu hämeenlinnan surkeimpiin paikkoihin!


Lisätty: 2006-03-20

Ennen muinoin Kimenen sapuska oli olevinaan erilaista verrattuna muihin Hämeenlinnan kebabeihin. Niin varmasti olikin, mutta nyttemmin enemmän Helsingin paikkoja kuluttavana joudun toteamaan, että valitettavasti. Saman tyyppistä kuin Stadin Kebab -ketjussa. Härimmäisen ohutta sinänsä maittavaa, mutta hieman persoonatonta kiharalle taipuvaa kebablastua ja rapsakoita tikkuranskalaisia asiallisilla kastikkeilla. Hintahan täällä on edukas (vai joko siitä on kymmenen vuotta kun ateria maksoi sen 20mk?)


Lisätty: 2006-03-11

Mahtavat annokset ja hinta todella kohdallaan. Tulinen kastike vie kielen mennessään. Ainoa miinus on etteivät aina osaa pistää ranskalaisia ja kastiketta oikein päin ettei perunat lilluisimärkinä. Mutta 4,5 egee ei oo paljoo näin mahtavasta annoksesta.


Lisätty: 2006-02-07

Loistava liha, joka kihelmöi kielellä. Vallan kebab-hammasta alkaa kolottaa. Jalopenot maukkaita, mutta..se salaatti, eihän sitä hepokaan syö(koska ne tykkää kaurasta). Palvely hyvä, vaikka olen taklannut yhden myyjistä.


Lisätty: 2006-02-02

hyvät ja isot annokset palvelu ok.


Lisätty: 2006-02-01

Tilasin: Kebab ranskalaisilla + vahva kastike. Ranskalaiset olivat pieniä 1 - 2,5cm pätkiä sekä todella vetisiä. Liha oli hieman sitkeää ja mautonta. Kastike näytti ja tuoksui hyvälle, mutta oli todella tulista ja vähän mautonta. (Yleensä Kimenen kastike on todella erinomaista.). Pepperoni oli maukas ja niitä olisi saanut olla vaikka purkillinen. Ehkäpä ensi kerralla onnistaa.


Lisätty: 2006-01-11

Vuosikaudet olen saanut Kimenestä hyvät Kebapit ja palvelun!


Lisätty: 2005-12-26

Todella hyvät ja isot annokset. Tulinen kastike on todella tulista ja hyvää. Hyvä palvelu.


Lisätty: 2005-11-07

Annokset ovat mielestäni edelleen surkeita tässä puljussa.


Lisätty: 2005-11-07

Tulinen kastike ja valkosipuli. On viikonloppuisin auki ollut aina kun baarista olen kotiin suunnistanut siitä iso+.


Lisätty: 2005-11-07

Parasta tässä paikassa on ehdottomasti valkosipulikastike! Kebabit hyviä. Kastike hyvää. Palvelu vaihtelee henkilön mukaan. Ihan ykkös paikka.


Lisätty: 2005-09-25

Poikettiin pitkästä aikaa aterioimaan kanta-paikkaan. Asiallista palvelua ja sunnuntaina iltapäivällä oli todella maukkaat annokset ranskalaisilla pitkään aikaan (liha ollut pitemmän aikaa mautonta kumia). Kastike oli mainion tulista ja liha oli tummaa ja todella hyvänmakuista. Kaali oli tuoretta ja muutkin lisukkeet hyvälaatuisia.


Lisätty: 2005-09-11

Ruoka hyvää, palvelu myös, mutta siisteydessä toivomisen varaa. wc-tilat välttävät.


Lisätty: 2005-07-26

Vaikka tämä onkin kebabsivusto halusin silti mainita, että Kimenessä on todella hyvää falafeliä.


Lisätty: 2005-07-24

Ostin Iskender-kebabin. Kebabliha ihan ok, mutta leipä oli huonompaa kuin normaalisti. Salaatti todella surkea esitys. Kastikkeet(valkosipuli ja tulinen) oli hyviä ja hinnat oli kohdallaan.


Lisätty: 2005-07-19

Joko aika kultaa muistot tai sitten Kimenen lihasta on maku hävinnyt. Annosten kokoon olen aina ollut tyytyväinen, sekä hintaan. Lisukkeet ovat sieltä aika tasapaksulta kaali-kurkku-jalapeno akselilta. Kastikkeet ovat kyllä ihan hyviä, toki lisää vaihtoehtoja salaattikastikkeeksi saisi olla.


Lisätty: 2005-07-08

Erittäin hyvä paikka ehkäpä jopa Hämeenlinnan paras. Hotwingssitkin tulivat valikoimiin.


Lisätty: 2005-06-22

Tämä oli ennen sisämaan paras kebab paikka, mutta sille on tapahtunut jotakin. Entisestä kastikkeesta ei ole maussa mitään samaa jäljellä. Mautonta ja kaikenlisäksi aivan ohutta lientä se kastike. Liha on kuivikasta, ja vaatii että pyytää lisää kastiketta, kun kaivautuu syvempiin kerroksiin, ettei takertuisi kurkkuun. Valitettavasti olen joutunut todistamaan jonkin helvetin hyvän muuttumista huomattavasti keskitason alapuolelle, ja tämä asia on nyt tullut jo muutamalla tarkistuskerralla varmistettua. Ellei sitten joku raportoi, että entiseen laatuun ollaan palattu, en vaivaudu kyseiseen paikkaan syömään enää.


Lisätty: 2005-05-05

Liha tehdään silmien edässä eikä takahuoneessa ja lisäksi oma tekemä liha. Ei valmis tukkulihaa.


Lisätty: 2005-04-21

Valkosipulikastiketta olen ostanut pullossa kotiokkin! Loistavaa tavaraa ja omistaja + työntekijät todella mukavia, muistaa aina kysyä kuulumiset ja "oletko saanut töitä" ja muuta mukavaa. Ainoa kebabbipaikka hämeenlinnassa jossa käyn, siitä taitaa kieliä sekin että suurin osa myyjistä tuntee mut jo etunimeltä.


Lisätty: 2005-04-06

Yliarvostettu paikka, johtunee siitä että on viikollakin auki kun baarit sulkevat ovensa. Melko päissään kebab maistuu aina, vaikka olisi nyljetty naapurin gerbiili sekaan. Kun täällä selvinpäin käy, ei voi kuin ihmetellä. Riisi on könttistä, ranskalaiset ja muu perunasaasta on vettynyttä ja lihakin oudon "haaleaa" eli ihan kuin olisi ollut kauan jo valmiina. Kastike on tosin erityisen hyvää, ainakin normaali tulinen setti, ja henkilökunta on myös äärettömän ystävällistä. Silti, paremmissa paikoissakin on tullut käytyä.


Lisätty: 2005-03-12

Monen monta kertaa olen syönyt kimenessä ja aina on ollut hyvää ruokaa. Tuliseen kastikkeeseen jää koukkuun, liha on ollut hyvää (paitsi aamuisin), ranskalaiset juuri sopivan rapeita ja salaattikin on mennyt loistavasti alas. Parhainta silti (ehkä) koko ravintolassa on tietyt työntekijät, jotka jaksavat aina vain heittää huulta ja kysellä miten menee sekä muuta sellaista. Olen monta kertaa käynyt ovella kääntymässä, koska siellä ei ole ollut lempi työntekijäni paikalla, mutta muuten kyllä olen mennyt syömään. Kebab ranskalaisilla taitaa olla itselleni aika tuttu lause perjantai iltana kaupungilla.


Lisätty: 2005-02-27

Lienee uusi työntekijä miekkonen Kimenessä. Liha oli taas kerran oudon makuista, eli vaaleaa ja mautonta.


Lisätty: 2005-01-05

Aamukebabbi oli kylmää. Tulinenkastike oli sopivan tulista. Perussettii muuten.


Lisätty: 2005-01-01

Olen Kimenen "vakituinen käyttäjä" ja arvostan eritoten ruuan laatua. Ajat ovat muuttuneet ja Kimenessä on nyt useita uusia naamoja tiskin takana ja annoksien asettelu on sen mukaista (esim. kastike alla ja ranskalaiset päällä). Liha on jostain syystä mm jopa klo 21 aikaan vielä sitkeää (lihaeläimen laatu heikentynyt?). Kastike ei ole enää niin maukasta ja tulista kuin ennen (uusi seos?). Salaatissa (eli kaalissa) taasen näyttää olevan mukana myös ne kaalin paksut pintakuoret ja puhtaudessa ei ole kehumista (hieman likaisen oloista ja näköistä). *Odotetaan ja seurataan tilannetta.*


Lisätty: 2004-12-11

Salaatteihin voisi hieman enemmän satsata ( jotain muuta kuin kaalia saisi olla). kebabliha hyvää, usein pehmeää ei kuivunutta. kastike sinappiin vivahtava ihan hyvä. Hämeenlinnan paikoista ehkä kaikkein pikaruokalamaisin. (pöytiin tarjoilua ei ole), mutta hyvää nopeaa palvelua. hyvä idea pitää viikonloppuöinä auki, väkeä riittää! Paras paikka tällä hetkellä. Taustamusiikkia voisi muuttaa.


Lisätty: 2004-11-27

Todellakin 90 -luvun puoliväliä ennen aivan loistava paikka, mutta nyt kun kävin pitkästä aikaa ex-kotipaikkakunnallani vieraillessani niin täytyi todeta että laatu oli tullut valitettavasti todella rankasti alas - maku oli kuin armeijan kenttäkeittiöstä konsanaan. Poissa ovat ne ajat kun haettiin autolla kaksikin satsia kebabbia peräjälkeen Kimenestä! Palvelu OK, paikka kohtuusiisti - mutta mitä ihmettä on tapahtunut ruuan laadulle?


Lisätty: 2004-11-21

Todella mukavat myyjät! Aina iloisia, aina mukavia. Kiitos heille mukavasta seurasta ja hyvästä ruuasta.


Lisätty: 2004-10-21

Voi voi, 90-luvun lopulla yläaste- ja lukioikäisenä tuli täytettyä tuolla niin monta 30 kerran leimakorttia, että en halua edes ajatella. Sitten myöhemmin, suunnilleen samaan aikaan kun laajensivat, tuntui annos muuttuneen kokonaan ja nyt kun viimeksi menin tuolla käymään, ei kebab ollut enää ollenkaan samanlainen, kuin silloin vanhoina hyvinä aikoina, jolloin tuon paikan maine luotiin. Entinen kebab-paikkojen benchmark, nykyään tusinakamaa.. Melodi korvasi tuon lempipaikkana jo vuosia sitten, mutta täten lupaan seuraavalla Hämeenlinnan reissulla käydä Kimenellekin vielä yhden mahdollisuuden antamassa. Muutin pois jo joskus 2001, mutta Hlinnassa tulee käytyä silti edelleen jokunen kerta vuodessa, yleensä silloin tulee myös syötyä kebabia.


Lisätty: 2004-09-20

Ottaen huomioon, että käyn ravintolassa silloin kun olen Hämeenlinnassa, niin joka kerta ruoka on ollut hyvää. Viimeksi viime perjantaina kävin klo 17 jälkeen. Yksin sain syödä, hiljaista oli. Ei mitään vikaa ruuassa, mainiota oli. Muut eivät kebabista seurueessa välittäneet, joten sain syödä itse. Ei todellakaan mitään valittamista.


Lisätty: 2004-09-19

Mitä ihmettä on tapahtunut sisämaan parhaalle kebab-paikalle? Kahden vuoden tauon jälkeen lähdimme Tampereelta Hämeenlinnaan herkuttelemaan, vain saadaksemme samanlaista mitätöntä bulkkikebabia, mitä tampereellakin myydään. Poissa oli se loistava kastike, jossa oli luonnetta, ja lihakaan ei maistunut miltään.


Lisätty: 2004-09-19

Lihan laatu on lähikuukausina ollut todella heikko ja kilpailijoilla se on ollut huomattavasti maukkaampaa. Kastikkeet ovat huippumaukkaita ja tulinen on tulista. Rakastan tulisen kastikkeen makua ja Kimene vetää tällä kastikkeella täyden kympin. Palvelu on aina ollut riittävän hyvää ja liiketila on siisti ja turkkilaisen kodikas. Hinnoittelu saisi täyden kympin, mutta en tykkää heidän hintapolitiikastaan. Eli kyse on siitä, että jos keräät korttiin leimoja ilmaista ateriaa odottaen, niin kebab ranskalaisilla maksaa 5.50€, kun taas ilman leimaa se on 4.50€. Kannattaa unohtaa leimakortit, jos haluaa säästää selvää rahaa. Miinuksia tulee Kimenelle salaattiosuudesta. Nautinnollisia Kebab-hetkiä. =)


Lisätty: 2004-09-15

Kuten jo aikasemmatkin arvostelijat ovat huomauttaneet, kannattaa valita käyntiajankohta huolellisesti. Iltamyöhällä laadusta ei mielestäni voi puhua (otin sen just mikrosta), ja aamusella ompi liha ollut minun makuuni hieman raakaa. Joskus aamusella saattaa saada "otin sen just mikrosta"-lihaa, mutta iltapäivällä kello 20.00 asti en ole onnistunut saamaan huonoa lihaa. Ranskalaiset perunat todellakin laitetaan annoksen pohjalle ja kastike päälle, mistä seuraa hitaammilla syöjillä perunoiden vetistyminen. Jos tätä pelkää suosittelen ottamaan annoksen riisillä (kuten itsekkin teen, jos tarkoituksena on seurustella ruokailun ohessa). Pita versio ei mielestäni Kimenessä ole mikään erikoinen. Valkosipulikastiketta en ota, ja jos vaimo sitä sattuu illalla ottamaan, on minulle tiedossa nukkumisvaikeuksia vahvasta valkosipulinhajusta johtuen. Oman kokemukseni mukaan paikalla olevilla työntekijöilläkin on vaikutusta laatuun. Jos sattuu niin onnellisesti että joku paikan natiivi sattuu olemaan tiskintakana, ongelmat liian paksujen lihanpalojen kanssa on voitettu. Laatu ongelmia saattaa esiintyä myös aivan kebab-eläimen loppumetreillä, mutta tähän samaan ongelmaan olen törmännyt myös muissa vierailemissani paikoissa.


Lisätty: 2004-09-01

Kaikki oli niin hyvää että voisin maksaa tupla hinnan jokaisesta annoksesta jätän aina vähintään 5 euroa juoma rahaa koska he ansaitsevat sen ja enemmänkin.


Lisätty: 2004-08-25

Siisteys ei oo parhainta. Kebabit on tosin hyviä ja hinta on kohdallaan.


Lisätty: 2004-08-15

Entinen Loistopaikka, joka on hiipunut vuosien varrella. Liha laatu vaihtelee todella paljon. Välillä todella suolainen tai kylmä. Ranskalailla syödessä ranskalaiset lilluvat kastikkeessa. Hyvänä päivänä riisillä todella maukas edullinen ateria.


Lisätty: 2004-08-09

Kaikki on todella erinomaista: palvelu, liha ja työntekijöiden huumorin taju. Heidän kanssa voisi jäädä vaikka aamuun asti päivittäin rupattelemaan ja nauttimaan kaupungin parhaista kebabeista.


Lisätty: 2004-07-22

Annokset todella isoja ja edullisia, esim. kebab riisillä maksaa vain 4.30€ ja on sitten hyvää.


Lisätty: 2004-07-21

Palvelu töykeää, annos kylmä. Ranskalaiset uivat liemessä lautasen pohjalla. Mieto kastike kuin suoraan kaupan tomaattikastiketta purkista. Musiikki liian kovalla ja annos hyvin yksipuolinen. Liha hauskan makuista mutta leikattu paksuiksi siivuiksi. Ei aivan mahdoton pettymys mutta ei se nyt mitään hienoa antanutkaan.


Lisätty: 2004-07-19

Puoliraa'at mauttomat ranskalaiset ja paksuja lihanpaloja.


Lisätty: 2004-07-14

Siis tämä paikkahan oli vielä 10v sitten ihan luksus. Nykyään tusinatavaraa, nälkä lähtee mutta muuten ei pahemmin nappaa.


Lisätty: 2004-07-04

Valkosipuli kastike on aivan taivaallista, ranskalaiset on juuri sopivia ja liha on loistavaa. Yöllä tosin laatu laskee mut ei sitä kännis huomaa.


Lisätty: 2004-07-03

Yöstä alkaa todellakin toi laatu laske aikamoisella syöksykierteellä. Pita-leipä oli viimeksi aika kuivaa, mut kurkku rasvattiin perushintasella pepsillä. HML:n parhaat pita-leivät saa mm. Mevlanasta und Topkapista. Kimenen kastikeet on mitä pyytää tulinen on tulinen ja mieto on mieto.


Lisätty: 2004-07-03

"Kebab ranskalaisilla". Tämä on lause on päässyt huuliltani järkyttävän monta kertaa juuri ko. kebab ravintolassa. 4,5 euron hinta ei ainakaan minun lompakolleni ole kovin suuri menetys. Liha, ranskalaiset ja kastikkeet ovat kaikki laatutavaraa. Ehdoton suosikkipaikkani, muut kebab ravintolat ovat olleet karvaita pettymyksiä tämän rinnalla. Hämeenlinnasta (ja lähikunnista) ei saa tämän parempaa kebabia. Kuten tuossa jo aiemminkin mainittiin, tulee ainoa miinus aamuyön pahvilautasista ja jo valmiiksi leikatusta kebabista. Kimene on kuitenkin loisto paikka. Tämän parempaa vastinetta ei saa rahoilleen mistään muusta Hämeenlinnan ruokapaikasta.


Lisätty: 2004-06-29

Halvat hinnat (arkisin 4,50e kebab rankalaisilla). Ja siitä tulee juuri sopivan täyteen isompikin kaveri.


Lisätty: 2004-06-08

Tämä on se paikka mihin Hämeenlinnan muita kebabbiloita verrataan ja josta käydään hakemassa annoksia jopa Valkeakoskelle ja Hervantaan asti. Annokset isoja, liha loistavaa ja tulinen kastike (myös valkosipuli) taivaallista jumalten nektaria! Miinuspuolena on kuitenkin mainittava, että laatu laskee aamuyöstä, kun kännikaloille tehtaillaan mikrolämmintä lihaa pahvilautasilta.


Lisätty: 2004-05-25

Riihimäen pojan puolesta olen pahoillani, olisit ennemmin käynyt jossain muualla. Tässä paikassa on aika kallista, annokset aika tavallisia, palvelu iha ok. Mutta ennemmin menen johonkin halvempaan ja parempaan paikkaan.


Lisätty: 2004-05-16

En ymmärrä miksi tätä paikkaa kehutaan. Lähdin ihan varta vasten Riihimäeltä maistamaan tämän paikan ruokaa ja pettymys oli kova! Arvosteluissa tämä paikka oli mennyt riihimäen Bodrumin ohi, mutta mielestäni näistä kahdesta paikasta ei voi puhua samalla viikollakaan. Hämeenlinnalaiset, 30 kilometriä on todella pieni matka, suosittelen ajamaan riihimäkeen seuraavan kerran kun tekee mieli kebabbia.


Lisätty: 2004-04-26

Palvelu on nopeaa ja täydellistä. Työntekijöiltä ei herrasmieskoulutus puutu. Suosittelen kaikille Hämeenlinnassa asioivilla. Iloisiin naamoihin jää koukkuun. Valkosipuli kastike on parasta ja jos tilaa vahvaa sitä saa. Jos suu ei kestä sitä saa mietona myös.


Lisätty: 2004-04-22

Homma klaaraa kunnes erehdyt ottamaan Kimenen omatekemää valkosipulikastiketta annokseesi. Kiroat paikan ja itsesi. Pyyhit suusi ja poistut paikalta palataksesi taas ensi kerran kännissä syömään, mutta tällä kertaa ilman valkosipulikastiketta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute