Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Tampere > Koikkari Kebab Pizzeria

Koikkari Kebab Pizzeria

 

Koivistontie 33
33820 tampere
Viinikankadun ja Koivistontien Risteys
http://www.koikkari.com/

Avoinna: Ma-To 10.30-22.00  Pe 10.30-23.00  La 11.00-23.00  Su 11.00-22.00 


Liha  7.7 Kastike  7 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  6.8 Pankkikortti  Kyllä    
40 arvostelua vuoden aikana (yht. 111 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-16

tampereen paras pizza kebab paikka ......


Lisätty: 2010-02-02

ei mikään silmiä hivelevä paikka huono liha ja kastikkeet ja likainen paikka


Lisätty: 2009-05-13

Käytiin kaverin kanssa syömässä Tampereella ollessa kyseisessä paikassa. Ennen tätä kertaa ei oltu käyty Koikkarissa ja totesimme että ei tarvitse uudestaan mennä. Otimme pitakebabit ja niiden liha ja leipä olivat kyllä Ok, mutta kastike oli todella ala-arvoista, kuin jotain lihapullakastiketta, sellaista harmaata litkua. Salaatissakaan ei ollut kehumista ja se oli yksipuolista. Paikan ulkoasukaan ei silmiä hivele. Palvelu oli tylyä.


Lisätty: 2009-03-01

Pari kertaa oon käyny Koikkarissa kebaasit ranskalaisilla mäsäyttään ja tänään koitin ekaa kertaa rullaa joka teki kyllä vaikutuksen, itse rulla oli sopivan rapea, hyvin täyteliäs ja muutenkin aivan mahtava. Suosittelen!


Lisätty: 2008-11-28

EN TODELLAKAAN TAJUA MITÄ KOIKKARI TEKEE NÄIN LÄHELLÄ KÄRKEÄ. Olen 2 kertaa käynyt kebabilla kyseisessä paikassa joka on mm liian kiireinen jonka vuoksi kummallakin kerralla omistaja tullut selittämään että haittaako jos kebabbisi ei ole se jonka tilasit. :D Liha täysin kelvotonta en ymmärrä mitä tekemistä sillä on kebablihan kanssa mutta muuten ihan jees annos. siis kebab ranskalaisilla. Pitsat taas ovat erittäin hyviä mutta sama homma kuin aikaisemmassa että välillä kun tilaa americanon tai omavalintapitsan saa eteensä jotain aivan muuta. parhaimmillaan odotin pitsaa 45minuuttia. Kaverini istui pöydässä saman ajan ja kysyi missä pitsa viipyy niin väittivät ettei hän ole tilannut pitsaa. Eipä ole käynyt siellä enää.


Lisätty: 2008-11-20

Paikan alusta asti käynyt ja pieniä muutoksia on alun suhteen tapahtunut. Palvelu huonontunut jonkin verran. Myyjät tylympiä asiakasta kohtaan. Hinnat ovat nousseet, mutta onneksi annokset edes pysyneet samankokoisina. Edelleen luottopaikka, mutta toivottavasti taso pysyy tämmöisenään jatkossa.


Lisätty: 2008-10-24

Kebabliha on hyvää ja kastike suht ok. Rullakebabeissa on viimeisen puolen vuoden ajan ollut liikaa kaaliraastetta ja liikaa kastiketta suhteessa lihaan. Onhan se kaaliraaste halpaa tukusta ostettuna, mutta ei se mitään hyvää ole vaikka kuinka koittaa kastikkeessa uittaa. Itse vaihdoin kebabpaikkaa. Iso miinus myös kotiinkuljetuksen maksullisuudesta. Pitsat on keskitason alapuolella, mut kai niitäki nälkäsenä vetää. liian vähän juustoo/täytteitä.


Lisätty: 2008-10-17

Eilen kävin koikkari pitseriassa kebabilla. Valitsin annoksesksi aurarullan ja voin sanoa että en pettynyt. Aura rulla oli todella iso, liha todella maukasta, oikeastaan mukavan mausteista, ja lisukkeita oli juuri sopivassa suhteessa luodakseen taivaallisen kokemuksen. Suosittelen ehdottomasti kaikille..!!


Lisätty: 2008-10-16

Jes, nyt kalvessakin saa kunnon pitsaa, kun koikkari pitsria on laajentanut kalevaan.!! Aura rulla ja jättipitsa ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!


Lisätty: 2008-10-16

Aivan loistavia pitsoja ja kebabbeja. Koitiinkuljetus pelaa, itse asun nekalassa, eikä kuljetuksissa ole ollut moittimista pitsat tulevat lämpiminä alle tunnissa. En enää juuri muualla pitsalla käykkään. Palvelu pelaa ja suomea osaavat sen mitä pitsanvääntäjien pitääkin osata. Suosittelen kaikille!! Nyt täytyy itse käydä tarkastamassa uusi koikkari pitseria joka on avattu kalevaan s-marketin viereen, Sammonkatu 56:n.


Lisätty: 2008-10-16

Kävin eilen ekaa kertaa kavereiden kanssa koikkari pitseriassa, olemme yleensä suosinut hallila pitseriaa, mutta en enää! Koikkari pitseria on kuin vastakohta hallilalle, hyvä palvelu, salaattipöytä, isot ja maittavat kebabit ja hyvät pitsat jossa ei täytteitä ole säästelty. Lisäksi kotiinkuljetus 5km:n sisälle, ja sisältyy pitsan hintaan.!! Ehdotan siis kaikille, että jättävät muut pitseriat taka alalle ja lähtevät joukolla Koikkariin!!


Lisätty: 2008-10-02


Lisätty: 2008-09-24

Koikkari pizzeria on Tampereen parhaimmistoon kuuluva kebabkulinaristien paikka. Sitä voi suositella kenelle tahansa. Ulkopaikkakunnalta tulleiden tuttujen kanssa on aina ilo käydä Koikkarissa, sillä palvelu on ystävällistä ja etenkin Kebabit ovat maittavia. Jotain tietysti paikasta kertoo myös se, että avaavat toisen liikkeen Tampereen Kalevaan. Hyvin menee mutta menkööt.


Lisätty: 2008-09-24

Nyt on kyllä sitten ihan varmasti pizzerian pitäjät itse aukaisseet mailiosoitteita ja kirjoitelleet kehuja. Paikan taso on todellakin paljon alhaisempi, kuin kkk antaa ymmärtää.


Lisätty: 2008-09-19

viime aikoina asiakaspalvelu on parantanut ainakin viikonloppuna kannatta soittaa ja tilata kotiin kuljetus suosittelen....


Lisätty: 2008-09-17

1) Homma viimeaikoina alkanut luistamaan aika ikävästi; ensin toitotetaan pääsivulla että kahden normaaliannoksen ostajalle kotiinkuljetus ilmaiseksi, mutta (sinänsä äärettömän pätevä ja kätevä) nettitilauspalvelu antaa 2 euroa kuitenkin tilasit kuinka paljon tahansa. 2) Annokset ovat olleet pääsääntöisesti oikein, ja vieläpä nopealla aikataululla tuotuna, mutta nykyisellään tilaukset saattavat tulla ihan minä tahansa, eikä luvatussa aikarajassa (30 - 60 min) pysytä millään. Sitten positiivista: Luokattoman maukas aurarulla vie aina jalat alta, samoin kuin Koikkari-Kebab -annos, jossa erikoisuutena erittäin makea kastike. Annoskoot ovat kohdallaan, samoin palvelu paikan päällä.


Lisätty: 2008-09-14

Taas maha täynnä ja mieli tyytyväisenä Koikkarin riisikebabin jälkeen. Tästä ei krapulailta parane :)


Lisätty: 2008-09-14

Loistavaa kebabbia, ehdottomasti Tampereen, ellei peräti koko Suomen paras kebabpaikka. Itse asun Linnainmaalla, mutta käyn aina Koikkarissa kebabilla tai pizzalla, jos käyn.


Lisätty: 2008-09-02

Käytiin tossa kesällä tässä ravintolassa ja kyllä pettymys oli suuri kun kebabissa oli kastikkeena jotain lihapullakastiketta, sellasta harmaata lillinkiä, joka maistui suoraan sanottuna hirveälle. Lihakaan ei ole oikein mistään kotoisin. Ottamani pitakebab oli kylläkin iso, mutta ei se paljon lohduta kun hädin tuskin sain sen syötyä kokonaan, kun maku oli niin karmea.


Lisätty: 2008-08-23

Kebabin hintalaatusuhde olisi kohdallaan jos rulla maksaisi 2€.


Lisätty: 2008-08-02

se iso pitsa on aika iso yhdelle syötäväks (70cm).


Lisätty: 2008-06-26

Rullakebab täysin identtinen esim. Hevalin vastaavan kanssa. Liha näytti tulevan jostain laatikosta eikä suoraan vartaasta. Kuitenkin melko tuoretta ja hyvän kastikkeen peitossa. Pizzan ostajille tarjolla myös salaattipöytä.


Lisätty: 2008-05-03

Loistava paikka , omistaja ystävällinen ja touhu ammattimaista. Hinta/laatusuhde erinomainen, suosittelen pizzojen lisäksi todella hyvää kebabia.


Lisätty: 2008-03-01

Kebab ranskalaisilla = taivas maan päällä


Lisätty: 2008-02-18

Voi että sitä Iskenderiä! Taidan olla koukussa niihn mehevällä kastikkeella kostutettuihin leipäpaloihin..


Lisätty: 2008-02-08

Mitään muuta ei tee mieli, eikä uskalla syödä kun ranskalaisia, nekin välillä turhan vetisiä. Ja pöydät likasia. Ja kaiken muun "hyvän" lisäks, omistajat kirjottelee tänne kehuja


Lisätty: 2008-01-14

Muita kebsuja kokeilleena palaan aina Koikkariin, aina takuuhyvä laatu ja isot annokset.


Lisätty: 2008-01-06

Kävin juuri kaverin kanssa syömässä kebab ranskalaisilla kyseisessä puljussa. Mielestäni tilasin ison annoksen mutta sain pienen tai ainakin se on pieni tälläiselle 90kg miehelle. 6€ kyseisestä satsista on aivan liikaa! korkeintaan 4€. En oikein pitäny minään.


Lisätty: 2008-01-06

Viimeaikoina laatu huonontunut!


Lisätty: 2007-12-29

Yritimme tilata pizzan ja kebapin sieltä kotiinkuljetuksen kanssa 1/2 tuntia ennen sulkemista. Matkaa olisi ollut noin 5 km, puhuvat kotisivuillansa 3km. Lupasivat puhelimessa tuoda vaikka matkaa hurjat 2 km ylimääräistä ja aikaakin vielä jäljellä. Kysyin koska mahdollisesti tuovat, sopersivat jostain heti kun valmiita tai sitten kun ovat sulkeneet, sekin olisi sopinut meille. Sitten päätimme soittaa uudestaan varmistaaksemme ajan koska eivät kysyneet puh. nroa. Selittivät kun ovat sulkemassa ja liian pitkä matka. Taitaa mennä liian hyvin kun voi valkata asiakkaita, kun vielä olisimme extraa tarjonneet. Törkeätä käytöstä ja Asiakaspalvelua, olisivat voineet heti sanoa, jos emme olisi älynneet soittaa uudestaan niin turhaan olisimme odottaneet. Ei tarvi mennä ikinään uudestaan ja juttu myös leviää.


Lisätty: 2007-12-22

Pizzat on keskitasoa paremmat ja kebab-annokset parasta mitä olen maistanut, jäävät pizzakebab 14 sun muut kauas taakse. Rulla ei ehkä isoin mutta riittänee isollekkin miehelle ja todella maukasta! Yllättäen palvelukin on ystävällistä. Suosittelen!


Lisätty: 2007-12-17

Loistava paikka, yhdyn jo usean muun aikaisemman kommentoijan ylistyksiin koskien kebab- ja aurarullaa. Pitsatkin on ainakin oman kokemuksen mukaan loistavia ja nykyisin paikasta saa järjettömän 70 cm halkaisijaltaan olevan partypizzankin..Ei oo ko. pizzaa tullut vielä toistaseksi itse testattua : )


Lisätty: 2007-09-29

Aivan mahtava paikka palvelu pelaa. Lasten kanssa käytiin.Pizzat&kebabit todella hyviä ja ruuhkasta huolimatta aivan mahtava palvelu


Lisätty: 2007-08-21

Hyvä kotiinkuletus, kokeile juusto kebabia. Positiivinen palvelu ja taso verrattuna keskussta veronkierto paikkoihin voittamaton . Suosittelen kebabeja. Pizzat Dennisistä seuraavia!!!


Lisätty: 2007-08-18

Perin hyvä mäsäytysmesta. Suosittelen ehdottomasti koeajamaan kebabin ranskalaisilla!


Lisätty: 2007-07-10

Loistava paikka ja hyvä palvelu, omistaja mukava ja henkilökunta palvelee. -jp nieminen-


Lisätty: 2007-06-10

paras pitsa kebab paik....


Lisätty: 2007-04-15

Aivan taivaallinen Iskender! Leipäpalat meheviä ja kastike täydellisen maukas. Liha yksi parhaita kebablihoja mitä olen ikinä maistanut, hieno ravintola, vaikka TV:ssä näkyi ja kuului minun käyntini aikana jonkin sortin itämasita jollotusta. :)


Lisätty: 2007-04-03

Älyttömän hyvä kebab riisillä!!! Paras paikka tähän mennessä minkä olen Treelta löytänyt. Ilmainen kotiinkuljetus viiden kilsan säteellä aika plussaa.


Lisätty: 2007-03-24

Loistava paikka! Aivan mahtavat pitsat ja kebabit


Lisätty: 2007-02-17

Kävinpä muiden positiivisista palautteista rohkaistuna ensimmäistä kertaa ko. paikassa, hakemassa Iskenderin. Nyt maha täynnä ja kebsua hampaan raossa ylistän tätä paikkaa. Kylläpä oli hyvää! Taisi juuri Kalevan Kebab 14 vakkarina vaihtua Koikkariin. Tai no, täytyy ehkä tehdä näin radikaalit päätökset muutamaa kebabia / pizzaa myöhemmin, jotta saadaan kaiken kattava (?!?) kokemuspohja.


Lisätty: 2007-02-11

kun kolmannen kerran lensi pa..a täällä käynnin jälkeen en ole uskaltanut enää kokeilla.


Lisätty: 2007-02-11

omistajat itse kirjoittaneet kehuja,, naurettavaa pelleilyä sanon minä...


Lisätty: 2007-01-10

Pizzat kaameita kardemummalättyjä, mutta rullaskeba...MORJENTTES jäätävä pötkö :) Suosittelen, että otat puhelimen kouraan ja tilaat tämän rullaskeban ja aattelet itee.


Lisätty: 2006-11-27

Aurarulla paras mitä olen maistanut, riittää hyvin kahdelle.


Lisätty: 2006-11-20

Tähän mennessä parasta kebabia Tampereella! Reilun kokoiset annokset, ja liha & kastike todella maukkaita. Hervannasta tulee käytyä Koikkarista hakemassa kebabit, hakkaa mauttoman Hevalin mennen tullen.


Lisätty: 2006-11-09

aurarulla kaupungin paras


Lisätty: 2006-10-30

Todella mukava, siisti ja ystavallinen palvelu. Minusta se on hieno paikka koivistonkylässä.


Lisätty: 2006-10-16

Todella positiivinen Kebab-Pizzeria, johon voi mennä vähän isommallakin porukalla syömään, sillä täällä on kodikas vanhan talon ilmapiiri ja tilaakin varsin mukavasti. Asia mikä on myös positiivinen on se, että ravintolassa voi nykyään juoda myös keskioluen ruoan kanssa. Mikäpä sen parempi vaihtoehto olisikaan kuin hyvä pizza tai kebab oluen kanssa:)) Kebabit ja pitsat ovat erittäin maukkaita. Heval Hervannassa ja Kebab 14 Sammonkadulla ovat melko samantapaisia kebabeiltaan, mutta pitsoissa on vähän eroa, mutta Koikkarissa nekin ovat tosi hyviä. Lisäksi Koikkarissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Nykyään Koikkarissa saa myös Kanakebabia(varmaankin ainoana koko kaupungissa) Se on erinomainen vaihtoehto syödä aina välillä, ettei ala pelkkä nauta kebab tympimään:)) Yksi asia mikä myös on poikkeuksellista Koikkarissa on se, että sillä on todella hienot nettisivut, josta voi aina listan tarkistaa ja tehdä sen perusteella vaikka kotiintilauksen, sillä heillä on myös kotiinkuljetuspalvelu. Sitä tulee ainakin itse käytettyä usein kun alkaa hiukomaan ja lista ja numerohan on sitten tosi helppo katsoa osoitteesta www.koikkari.com.Sinne saa myös jättää palautetta. Ihme ettei kovin monella muulla kebab-mestalla ole omia kotisivuja. Sehän on edullinen ja nykyaikainen markkinointikeino.


Lisätty: 2006-09-26

Aurarulla on todella iso ja maukas, tosin lisukkeena oikeastaan vain kaalia. Kastike epätyypillinen mutta toimiva.


Lisätty: 2006-07-22

Kiva pikku ravintola, eritoten aurarulla ja iskender ovat suussasulavia ja pitsa puolelta löytyy myös pannu versiot kebab varrasta hieman kaipaisin, muuten tampereen elittiä


Lisätty: 2006-06-04

Maukasta kebabbia


Lisätty: 2006-05-21

hyvät kebabit ja pizzat. omassa ratingissani parhaat kebabit, kebab 14 ja punjabin jälkeen.. ja on kotiin kuljetus:)


Lisätty: 2006-04-09

Asiallinen paikka. Ruoka hyvää ja palvelu asiallista. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.


Lisätty: 2006-04-05

Loistava!


Lisätty: 2006-03-21

Hyvää pitzaa! Kingi pizza for the win! T. koululaiset vierestä PS. kanta-asiakas alennuksia vois alkaa tulee


Lisätty: 2006-02-18

Entinen Star-pizzeria-Kebab on saanut uuden omistajan ja paikka on muuttunut sen myötä positiivisesti.Nimikin on muuttunut osuvammaksi kaupinginosan mukaan ja palvelu parempaa kuin Starin aikaan . Kebabit ovat erinomaiset ja pizzakin maittavaa mikäli tykkää hieman erilaisesta juustosta. Juusto on Edam-juustoa ja sitä on hieman vähemmän kuin useimmissa pizzaravintoloissa,mutta kiva idea ettei se ole aivan samanlainen kuin yleensä. Listahinnat ovat kohtuulliset ja ne sisältävät kotiinkuljetuksen ja jos itse noutaa, niin hinnat ovat n. 1 euroa/annos halvemmat. Nyt Koikkarille on lisäksi tullut tyylikkäät nettikotisivut(www.koikari.com),jotka ovat toistaiseksi harvinaisuus kebab-ravintoloissa. Siellä on usein hyviä tarjouksia ja sinne voi myös jättää mielipiteitä ravintolasta ja antaa rakentavia parannusehdotuksia,joita kaverit pyrkii toteuttamaan parhaimman mukaan. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka. Paikka on tilava ja sinne on mukava mennä vaikka perheen kanssa syömään. Ja ainakin viimeksi käydessäni siellä oli erinomainen tarjous 3 pizzaa ja 1,5 litran juoma 15 euroa paikan päällä syötynä.


Lisätty: 2006-02-11

Tässä on oikeasti kebabbi paikka josta kannattaa tilata, jos asuu kuljetus alueella. pizzat on keskitason yläpuolella, ja kebabit on hyviä. tampereella parhaat kebabit on: Kebab 14, punjab ja koikkarin kebab, ja siinä järjestyksessä. kotiinkuljetus on ainoastaan koikkarissa. extraa kyllä saa jos hakee itse.


Lisätty: 2006-01-16

Suhteessa ennakko-odotuksiin, paikka oli positiivinen kokemus.


Lisätty: 2005-12-22

Varsin peruskuntoinen paikka. Ei suurempaa valitettavaa, mutta ei sen puoleen kehuttavaakaan. Joskus äärettömän nopea kotiinkuljetus, joskus ei. Hinnat n. 6e kotiinkuljetettuna. Paikanpäällä syödessä saa 1e alennuksen listahinnoista. (Eli listahinnat sisältävät kotiinkuljetuksen)


Lisätty: 2005-12-22

Rullakebab oli iso ja hyvänmakuinen, erityisesti pohja oli loistava. Kastike olisi voinut olla tulisempaa, mutta kokonaisuutena kuitenkin kokeilemisen arvoinen kebab.


Lisätty: 2005-08-31

Hyvä ja maistuva kebab. Rullakebab järjettömän iso, pohja fantastinen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute