Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Halikko > Halikon Kebab Pizzeria

Halikon Kebab Pizzeria

 

Sähkökuja 2
24800 Halikko
R-Kioskin vieressä, entinen kirjasto

Avoinna: Ma-Pe 10.00-22.00  La 11.00-21.30  Su 11.00-22.00 


Liha  6.6 Kastike  6.4 Lisukkeet  6.4  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Ei
Palvelu  5.3 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Kyllä    
10 arvostelua vuoden aikana (yht. 37 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-27

Ihan hyvä kebab, majoneesi- ja valkosipulikastikkeet ovat myös hyviä. Rullakebab on parasta, se voittaa helposti Salon kebab paikat, mutta pitkä miinus, siitä että ruoka on edelleen kylmää! Monta vuotta käynyt ja vain pari kertaa on ollut lämpöistä! Asiakaspalvelu kuten jo joku sanoin vaihtelevaa. Pari tyyppiä ei tunnu välittävän ollenkaan. Pari kertaa joutunut odottamaan, että joku paikalla olleista kolmesta työntekijästä vaivautuu tiskille vastaaniottamaan tilausta. Pizzat eivät erityisen hyviä, mutta kuten sanottu rulla on hyvää ja se on riittävän kokoinen.


Lisätty: 2008-05-29

Paras kebab paikka salon seudalla (jos perniön kebabia ei lasketa)


Lisätty: 2008-05-29

Kebabin taso vaihtelee uskomattomasti. Välillä aivan loistavaa, välillä kuraa.


Lisätty: 2008-04-21

erittäin hieno paikka ja siisti. Viihtyisän oloinen ja erilainen kuin muut kebab&pizza paikat. siisteydelle ISO PLUSSA. ruuat ovat hyviä ja palvelu omalta kannalta hyvää


Lisätty: 2008-03-21

Palvelu tylyä. Ei juurikaan kuule "Ole hyvä jne.." Viimeksi rullakebabin sisällä päivän seissyt "salaatti" ananaksineen ja oliiveineen... ei hyvä


Lisätty: 2008-03-04

Älä mene tänne. Kun maksaa pankkikortilla, kortti heitetään röyhkeydellä takaisin. Myyjän kanssa ei synny minkäänlaista puhekontaktia asiakkaan hymyistä huolimatta. Pizzassa väärät täytteet. Bonuskorttiin ei saa leimaa, vaikka sitä pyytää kohteliaasti. Pizzan valmistus kesti n.25 minuuttia. Pizza oli kuiva. Tuntuu siltä, että asiakas ei ole tänne tervetullut.


Lisätty: 2008-02-18

Kyllä tuolla kebabinsa syö. Ei kuitenkaa seudun parasta antia. Myyjät ei ole mielestäni aivan niin mukavia kuin voisi olla. Eivät esim. kysele nykyään juurikaan tuleeko majoneesia/valkosipuli kebabiin mukaan vaan se pitää itse osata ilmoittaa. Uusille asiakkaille tuo voi olla vähän outoa. Rullakebab maistuu hyvälle, joten sitä suosittelen syömään kys. paikassa. Kovalle kebabin kuluttajalle ruoka ei luultavasti tunnu kovinkaan kummoselta.


Lisätty: 2008-02-06

Salon seudun parhaat pizzat. Kebut myös hyviä, muttei mitenkään erikoisen.


Lisätty: 2008-02-03

Palvelu huonoa, liha ui kastikkeessa, mikä oli huonoa. En mene uudestaan


Lisätty: 2008-01-06

Liha on ihan hyvää mutta siihen se sitten jääkin. Kastike on surkeeta ja palvelu huonoa, eteenkin se yksi laahustaja.


Lisätty: 2007-09-14

Palvelu ihan syvältä... Äijät katselee murhaavasti eikä myyjällä mitään hajua mitä kukakin on tilannut kun on tuomassa ruokia pöytään. Lisäksi sai ODOTTAAA JA ODOTTAA... kebabeissa meni 20min ja pizzaa sai odottaa 25min. ja sitten vasta alettiin kyselemään että mitköhän te tilasitte. Kun kyseltiin asiasta niin myyjä alkoi vielä selittelemään, että hesburgerissa joutuu odottelemaan vielä kauemmin. Ei tuota voi kutsua palveluksi. Anteeksi pyyntö odotellaan vieläkin..... Meni puolen tunnin ruokatunnissa sitten koko tunti.


Lisätty: 2007-06-02

Kebabit ovat olleet aina kylmiä, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Tosin nopeasti tulevat, mutta kebabliha toisinaan maistuu kumilta. Palvelusta sen verran, että omalla kohdalla ollut vaihtelevaa. Pari heppua on ihan asiallia, mutta sitten löytyy näitä jotka eivät vaan saa tehtyä työtään. Kerran olin venaamassa, että pääsen tilaamaan, takana nämä työntekijät juttelivat eivätkä välittäneet vaikka olisin halunnut tehdä tilauksen. Taakseni tuli jonoa, oli lounasaika ja osa lähti pois paikalta hitaan ja väliinpitämättömän palvelun takia.


Lisätty: 2007-02-28

kebabit inhottavan kylmiä ja pankkikortilla maksaminen on sairaan hidasta. Jos ettstii pizzaa niin kannattaa mennä tänne, hyvät pizzat. Sisustus on oikeen mukava.


Lisätty: 2007-01-15

Muutamia kertoja tullu käyty. Hyvää ruokaa ja hieno paikka.


Lisätty: 2006-08-14

Kebabit tulevat nopeasti pöytään mutta kylmänä!


Lisätty: 2006-05-20

parempaa paikkaa et löydä, rulla kebab ehdottomasti paras kautta aikojen... valkosipuli kastike kin kuuluu maan ehdottomaan eliittiin???


Lisätty: 2006-04-24

"Oikean ravintolan" oloinen paikka, täällä syö miellään paikan päällä. Toivoisi vain, että itse ruokapuoli olisi ulkoisten puitteiden tasolla - annokset ovat kyllä reilun kokoisia, mutta liha on kuivakkaa (leikattu valmiiksi!) ja kastikkeetkin vain alempaa keskitasoa.


Lisätty: 2006-03-24

Ei tarvitse kyllä mennä Saloon asti ruokaa hakemaan kun sitä saa parempana versiona kyllä Halikostakin. Erinomainen palvelu. Ainoa miinus on, että tulinen ei kovin tulista ole.


Lisätty: 2006-02-18

Taitaa olla aivan samaa tavaraa kuin Kanarissa ja samat jampat töis. Annokset välillä hyviä ja välillä aivan kamalaa. Yhteen aikaan kastike maistui aivan sinapilta. Yhteen rullaan en saanut juurikaan yhtään lihaa. Viimeksi syömääni kebabiin sain majoneesia vaikken sitä pyytänyt. Tähän on tyydyttävä...


Lisätty: 2006-01-22

Välillä palvelu on suorastaan tylyä. Siitä lievät miinukset. Muuten mielestäni erittäin siisti ja mukava paikka, eikä ruokakaan ole hassumpaa.


Lisätty: 2005-12-04

Kebab-annokset ovat riittävän isoja ja kastike sekä liha molemmat maistuvat erittäin hyvältä. Pizzat ovat myös loistavaa laatua. On hyvä että pizzat leikataan valmiiksi siivuiksi, ne on helpompi syödä. Hintataso on myös aivan sopiva.


Lisätty: 2005-10-23

Toin kotiin kebabit leipäkuutioilla, ja olivat onnistuneet pilaamaan toisen totaalisesti uittamalla sen valkosipulikastikkeeseen. Ko.kebabiin kuuluu erikoisvalkosipulikastike jota en tilatessa huomannut, mutta luulisi etteivät laittaisi sitä tuplana kun pyysin vs kastiketta. Myös lihaa oli erittäin vähän,ja annokset muutenkin kooltaan pienet. Em kastike oli mielestäni muutenkin keskinkertaista, "tunkkaista,majoneesimaista". Aikaisemmat kebabit ovat kyllä olleet parempia.


Lisätty: 2005-09-01

Runsaat annokset, mutta kastikkeet vähän mauttomia. Ystävällinen ja nopea palvelu. Siistit tilat, paitsi WC.

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute